Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
eurostars hotel company

Algemene voorwaarden

Bescherming van persoonlijke gegevens: de uitvoering van de reservering impliceert de verwerking van persoonlijke gegevens door de exploitant van de reservering en door de vestiging. Zie de sectie " Gegevensbescherming / privacybeleid" voor gegevensbeschermingsrechten en gedetailleerde informatie. Reserveringsoperator: EUROSTARS HOTEL COMPANY SL, Registro Mercantil de Barcelona tomo 40703, Folio 196, Hoja B-372183, VAT B64930910.

Adres en contactgegevens: zie het contactgedeelte van de website.

Minimumleeftijd om te reserveren: 18 jaar.

Minimumleeftijd om te reserveren bij hotels Eurostars Magnificent Mile, Eurostars Wall Street en Eurostars Langford: 21 jaar oud.

Betalingswijze: zoals aangegeven in het reserveringsproces, wordt betaling met Visa / Mastercard geaccepteerd. De gegevens kunnen worden gebruikt om de geldigheid van de kaartgegevens, pre-autorisatie van de bank of de vooruitbetaling (geheel of gedeeltelijk) te verifiëren volgens de voorwaarden van uw reservering.

Prijzen: de getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Toeristenbelastingen (indien van toepassing) zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden apart vermeld in de bijzondere voorwaarden van uw reservering.

Verzendkosten: niet van toepassing.

Klantenservice: u kunt contact opnemen met de receptie van het etablissement; zie het contactgedeelte van het web.

Annuleringsvoorwaarden: de annuleringsvoorwaarden worden aangegeven bij het maken van de reservering in de bijzondere voorwaarden. In het geval van niet-restitueerbare reserveringen, als u annuleert of niet komt opdagen, wordt de betaling niet terugbetaald. Als de boekingsvoorwaarden geen annuleringsvoorwaarden bevatten, zijn de bepalingen van de huidige wetgeving van toepassing. Eenmaal ingediend, is de annulering onderworpen aan het beleid van het etablissement.

Herroepingsrecht: volgens de consumentenwetgeving is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Conflictoplossing: we informeren u over het bestaan ​​van een platform voor buitengerechtelijke beslechting van online geschillen, beschikbaar gesteld door de Europese Commissie, beschikbaar op: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage en via welke consumenten hun claims kunnen indienen.