Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Córdoba
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Córdoba

Ontdek Córdoba in een van onze fantastische hotels

Het kalifaat van Córdoba! Om te begrijpen wat dat betekent volstaat het enkele minuten door de straten van deze stad te kuieren. De Arabische baden, de joodse wijk en de ferdinandine-kerken maken duidelijk dat op een bepaald ogenblik in de geschiedenis joden, moslims en christenen hier vreedzaam samenleefden. In de typische wijken vind je de sporen en de charme van deze drie culturen.

Als je door het oude centrum wandelt, vind je de traditionele leder- en juwelierszaken. De allerbelangrijkste culturele erfenis is natuurlijk de spectaculaire oude moskee met daarin de kathedraal, het voorbeeld bij uitstek van het samengaan van 2 culturen.

Je kan ook genieten van andere magische plaatsen zoals de Calleja de las Flores, la Casa Andalusí, de synagoge, de vele pleintjes en balkons vol bloemen. In de vele caféetjes smaakt een fris drankje, vergezeld van een lekkere tapa altijd! Deze authentieke stad ligt aan de oevers van de Guadalquivir en in de schaduw van de Sierra Morena.
Delen
Córdoba

CRISOL JARDINES DE CÓRDOBA

Calle Poeta Alonso de Bonilla nº3
Beoordeling van gasten

Crisol Jardines de Córdoba ligt op 10 minuten van het centrum van Córdoba, in de wijk El Brillante. Het is een elegant en klassiek etablissement omgeven door prachtige tuinen en buitenruimtes die de perfecte locatie vormen voor de organisatie van allerlei evenementen.

In de ruime en lichte kamers vind je de rust die je nodig hebt na een intense dag in de stad. Crisol Jardines de Córdoba beschikt bovendien over een eigen restaurant waar je van een uniek gastronomisch aanbod kunt genieten en over verschillende zalen voor de organisatie van bijeenkomsten en evenementen. Het buitenzwembad (in de zomer) en de tennisbanen zorgen voor de finishing touch.

Lees meer
Voorzieningen
  CRISOL JARDINES DE CÓRDOBA
  Calle Poeta Alonso de Bonilla nº3
  Meer informatie
  Córdoba

  EUROSTARS AZAHAR

  Calle García Lovera, 1
  Beoordeling van gasten

  Hotel Eurostars Azahar fusioneert de essentie van de stad in een uniek, origineel en elegant etablissement dat prat gaat op zijn hoogwaardige installaties en voorzieningen. Het is de ideale verblijfplaats voor reizigers die Córdoba willen ontdekken. Het bevindt zich in het commerciële centrum van de stad, vlakbij het gemeentehuis en de romaanse tempel, te midden van een wirwar van smalle straatjes.

  De 45 kamers zijn voorzien van details die naar de typische oranjebloesem verwijzen. De witte inrichting wordt opgesmukt met roodachtige toetsen die aan de alomtegenwoordige hoefijzerbogen herinneren.

  De vertrekken zijn licht en kleurrijk en zijn uitgerust met allerhande voorzieningen. Het aanbod wordt nog aangevuld met een sauna, Turks bad, massagecabine en fitnesszaal.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS AZAHAR
   Calle García Lovera, 1
   Meer informatie
   Córdoba

   EUROSTARS CONQUISTADOR

   MAGISTRAL GONZALEZ FRANCES 15-17
   Beoordeling van gasten

   Gelegen in het hart van Córdoba, direct tegenover de grootste moskee dateert uit de tijd van de kalifaten, het Eurostars Conquistador heeft als doel om onze gasten te veroveren? hart met een warme, aangename sfeer, een dromerige Andalusische binnenplaats en kamers ingericht in de Mozarabische stijl.

   We kunnen bogen op dat we de meest beroemde buurman in Córdoba, de moskee, geprezen over de hele wereld als een van de mensheid? s grootste kunstwerken. In feite zijn we zo dicht bij de moskee die we hebben zelfs een klein deel ervan in ons hotel. In de Almanzor kamer kunt u Mozarabic ruïnes uit de 15e eeuw, die in feite een van de drie rituele wassing paviljoens die behoren tot de kathedraal van Córdoba te zien. Deze ruïnes zijn beschermd door de regionale regering van Andalusië? S Raad voor Cultuur.

   In de buurt van de ruïnes, het juweel dat al onze gasten betovert is de Andalusische binnenplaats, die de hele lay-out van het Eurostars Conquistador wraps rond. De binnenplaats is een bron van leven en charme, ideaal voor het hosten soirées en diners. Bij mooi weer, ontbijt, lunch en diner worden geserveerd op de binnenplaats.

   Lees meer
   Voorzieningen
    EUROSTARS CONQUISTADOR
    MAGISTRAL GONZALEZ FRANCES 15-17
    Meer informatie
    Córdoba

    EUROSTARS MAIMÓNIDES

    Torrijos 4
    Beoordeling van gasten

    Hotel Eurostars Maimonides biedt u een reis terug in de tijd aan: midden in de Joodse wijk gelegen en met een spectaculair uitzicht op de Mezquita, wordt u teruggevoerd naar de tijd van de kalifaten en de grote Maimonides, naar de tijd toen Córdoba met ruim een half miljoen inwoners de meest geavanceerde stad van Europa was. Córdoba beïnvloedde met zijn kunst, cultuur, handel en financiën het hele continent en deze stad aan de Guadalquivir werd door iedereen met bewondering aanschouwd.

    Tijdens uw verblijf in hotel Eurostars Maimonides willen wij deze geest van Córdoba bij u oproepen. Dit hotel is ruim en modern ingericht met een aantal authentieke Andalusische en Mujedahar-kunstwerken die het een aparte sfeer brengen. Het is rond een binnenplaats gebouwd die bezwangerd is van de heerlijkste geuren met een verfrissende fontein in zijn midden. De binnenplaats wordt gesierd met een kleurig palet van geraniums die van de getraliede ramen neerhangen en waarvan de geuren zich met die van jasmijn en oranjebloesem vermengen.

    Ons grootste pluspunt is dat we op nog geen 100 meter van het Mezquita van Córdoba liggen. Als u uit uw raam kijkt, is de geschiedenis bij het van zo dichtbij aanschouwen van de op één na grootste moskee ter wereld haast voelbaar. Hotel Eurostars Maimonides is bovendien de perfecte plaats om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken, zoals de steegjes van de Joodse wijk(La Judería, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat), de Synagoge, de Arabische badhuizen, de Romeinse brug, het museum Julio Romero de Torres met zijn portretten en de Calahorra toren met het interessante museum dat aan de drie grote culturen gewijd is die de stad door de jaren heen gevormd hebben.

    Verder zijn wij op nog geen 100 meter vanaf het congrescentrum gelegen, midden tussen een aantal toprestaurants. In het restaurant van het hotel kunt u de uitstekende plaatselijke keuken proeven met de typische rechten als de “salmorejo” of de “flamenquín”.

    Lees meer
    Voorzieningen
     EUROSTARS MAIMÓNIDES
     Torrijos 4
     Meer informatie
     Córdoba

     EUROSTARS PALACE

     Paseo de la Victoria s/n
     Beoordeling van gasten

     Ons onmiskenbare, ultramoderne silhouet is een icoon van Cordoba. Hotel Eurostars Palace ligt op een absoluut unieke locatie op de grens van de nieuwe stad en het oude centrum van Cordoba en dankzij het fraaie design en de uitgebreide faciliteiten is het waarschijnlijk het beste hotel van de stad.

     Luxe. Avant-garde. Design. Onovertroffen kwaliteit. Dit alles kenmerkt een vijfsterrenhotel dat karakteristiek is voor de stad. Een stad met een geschiedenis die tweeduizend jaar terug gaat maar die als trendsetter een bijdrage aan de toekomst wil leveren.

     Eurostars Palace beschikt over 162 kamers verdeeld over zes verdiepingen. De kamers zijn voorzien van alle denkbare luxe, zijn uitgevoerd in een state-of-the-art design met aandacht voor de kleinste details en bieden een panoramisch uitzicht over de stad. Het hotel beschikt over acht vergaderruimtes met verschillende capaciteiten en een grote zaal voor banketten en bijeenkomsten met voldoende ruimte voor maximaal 350 mensen.

     De luxe die de gasten het meest weten te waarderen zijn de afmetingen en de kwaliteit van de bedden, het design van de badkamers en het fantastische zwembad met solarium op het dak met een schitterend panoramisch uitzicht over de stad, de Guadalquivir rivier en het Sierra Moreno gebergte. Het hotel beschikt over een volledig fitnesscentrum, een café/bar en een restaurant dat traditionele recepten met de moderne keuken weet te combineren.

     Het unieke Eurostars Palace gebouw, uit 2008, is van de hand van de architecten Fernández Trapa de Isasi en Alfonso Casares Ávila. De opvallende, gebogen voorgevel is van geperforeerd ijzer vervaardigd waardoor de kamers en de gemeenschappelijk ruimtes over zeer veel licht beschikken. Het interieurdesign sluit tot in de kleinste details bij het uiterlijk van het gebouw aan.

     Lees meer
     Voorzieningen
      EUROSTARS PALACE
      Paseo de la Victoria s/n
      Meer informatie
      Córdoba

      EUROSTARS PATIOS DE CÓRDOBA

      Diario de Córdoba 13
      Beoordeling van gasten

      Als er iets is dat de stad Córdoba kenmerkt, dan is het de integrerende geest. Sinds de oudheid verwelkomt het iedereen die op zijn deur klopte gastvrij en wist het het beste van elke gast in zijn cultuur te integreren. Christenen, moslims, joden... ze hebben allemaal hun sporen nagelaten en wisten de charme te waarderen van een magische stad die in het midden van de 10e eeuw met een half miljoen inwoners werd beschouwd als de grootste, meest gecultiveerde en weelderige hoofdstad in de wereld.

      Als gevolg hiervan heeft het verstrijken van de tijd Córdoba veranderd in een ware smeltkroes van culturen, een voorbeeld van tolerantie tussen beschavingen en een wereldwijd cultureel ijkpunt.

      Met dezelfde gastvrije geest werd Eurostars Patios de Córdoba geboren, een elegant etablissement dat de geschiedenis van de stad volgt, van de Romeinse tijd, via de periode van het islamitische kalifaat, via joodse en christelijke invloeden, tot op de dag van vandaag.

      Dit integrerende karakter komt ook tot uiting in de architectuur en het interieur van het hotel, die klassiek combineren met avant-garde, gekruid met overblijfselen van een duidelijk Andalusisch tintje. Het beste bewijs van deze culturele smeltkroes zijn de archeologische overblijfselen die zijn gevonden op het land dat het gebouw inneemt en dat het hotel van binnen bewaart en beschermt: Romeinse graven, een waterput, hydraulische palen, een Almohaden-muur en zelfs een kalifaat-reservoir behoren tot de de herinneringen aan oude beschavingen.

      De Eurostars Patios de Córdoba ligt in het stadscentrum en heeft 64 kamers, waaronder 2 aangepaste kamers voor mensen met beperkte mobiliteit, een vergaderzaal en alle voorzieningen om maximaal comfort te garanderen. Als je je afvraagt ​​waarom het hotel deze naam draagt, hoef je alleen maar een van de vijf prachtige Andalusische patio's binnen te gaan die het gebouw verbergt. De schoonheid ervan zal je boeien.

      Gasten kunnen zich onderdompelen in de cultuur en geschiedenis van Cordoba zonder het hotel te verlaten. Het etablissement is een eerbetoon aan enkele van de illustere personages die hebben bijgedragen aan de roem en goede naam van de stad. Zo dringen de gedachte van Seneca, de verzen van Góngora, de veroveringen van Abderramán III, de slagen van Julio Romero de Torres of zelfs de manoletinas van de grote Manolete alle hoeken van de Eurostars Patios de Córdoba binnen.

      Het hotel is ook een eerbetoon aan het Patios de Córdoba-festival, dat elk jaar in mei wordt gevierd en dat sinds 2012 immaterieel erfgoed van de mensheid vormt. Het festival promoot de waarde van de patio als interculturele ontmoetingsplaats en als een manier van leven die gebaseerd is op het tot stand brengen van solide sociale banden tussen buren.

      Lees meer
      Voorzieningen
       EUROSTARS PATIOS DE CÓRDOBA
       Diario de Córdoba 13
       Meer informatie
       Córdoba

       EXE CIUDAD DE CÓRDOBA

       Avda. de Cádiz s/n
       Beoordeling van gasten

       Hotel El Exe Ciudad de Córdoba is strategisch gelegen in het hartje van een driehoek die gevormd wordt door de op- en afrit van de snelweg van Andalusië, de bedrijfsterreinen ten zuiden van de stad en het historische centrum van Córdoba, met de kronkelende steegjes van de Joodse wijk, de imposante Mezquita en de frisse geuren van de oranjebloesem.

       Moderne vormgeving, comfort en élégance zijn kenmerkend voor hotel Exe Ciudad de Córdoba, een perfect hotel zowel voor een zakenreis als een toeristisch bezoek. Onze ruime kamers beschikken over gratis Wi-Fi en satelliet-tv. De gemeenschappelijke ruimtes, minimalistisch uitgevoerd, zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte om te ontspannen of te werken. Voor vergaderingen, presentaties of recepties beschikt het hotel tevens over een lounge.

       Wij zijn in de nabijheid van de Guadalquivir rivier gelegen, met directe verbindingen naar de snelweg van Andalusië (A-4) die de stad met Madrid, Sevilla en Guadalajara verbindt, de bedrijfsterreinen ten zuiden van de stad (Torrecillas en Amargacena) en naar de handelsbeurs. Het hotel beschikt tevens over een overdekte parkeergelegenheid.

       Met de auto is het historische en zakencentrum van Córdoba in vijf minuten te bereiken. Aanbevelenswaardig zijn een wandeling door de Joodse wijk (die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat), op zoek gaan naar de verborgen plekjes van de Cuesta del Bailío of de Calleja de la Hoguera, nieuwe doorkijkjes naar de Mezquita vinden en natuurlijk de grote kunsthistorische schatten als de Synagoge, de Arabische badhuizen, de Romeinse brug, het museum Julio Romero de Torres en de Calahorra toren.

       Lees meer
       Voorzieningen
        EXE CIUDAD DE CÓRDOBA
        Avda. de Cádiz s/n
        Meer informatie
        Córdoba

        EXE LAS ADELFAS

        Avda. Arruzafa sn
        Beoordeling van gasten

        We willen dat u zich in Córdoba voelt als Abd-al-Rahman zelf, als een echte Umayyad-prins. Daarom kunnen wij u deze idyllische omgeving aanbieden in het bijzonder woondistrict El Brilliante, met schaduwrijke tuinen, palmbomen, een openluchtzwembad en volledig ingerichte vergaderruimtes en kamers.

        Hotel Exe Las Adelfas is in koloniale stijl opgetrokken en is door tuinen omgeven waar u van een ongekende rust kunt genieten. Het hotel is ook een voortreffelijke plaats voor zakelijke bijeenkomsten of familiefeesten: we beschikken over vier ruime vergaderruimtes (Albahaca, Los Olivos, Sierra Morena en Guadalquivir), met een oppervlakte van 80 tot 110 m² en van alle technische en audiovisuele faciliteiten voorzien.

        Veel acteurs en schrijvers hebben ons al ontdekt als de plaats om tijdens hun bezoek aan Córdoba de broodnodige rust te vinden. 

        Onze ruime kamers zijn heel bijzonder: vol mooie details en van alle gemakken voorzien.
        We bieden u alle rust in Córdoba maar we zijn toch dicht genoeg bij het drukke historische centrum gelegen: 10 minuten met de auto (we beschikken over eigen parkeergelegenheid) of met de bus (de bushalte ligt pal tegenover het hotel). Aanbevelenswaardig zijn een wandeling door de Judería (de Joodse wijk die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat), op zoek gaan naar de verborgen plekjes van de Cuesta del Bailío of de Calleja de la Hoguera, nieuwe doorkijkjes naar de Mezquita ontdekken en natuurlijk de grote kunsthistorische schatten als de Synagoge, de Arabische badhuizen, de Romeinse brug, het museum Julio Romero de Torres en de Calahorra toren.

        Lees meer
        Voorzieningen
         EXE LAS ADELFAS
         Avda. Arruzafa sn
         Meer informatie
         Córdoba

         TANDEM EL PATIO

         Calle Ambrosio de Morales, 11
         Beoordeling van gasten

         Córdoba staat bekend om zijn patio’s, rustgevende hoekjes, ontmoetingsruimtes en recreatieplekken die samen het hart van de stad vormen. De complete toeristenappartementen van het Tandem El Patio weerspiegelen deze traditie: de moderniteit gaat hier harmonieus samen met het typische karakter van Córdoba.

         Alle accommodaties zijn modern uitgerust om te voorzien in de behoeften van alle gasten. De vertrekken beschikken over veel licht, zijn ingericht met lichte kleuren, en zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen.

         Ze liggen in het historische centrum, en zijn de ideale uitvalsbasis voor gasten die de magie van de stad willen ervaren en met de verschillende culturen kennis willen maken. De kleurrijke, zonovergoten straatjes ademen een gezellige, betoverende sfeer en leiden je langs christelijke, islamitische en joodse monumenten.

         Lees meer
         Voorzieningen
          TANDEM EL PATIO
          Calle Ambrosio de Morales, 11
          Meer informatie
          Córdoba

          TANDEM TORRE DE LA CALAHORRA

          Pl. Tejar, 2
          Beoordeling van gasten

          Als u op zoek bent naar een stijlvolle accommodatie met een minimalistische en moderne inrichting, zal toeristenappartementen Tandem Torre de la Calahorra u zeker bevallen. De perfecte keuze voor de reiziger die de historische stad Cordoba heeft uitgekozen om er een paar dagen te verblijven voor vakantie of werk.

          De 14 appartementen met lichte en open ruimtes maken uw verblijf tot een puur genot. Welke optie u ook kiest, u zult zich meteen thuis voelen dankzij de uitgebreide faciliteiten en unieke voorzieningen, zodat u zich uitsluitend en onbezorgd kan concentreren op een paar onvergetelijke dagen.

          Deze gezellige accommodatie ligt in het centrum van de stad, de ideale uitvalsbasis om de enige stad ter wereld te ontdekken die vier keer tot werelderfgoed is verklaard.

          Lees meer
          Voorzieningen
           TANDEM TORRE DE LA CALAHORRA
           Pl. Tejar, 2
           Meer informatie