Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Nápoles
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Nápoles

Ontdek Nápoles in een van onze fantastische hotels

Gastronomie, geschiedenis en shoppen, dat zijn de pijlers van een van de meest bezochte steden van Italië. Napels is een toeristische bestemming die snel aan populariteit wint. De stad biedt een combinatie van de charme van een historische Italiaanse stad, een unieke sfeer en een schitterend kustlandschap.

De Vesuvius, een bekende nog actieve vulkaan, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Napels, evenals de ruïnes van het oude Pompeji. Een fascinerende ervaring voor liefhebbers van geschiedenis en de klassieke cultuur.

De winkelstraat Via Toledo, vlakbij de Spaanse Wijk, is een shoppingparadijs. In het historische centrum daarentegen, zijn veel monumenten en belangrijke musea te vinden, zoals het Nationale Archeologiemuseum, de Nieuwe Jezuskerk en de Pio Monte della Misericordia.

Om uit eten te gaan is de kleurrijke straat de Spaccanapoli erg geliefd bij toeristen. Daar vinden de twee meest internationale, typisch Italiaanse gerechten, de pizza en de spaghetti, hun oorsprong.
Delen
Nápoles

EUROSTARS HOTEL EXCELSIOR

Via Partenope 48, Lungomare Caracciolo
Beoordeling van gasten

Het Hotel Eurostars staat op de boulevard langs de kust, naast het karakteristieke Castel dell’Ovo en is het eerste gebouw dat de bezoekers verwelkomt die per boot naar Napels reizen. Met een spectaculair panorama over de Vesuvius, de Golf van Napels en de paradijselijke eilanden Ischia en Capri, geniet het Excelsior een benijdenswaardige, onovertroffen en bevoorrechte ligging.

Elegant. Luxe. Groots. Een verfijnde klassieke sfeer die zich in alle hoeken van het hotel manifesteert: kristallen kroonluchters van Murano, Carrara marmer, prachtige stoffen geborduurd met zijde... Om deze reden is het Excelsior sinds vele decennia de favoriete plek voor artiesten, acteurs, intellectuelen en andere beroemdheden die de stad bezoeken.

Men zegt in Napels – en wij ontkennen dit zeker niet – dat het Eurostars Hotel Excelsior over de beste zalen voor evenementen beschikt van de stad: het zijn authentieke luxe zalen met uitzicht op de Vesuvius en de Golf, met sierlijke vensters en een zeer luxe en geraffineerde inrichting.

Het Eurostars Hotel Excelsior beschikt over 100 luxe kamers en 22 suites van verschillende categorie, allen met een interieur en een service, die men van een klassiek hotel van deze categorie mag verwachten: het is eerder een belevenis dan een eenvoudige overnachting.

Het hotel beschikt tevens over het uitstekende restaurant La Terrazza, gesitueerd in de daktuin op de bovenste verdieping met een mediterrane keuken van hoogwaardige kwaliteit en een indrukwekkend panorama over de baai van Napels.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS HOTEL EXCELSIOR
  Via Partenope 48, Lungomare Caracciolo
  Zie hotel
  Nápoles

  EXE MAJESTIC

  Largo Vasto a Chiaia, 68
  Beoordeling van gasten
  Hotel Exe Majestic is in het hartje van Napels gelegen, pal naast het havengebied en omgeven door enkele van de meest exclusieve winkels van de stad en is daardoor een uitstekende accommodatie. Het is bijzonder geschikt voor iedereen die de dynamische kant van Napels wil ontdekken en op zoek is naar een exclusief en betaalbaar hotel.

  Het Majextic beschikt met zijn elf verdiepingen over 114 ruime, comfortabele kamers, waarvan enkele een wijds uitzicht over de Baai van Napels en de Vesuvius bieden. Het Majestic beschikt verder over en café, vier vergaderzalen in diverse afmetingen, een eigen parkeergelegenheid en Wi-Fi in het hele hotel.

  Onze gasten waarderen vooral de rust van de Chiaia wijk waar het hotel gelegen is, dicht bij de beste winkels van de stad en op korte afstand van de kust en de metro.

  Het Majestic heeft een uitgebreide ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Onze zalen, restaurant, grote capaciteit en locatie zijn een garantie voor een geslaagde bijeenkomst.
  Lees meer
  Voorzieningen
   EXE MAJESTIC
   Largo Vasto a Chiaia, 68
   Zie hotel