Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Santander
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Santander

Ontdek Santander in een van onze fantastische hotels

In Santander breken de golven tegen de kliffen en kleurt de Cantabrische zee wit en rood. De pedreñeras, kleine bootjes, vervoeren de inwoners dagelijks van het ene naar het andere stadsdeel aan weerszijden van de baai van Santander.

Tijdens een boottochtje langs de kust ontdek je interessante en zeer uiteenlopende bezienswaardigheden zoals de Paseo de la Pereda, het gebouw van de Post, de charmante wijk Puerto Chico en het majestueuze Palacio de la Magdalena. Op het einde van de tocht kun je een bezoekje brengen aan één van de oudste vuurtorens van het schiereiland, de meer dan 200 jaar ouder vuurtoren van Cabo Mayor.

Santander wordt gedomineerd door het groen van de velden en het blauw van de zee. De bevolking heeft zich steeds ingezet om van de stad een fantastische woonplaats te maken. Geniet van het uitzicht op zee vanaf dit balkon en breng een bezoek aan de haven van Santander, een verplichte halte voor wie Cantabrië wil ontdekken.
Delen
Santander

EUROSTARS HOTEL REAL

Paseo Pérez Galdós, 28
Beoordeling van gasten

Отель Eurostars Hotel Real 5*GL — это не просто обычное место для проживания, это «Hotel de Santander». Заведение, которое благодаря своей элегантности, своей истории (оно было открыто 12 июля 1917 г.) и своему расположению внесло решающий вклад в придание индивидуальности и элегантности облику этого города.

Hotel Eurostars Real, tegenover het strand van Playa de los Peligros, torent vanaf de heuvel waar het staat over de baai van Santander uit, omgeven door de eigen tuinen en middenin een van de rustigste en bekendste wijken, tussen het historische stadscentrum en het strand van Sardinero.

De ruime kamers in Franse stijl met grote ramen die uitkijken op de Cantabrische Zee herinneren aan de tijd dat de koninklijke familie zomers doorbracht in het Palacio de la Magdalena. De faciliteiten omvatten ook een ontbijtzaal die uitkomt op een tuin met 80 verschillende soorten rozen, een bar met een panoramisch terras en het El Puntal Restaurant, dat ons verrast met exquise lokale smaken. Dit alles en nog veel meer draagt bij tot het smeden van de excellentie van het Eurostars Hotel Real.

Onze voorliefde voor tradities weerhoudt ons er echter niet van onze gasten van alle moderne gemakken te voorzien. Het Eurostars Hotel Real combineert classicisme met innovatie in zijn kamers, allemaal licht, exterieur en luxueus ingericht.

Het Eurostars Hotel Real is ook de beste setting voor het vieren van bruiloften, familie- en bedrijfsevenementen. Het heeft meer dan een half dozijn privéruimtes om zich aan te passen aan elk type evenement. Aarzel niet ons te raadplegen.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS HOTEL REAL
    Paseo Pérez Galdós, 28
    Meer informatie