Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Buenos Aires
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Buenos Aires

Ontdek Buenos Aires in een van onze fantastische hotels

Delen
Buenos Aires

CLARIDGE HOTEL

Tucumán 535
Beoordeling van gasten

Een prestigieus, elegant, exclusief, stijlvol, elegant en cultureel hotel in Buenos Aires. Zo kunnen we onszelf definiëren. Als je het Claridge Hotel binnenstapt, word je verwelkomd in een emblematische hal die een traditionele, Engelse club niet zou misstaan. In de gangen en salons van het Claridge Hotel Buenos Aires vermengen de neoklassieke en Britse inrichting zich met de frisse bries van de Río de la Plata. Het Claridge Hotel is veel meer dan een hotel, het is een comfortabele stadsoase in Buenos Aires die luxe en traditie ademt.

Het wordt omgeven door een sfeer van traditie en excellentie. Het kenmerkende, klassieke silhouet, de verborgen hoekjes en de omgeving creëren een traditioneel kader met een Engels accent: salons in de stijl van Tudor, meubelen met kostbare antiquiteiten, details die aan het Victoriaanse Engeland herinneren, en afternoon tea in de Claridge Bar.

De traditionele sfeer van ons prestigieuze luxehotel in Buenos Aires gaat hand in hand met de recentste technologische ontwikkelingen en modernste voorzieningen: een overdekt zwembad en een Business Center dat werd ontworpen op maat van zakenreizigers zodat zij het hotel enkel moeten verlaten om van de bezienswaardigheden en vrijetijdsmogelijkheden van Buenos Aires te genieten.

Wat ons hotel in het centrum van Buenos Aires, het Claridge Hotel, echt definieert is onze betrokkenheid met de kunst- en cultuurwereld. We zijn gepassioneerd door kunst en organiseren daarom tal van kunstprojecten in ons luxehotel als tentoonstellingen van schilderijen, operarecitals, culturele evenementen en tal van andere activiteiten.

Lees meer
Voorzieningen
  CLARIDGE HOTEL
  Tucumán 535
  Meer informatie
  Buenos Aires

  CRISOL MUNDIAL

  AV. DE MAYO 1298
  Beoordeling van gasten

  Elegant. Distinguished. Experienced. And yet young and dynamic. This is the Crisol Mundial, one of the hotels with the longest-standing tradition in Río de la Plata. After overhauling its rooms and drenching them in vivid colours and fresh air, the hotel has once again opened its doors with a new light and renewed brio, to keep serving our guests the same way we have been doing for 100 years.

  The Crisol Mundial, located right in the heart of the political and retail district of Buenos Aires, is the best combination of tradition and newness.

  The hotel occupies an old Art Deco building right on Avenida de Mayo. Thanks to its large windows and openings that cross the hotel from the 7th floor to the ground floor, light permeates all the corners of one of the most light-filled hotels in the capital of Argentina.

  The Crisol Mundial has a Wi-Fi connection in all its rooms. Our team of professionals will tend to your every need and answer any question that might occur to you during your stay in Buenos Aires with politeness and good humour.

  Lees meer
  Voorzieningen
   CRISOL MUNDIAL
   AV. DE MAYO 1298
   Meer informatie
   Buenos Aires

   CRISOL SUITES CATALINAS

   Tucuman 313
   Beoordeling van gasten

   Crisol Suites Catalinas is een ware referentie in het centrum van Buenos Aires. Hotel Suites Catalinas is ondergebracht in een gebouw uit de jaren 30 van vorige eeuw en heeft twee troeven: het ligt in het centrum van de stad en het stelt ruime appartementen ter beschikking.

   Crisol Suites Catalinas telt zeven verdiepingen, is de ideale verblijfplaats voor gezinnen, beschikt over een parking in de buurt met voordelige prijzen voor onze gasten, en bevindt zich in het microcentrum van Buenos Aires zodat je van de stad kunt genieten zonder aan nachtrust in te hoeven boeten.

   Met bussiness center op de Hall-verdieping van het hotel en overal gratis wifi.

   Het hotel beschikt over tal van services als een wasdienst, een autoverhuurdienst, dag en nacht bewaking, een receptie die 24 uur per dag bemand is.

   We serveren een uitstekend en gevarieerd ontbijtbuffet van 07.00 u. tot 10.30 u.

   Lees meer
   Voorzieningen
    CRISOL SUITES CATALINAS
    Tucuman 313
    Meer informatie
    Buenos Aires

    EXE HOTEL COLÓN

    Carlos Pellegrini 507
    Beoordeling van gasten

    Gelegen in het hart van Buenos Aires vlak bij de Obelisk aan de Avenida 9 de Julio, de Exe Hotel Colón biedt onze gasten de beste service, luxe comfort en een geweldige locatie voor zowel zakenreizen of toerisme.

    Wij zijn een kleine oase van traktaties in het midden van de grote stad:. een serre, een fitnessruimte, een zakencentrum en de mogelijkheid om te genieten van diensten zoals wasserette

    het Exe Hotel Colón is een modern, 14 verdiepingen tellende gebouw. De kamers zijn ruim en licht gevuld, een aantal van hen met indrukwekkende panoramische kamers. De Exe Hotel Colón is ook de perfecte keuze voor zakelijke evenementen: we hebben acht vergaderzalen houden tussen de tien en 500 mensen
    .

    Lees meer
    Voorzieningen
     EXE HOTEL COLÓN
     Carlos Pellegrini 507
     Meer informatie