Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Terrace

    Het westen van Madrid ontvouwt zich voor de Terraza de Poniente en onthult een panoramisch uitzicht over de stad met de Sierra de Guadarrama bergketen als achtergrond.

    Wij nodigen u uit om te genieten van de warme zomerse zonsondergangen vanuit de hoogte in een ontspannen omgeving waar u de stress en de drukte van de hoofdstad zult vergeten. Om dit moment te begeleiden, niets beter dan de frisheid van een cocktail of een glas cava, die u kunt vergezellen met onze selectie van koude gerechten. Een ander plan in het hart van de stad waarvan u zult genieten terwijl u ontspant en de Madrileense hemel aanschouwt.

    Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

    Terrace

    Op de bovenste verdieping van het Exe Moncloa Hotel vindt u het moderne en gezellige Terrace, waar innovatief design perfect wordt gecombineerd met de menselijke kwaliteiten van een jong en dynamisch team, dat klaar staat om u op elk moment van dienst te zijn. Het Terrace biedt u een ruime keuze aan alcoholische en niet-alcoholische drankjes en cocktails om van te genieten terwijl u de zonsondergang van Madrid bekijkt. Er zijn ook tal van snacks, zowel zoete als hartige, die u zullen verwennen.

    *Het zwembad op het terras is voor exclusief gebruik van de gasten.

    Openingstijden

    • Geopend van 19:30 tot 00:00 uur, van 9 juni tot 15 oktober.

    Meer informatie