Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
eurostars hotel company

Juridische mededeling

Juridische mededeling / Imprint

De eigenaar van deze website is: EUROSTARS HOTEL COMPANY SL, geregistreerd in het Mercantile Registry of Barcelona, volume 40703, Folio 196, pagina B-372183, met CIF-nummer B64930910, telefoon (+34) 932681010 en e-mail info@eurostarshotels.com

C/Mallorca 351, 08013 Barcelona, Spanje

EUROSTARS is een bedrijf van HOTUSA GROUP, meer informatie op www.grupohotusa.com Voor meer contactvormen ga naar onze hoofdcontactpagina.

De broncode, de grafische ontwerpen, de informatie en inhoud die op deze website verschijnen, zijn beschermd door intellectuele en industriële eigendomsrechten van de eigenaar van de website of eigendom van derden, en kunnen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de eigen organisaties.

De gebruiker mag het materiaal dat hier verschijnt uitsluitend gebruiken voor persoonlijk en voor niet-beoogd gebruik, wanneer het alle rechten van intellectuele eigendom, industriële eigendom en andere eigendomsrechten respecteert, en daarom de reproductie ervan of elk ander type gebruik met commerciële beoogt of om illegale activiteiten te ontplooien; de distributie, verspreiding, evenals de wijziging, wijziging, decompilatie of opslag voor welk doel dan ook.

De bedrijfseigen organisaties, die eerder werden genoemd, zullen de schending van de vorige voorwaarden vervolgen, evenals elk illegaal gebruik van de gepresenteerde / weergegeven inhoud door alle civiele en strafrechtelijke acties die daarmee overeenkomen.

Onze hotelclassificatie op basis van sterren gebeurt volgens de internationale conventies, maar geeft alleen informatie over de hotelcategorie. De classificatie die gebruikt wordt in EUROSTARS HOTELS wordt gedaan door de eigen hotels, en is gecontroleerd door EUROSTARS HOTELS volgens ons eigen validatiesysteem en de ervaringen van onze klanten. Aanvullende informatie en hotelbeschrijvingen zijn ook gebaseerd op de informatie die door het hotel wordt verstrekt.

Het gebruik van deze website impliceert de verwerking van persoonlijke gegevens door de eigenaar voor het verstrekken ervan in overeenstemming met de bepalingen van het gedeelte over het privacybeleid, waar gedetailleerde informatie en rechten worden verzameld. Voor informatie over het gebruik van cookies kan de gebruiker het cookiebeleid raadplegen.