Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Gastronomie

    Estación Central Miami

    Eurostars Langford biedt haar gasten een heerlijke gastronomische suggestie waarin tapas en typisch Spaanse gerechten een hoofdrol spelen.

    Estación Central – Casa de Tapas Miami Downtown gebruikt de gevarieerde Spaanse gastronomie als inspiratiebron voor een traditioneel menu met een moderne touch, geheel in de stijl van het huis.

    Natuurlijk kunt u ook genieten van de beste cocktails en drankjes, de perfecte finishing touch om van te genieten als u bij Eurostars Langford bent.

    Openingstijden

    • Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 12:00 tot 22:00
     Vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 23:00
     Maandag gesloten.

    Meer informatie

    Bloom Skybar

    Het hotel is ondergebracht in een historisch gebouw dat klaarstaat om geschiedenis te schrijven. Alle vertrekken van hotel Eurostars Langford ademen de originele en innovatieve essentie van het moderne Miami. De talloze details weerspiegelen diezelfde essentie en hebben de Bloom Skybar tot het trendy lokaal van de stad gebombardeerd.

    De Bloom Skybar is ondergebracht op de hoogste verdieping van het hotel en nodigt je uit om je te laten meevoeren op het opwindende ritme van de stad. In de rooftop bar kun je van leuke muziek, heerlijke cocktails en exclusieve feestjes genieten. De verfijnde en gedurfde inrichting is het ideale kader voor het indrukwekkende uitzicht op Downtown Miami. Je kunt je geen beter scenario wensen om van maandag tot zondag van de leukste events en feestjes te genieten en de essentie van Miami op een vernieuwende manier te beleven.

    Openingstijden

    • Tijdelijk gesloten.

    Meer informatie