Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Anglí

    Eurostars Anglí

    Barcelona
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid en voorafgaande reservering

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     48 kamers

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan
    • Parkeren:
     Indoor betaald parkeren (18,15 €/dag)
    • Zwembad:
     09:00 - 20:00. Enkel open in het hoogseizoen, van 1 juni tot 20 september.

    • Massagedienst:

     Van 9.00 u tot 21.00 u. De dienst kan worden gereserveerd bij de receptie van het hotel.

    • Roomservice:

     Wij werken met een uitbestede roomservice.

    • Ontbijt:
     Maandag tot vrijdag van 7:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 8.00 tot 11.00 uur.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.5/10
    Uitstekend

    1672 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Anglí

    Welkom in een wereld van illusies. Als u de Anglí niet hebt gezien, hebt u nog niets van het leven niet gezien

    Baanbrekend. Gewaagd. Fabelachtig. Opbeurend. Dat is Eurostars Anglí, een hotel in de meest prestigieuze buurt van Barcelona, een hotel dat in een omgeving van grote rust en comfort breekt met de klassieke esthetiek van het doorsnee hotel. Als u het Eurostars Anglí niet hebt gezien, hebt u nog niets van het leven gezien, want door haar deuren stappen is binnenwandelen in een wereld waar de verbeelding de vrijheid heeft gekregen: een hotel met graffiti, met schaapjes in de suite Zodat je ze kunt tellen in uw slaap, met badkamers ingebouwd in de kamer, met vloeren die de groene velden van Ierland nabootsen... Aan de exclusieve groep van binnenhuisarchitecten die het interieur van het hotel heeft ontworpen, gaven we slechts één opdracht: "Wees realistisch, vraag het onmogelijke". En zo ontstond het Eurostars Anglí, als een oefening waarbij de realiteit geen obstakels legde voor de vrije verbeelding van de ontwerpers.

    Naast design en innovatie wordt Eurostars Anglí ook gekenmerkt door haar exclusieve rust. Het hotel, dat gelegen is op het bovenste punt van de wijk Sarría, een uiterst rustig gebied aan de voet van de berg Tibidado, is voorzien van enkele heerlijke extra's zoals een gazon-omringd zwembad.

    De Eurostars Anglí is omringd door enkele van de beste ziekenhuizen in de Catalaanse hoofdstad: Centro Médico Teknon, Clínica Planas, Clínica Tres Torres, Clínica Corachán, Clínica Creu Blanca, Clínica Sagrada Familia en anderen. OOk prestigieuze universiteiten zoals de universiteit Abad Oliba CEU, de Internationale Universiteit van Catalunya, IESE of ESADE bevinden zich nabij.

    De Eurostars Anglí beschikt over vijf moderne vergaderzalen uitgerust met de meest geavanceerde audiovisuele systemen. Met een capaciteit van tussen 10 en 240 personen bieden ze een ideale locatie voor conferenties en vergaderingen, en ook voor huwelijkfeesten, banquetten of andere sociale evenementen. Het hotel beschikt ook over een business center, medische dienst en interne parking.

    De Cool Bites is een koket restaurante met avant-garde design en een excellente keuken.

    Service en voorzieningen

    • Het Eurostars Anglí beschikt over vijf moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur. Met een capaciteit tussen 10 en 240 personen bieden ze een ideale locatie voor conferenties en vergaderingen, of voor huwelijksfeesten, banketten en allerlei andere sociale evenementen.

     Als u één van onze salons reserveert kunt u ook voor een cabaretopstelling kiezen. We stellen dan ronde tafels voor 6 tot 8 personen ter beschikking. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vindt u hier
    • Bij Eurostars Anglí a willen we je verwennen en je lichaam in de watten leggen. Jouw welzijn komt op de eerste plaats. Onder dit motto bieden we een uitgebreid assortiment ontspannende en gezonheidsdiensten aan.

     We stellen een complete massageservice ter beschikking waar je in je kamer een beroep op kunt doen. Raadpleeg de kaart met massages en reserveer in het hotel.

     Rust en welzijn: een Health & Fit-ervaring.

    • Natuur en buitenlucht zonder aan de beste, technologische apparatuur in te boeten. Kalmte en rust op een boogscheut van de stad. Eurostars Anglí stelt verschillende installaties en een team van ervaren organisatoren ter beschikking voor de organisatie van feesten en events in Barcelona.

     De ruime maar intieme tuin met zwembad is de ideale setting voor een verjaardagsfeest, jubileum, trouwfeest, doopsel of communie met 20 tot 80 gasten.

     De binnensalons beschikken over verschillende groottes en opstellingen op maat van grote banketten of intieme bijeenkomsten, en bieden tal van restaurant- en cateringmogelijkheden aan.

    highlight

    Ligging en contact - EUROSTARS ANGLÍ

    Ligging en contact

    Eurostars Anglí is een hotel in het bovenste gedeelte van Barcelona, zeer dicht bij enkele van de meest prestigieuze medische centra van de stad, zoals het Institut Català de la Retina, het Colegio Oficial de Médiros, het Teknon of de IMO.