Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Wellness-zone

    Wellness-zone

    Eurostars uHotel biedt gasten een uitgebreide wellness-zone, met een fitnesscentrum zodat het niet nodig is om tijdens je verblijf je workout-routine stop te zetten. Ook heeft het een spectaculair binnenzwembad met uitzicht op het kasteel van Ljubljana.

    Onze gasten kunnen een duik nemen in het luxueuze zwembad op het dak of ontspannen op het openlucht terras met prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast heeft de wellness-zone een ruim aanbod aan massages, ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Voor meer privacy is het ook mogelijk de VIP-suite te boeken, compleet met infraroodsauna en hydromassagebad.

    Om het maximale comfort van onze bezoekers te garanderen, wordt aangeraden je bezoek aan de wellness-zone bij de receptie te reserveren, want de ruimte heeft een beperkte capaciteit. Gasten kunnen 2 uur lang gratis gebruik maken van de diensten.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Fitnessruimte

    Laat de dagelijkse stress voor wat het is en krik je energieniveau op in onze fitnessruimte. De ruimte is 24 uur per dag open en is uitgerust met o.a. loopbanden, hometrainers, kettlebells en matten. De fitnessruimte is 24 uur per dag open en gratis voor gasten.

    Openingstijden

    Meer informatie