Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Isla De La Toja - Pontevedra
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Isla De La Toja - Pontevedra

Ontdek Isla De La Toja - Pontevedra in een van onze fantastische hotels

Het eiland La Toja is een historisch kuuroord in de provincie Pontevedra. De spectaculaire Rías Baixas en de charmante omgeving voeren de gasten mee naar lang vervlogen tijden.

Het unieke, medicinale mineraalwater heeft in de loop van de geschiedenis heel wat bezoekers aangetrokken en is de basis van talrijke mythen en legendes. Deze toeristische activiteit heeft ook de lokale economie een boost gegeven. Er werden golf-, tennis- en paddlebanen aangelegd, en een casino en een groot congrescentrum gebouwd.

Het eiland La Toja staat bekend om zijn monumentale patrimonium, en meer bepaald om zijn met sint-jakobsschelpen bedekte kapel en 25 hectare groot, ongerept dennenbos.
Delen
Isla De La Toja - Pontevedra

EUROSTARS GRAN HOTEL LA TOJA

Rúa da Condesa 2, 2
Beoordeling van gasten

Dit legendarische hotel, geopend in 1907 en gebouwd door de architect Vázquez-Gulías uit Orense, bouwde haar voorzieningen op een unieke locatie met uitzicht op zee. Met haar meer dan 100 jaar geschiedenis, waar illustere persoonlijkheden als Ortega y Gasset en Gabriel Garcia Marquez in het hotel hebben verbleven, is het de perfecte plaats om van een verfrissende en ontspannende ervaring te genieten. Feitelijk gaat het hierbij om de enige vijf sterren Spa van heel Galicië en is het een unieke gelegenheid om haar luxueuze faciliteiten te ontdekken en zich te laten verwennen door de buitengewone thermische verdiensten van het uit haar bronnen opborrelende water.

De 199 kamers van het 5* Eurostars Gran Hotel La Toja, waaronder 17 suites met zeezicht, 3 presidentiële suites en een Royal Suite, maken het tot één van de hotels met de grootste capaciteit in Galicië. Alle verblijven zijn ingericht om u de beste ontspanning te bieden, - tv, minibar, 24 uur roomservice en gratis Wi-Fi internet.

De Club Termal van het 5* Eurostars Gran Hotel La Toja, uitgerust met een verwarmd buitenzwembad, een Turks bad, een Finse sauna en een Whirlpool bad met zeewater, biedt moderne balneo- en hydro therapeutische technieken om lichaam en geest te ontspannen. De accommodatie beschikt eveneens over een complete en overheerlijke keuken en een conferentiecentrum dat zich, gelegen op loopafstand van het hotel, heeft ontwikkeld tot dé perfecte plek voor het organiseren van allerlei evenementen.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS GRAN HOTEL LA TOJA
  Rúa da Condesa 2, 2
  Meer informatie
  Isla De La Toja - Pontevedra

  EUROSTARS ISLA DE LA TOJA

  Isla de La Toja, s/n
  Beoordeling van gasten

  Het viersterren hotel Eurostars Isla de La Toja is gelegen in het hart van de Ría de Arousa, op het iconische, legendarische Isla de La Toja,. Dit hotel is ideaal om de natuur in de omgeving van de kustplaats O Grove te verkennen. Deze accommodatie is een ware welzijns- en wellnesstempel. In het therapeutische centrum van ruim 4000m2 bevinden zich zeewaterzwembaden, een contrast circuit, een Finse sauna, een stoombad en een fitnessruimte.

  Het viersterren Isla de la Toja heeft compleet ingerichte stijlvolle kamers die de welzijnservaring helemaal afmaken met alle voorzieningen die lichaam en geest in een ontspannen sfeer weer in balans helpen te brengen. Daarnaast zijn er ruime evenementenzalen. Met de ernaast gelegen tuinen en de grote ramen metpanoramisch uitzicht op de riviermonding, zijn dit unieke locaties voor vergaderingen, cocktailparty's en diners.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS ISLA DE LA TOJA
   Isla de La Toja, s/n
   Meer informatie