Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Ourense
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Ourense

Ontdek Ourense in een van onze fantastische hotels

Ourense, de stad van de bruggen, is de ideale uitvalsbasis voor ontdekkingstochten door de natuur van Galicië en de spectaculaire rivier- en berglandschappen. Deze provincie heeft een lange wijnbouwtraditie en is in het bezit van vier oorsprongsbenamingen (Ribeiro, Valdeorras, Ribeira Sacra en Monterrei). De thermen en natuurlijke warmwaterbronnen zijn een waar genot voor toeristen en locals.

Het is de enige Galicische provincie zonder kust. Dankzij de rivier Minho, die de streek van oost naar west doorkruist, speelt het water toch een belangrijke rol in de geschiedenis van de stad. De vijf bruggen over de rivier geven Ourense zijn speciale karakter. De historische, Romeinse brug (A Ponte Vella) en de avant-gardistische Puente del Milenio behoren tot de meest spectaculaire en hebben elk een heel eigen stijl.

Ourense is bovendien de kuuroordstad bij uitstek van Galicië. De thermen van As Burgas, Outariz of Chavasqueira zijn een bezoekje meer dan waard, en dat niet alleen omwille van hun spectaculaire karakter maar ook omwille van de vele gezondheidsvoordelen van hun water.
Delen
Ourense

EXE AURIENSE

Alto do Cumial, 12
Beoordeling van gasten

Het Exe Auriense, op een rustige ligging vlakbij Ourense, is een oase van rust en comfort, ideaal voor zakelijke of recreatieve trips. Het hotel ligt in een strategische enclave, in het epicentrum van een driehoek gevormd door de stad Ourense, de golfclub Montealegre en de industriële kern bestaande uit het technologiepark en het industrieterrein San Cibrao Das Viñas.

Met een avant-gardistisch en gedurfd ontwerp heeft het hotel comfortabele kamers met veel oog voor details, en ook ruime zalen voor congressen en zakelijke bijeenkomsten, gratis parkeergelegenheid, een fitnessruimte en een buitenzwembad waar je in de zomermaanden van kunt genieten.

Lees meer
Voorzieningen
    EXE AURIENSE
    Alto do Cumial, 12
    Meer informatie