Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Spa

    Spa

    In het hart van de Ribeiro hebben de levendige natuur en het heldere water van de beken en rivieren de spa van het Eurostars Monumento Monasterio van San Clodio Hotel & Spa geïnspireerd. Deze ruimte, gewijd aan gezondheid en welzijn, omvat de nalatenschap van de benedictijnse monniken die deze plek hebben gekozen om een toevluchtsoord van vrede en meditatie te bouwen.

    Hier mengen traditie en natuurlijke essentie zich met moderne technieken en faciliteiten om een aangename ervaring te garanderen die uw gezondheid en je innerlijke balans zal vernieuwen.

    Begin met het thermische circuit en laat je meeslepen door de dynamische zwembaden en de meerdere stralen, die je lichaam zullen versterken en je helpen om gifstoffen en stress vrij te maken. Zet het ritueel verder met de contrastdouche, de Finse sauna en het Turkse bad en eindig je ervaring in de ontspanningsruimte, waar je je lichaam en geest volledig vernieuwd zult voelen.

    Toegang volwassene – 11 euro per persoon
    Toegang kind (2-10 jaar) – 6,60 euro


    *De maximumduur van de sessie is 1,5 uur onafgebroken.
    *Het tarief van de kamers omvat niet de toegang tot de spa.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Reservaties

    Om behandelingen en spabeurten te contracteren, met het doel om de tijdsbesteding te garanderen, moet je vooraf reserveren door een e-mail te sturen naar spa@monasteriodesanclodio.com of door te bellen naar 988 48 56 01.

    Uurrooster:
    Op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag en donderdag geopend van 11.00 - 13.30 uur en van 15.00 - 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 - 13.30 uur en van 15.00 - 21.00 uur. Op zondag geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Voor openingstijden op feestdagen en de week voor Pasen: neem contact op met het hotel.

    Gebruiksvoorwaarden van de spa
    * Verplicht gebruik van zwembroek of volledige bikini, badmuts, zwembadschoenen en handdoek of badjas.
    * De douche is verplicht vóór het baden en de behandelingen.
    * Kinderen hebben vanaf 1 jaar toegang tot de spa, altijd vergezeld door een volwassene.
    * Behandelingen zijn niet geïndiceerd voor kinderen jonger dan 18 jaar.
    * Het gebruik van mobiele telefoons en elektronische apparaten in de installaties is niet toegestaan.

    Openingstijden

    Meer informatie

    SPA:Dienst tijdelijk niet beschikbaar.

    • Lichaamspeeling druif
     • 20 min29€
     De lichaamsexfoliatie verwijdert alle dode huidcellen om de huidvernieuwing te stimuleren. De rodedruivenextracten en de wittedruivennectar zorgen voor een lichte en jonge huid.
    • Lichaamspeeling olijf
     • 20 min35€
     Dit is de ideale behandeling voor de droge of beschadigde huid. De vitamines A, D, E en K uit de olijfbladeren en -vruchten gaan verhoorning en droogheid tegen. Deze peeling beschermt de huid niet alleen maar verhoogt ook haar elasticiteit.
    • Druivenpakking
     • 20 min29€
     De pakking duurt ongeveer 20 minuten en maximaliseert de weldadige eigenschappen van de producten door de lichaamswarmte aan te wenden om het absorptievermogen van de poriën te optimaliseren. De verschillende druifderivaten voorzien de huid van polyfenolen, flavonoïden, enzymen, co-enzymen en vitamines waardoor de bloedsomloop verbetert en het gevoel van ontspanning en welzijn toeneemt.
    • Olijvenpakking
     • 20 min35€
     Een olijfpakking is de ideale behandeling voor een zachte, beschermde en jongere huid. De hoge concentratie tocoferol in olijven zorgt voor de toevoer van vitamine E en heeft een antioxiderende, verwekende, verzachtende en beschermende werking.
    • Algenpakking
     • 20 min35€
     Het gebruik van algen is bijzonder geschikt voor de afscheiding van overtollig vet en de versteviging van de huid van binnenuit. Deze eigenschappen bevorderen, in combinatie met de pakkingstechniek, de activering van de bloedsomloop en het herstel van het huidevenwicht.
    • Kleipakking
     • 20 min35€
     Kies voor een kleipakking en geniet van een ontspannende en aangename ervaring die opgehoopte spierspanningen verlicht.
    • Craniofaciale massage
     • 20 min29€
     Deze massage wil diepgaand ontspannen, stress verlichten, aandoeningen ten gevolge van spanning verhelpen en het evenwicht tussen lichaam en geest herstellen. Hiervoor wordt een techniek met drukbewegingen gebruikt op de shiatsu-punten op het gezicht en het hoofd.
    • Voetmassage
     • 20 min29€
     Deze massage staat onmiddellijk garant voor een ontspannen lichaam dankzij de techniek met drukbewegingen op de voeten. Deze techniek is zeer geschikt voor de verlichting van spanning bij mensen die vaak lang rechtstaan, veel sporten of bloedsomloopproblemen hebben.
    • Plaatselijke massage van benen of rug
     • 20 min35€
     Deze massage concentreert zich op de benen en de rug om spanningen te verlichten, de spieren te ontspannen en ongemakken tegen te gaan.
    • Algemene ontspannende massage
     • 40 min52€
     Deze massage duurt 40 minuten en bewerkt het hele lichaam voor een algeheel gevoel van ontspanning. Ze activeert de bloedsomloop en verlicht spierspanning.
    • Massage San Clodio
     • 60 min75€
     Deze algemene massage staat in een recordtijd van 60 minuten garant voor algehele ontspanning dankzij de verschillende massagetechnieken die zich ook op de nek en het hoofd concentreren.
    • Vinotherapie
     • 80 min95€
     De wijngaarden van de Ribeiro bieden, naast het dienen voor de productie van de bekende wijnen, een product met uitzonderlijke kwaliteiten voor de huid: de druif. Deze sappige vrucht, rijk aan biologisch water, actieve bestanddelen en polyfenolen, geeft je huid ongelooflijke flexibiliteit, stevigheid en hydratatie. Bovendien is deze behandeling ideaal voor problemen met bloedsomloop en vochtretentie,omdat het vasodilaterende en samentrekkende eigenschappen biedt, waardoor de vorming van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd.
     · Lichaamspeeling met druiven · Lichaamspakking met druiven · Ontspannende druivenmassage
    • Olijftherapie
     • 80 min95€
     De olijfbomen zijn een duizendjarige oogst geïntroduceerd door de Romeinen in het zuiden van Galicië, door de geschiktheid van het warme en vochtige klimaat te constateren. Dit "groene goud" wordt niet alleen gebruikt in de gastronomie, maar heeft ook zeer gunstige eigenschappen voor de huid. Rijk aan vitamine A en E is extra vierge olijfolie speciaal geïndiceerd om verhoorning, schilfering en droge huid te voorkomen.
     · Lichaamspeeling met olijven · Lichaamspakking met olijven · Ontspanningsmassage met olijven
    • Detox
     • 80 min95€
     Ben je moe en moet je van de stress af? Deze behandeling, gericht op het ontgiften en revitaliseren van het lichaam, zal uw lichaam grondig reinigen, en elimineert alle schadelijke gifstoffen die zich dagelijks in uw lichaam opstapelen. Je zult voelen dat je al je vitaliteit en energie terugkrijgt.
     · Lichaamspeeling · Lichaamspakking · Ontspannende massage