Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Segovia
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Segovia

Ontdek Segovia in een van onze fantastische hotels

Een bezoek aan Segovia is als een reis door de tijd, een manier om meer te leren over de tradities en de geschiedenis van Castilië en ons land. De stad bevindt zich op slechts enkele kilometers van Madrid en werd door de koningen van verschillende culturen uitgekozen als woonplaats. Vandaar haar deftige uitstraling.

Segovia is de plaats waar de eerste drukkerij van het schiereiland haar deuren opende, El Buscón van Quevedo het levenslicht zag en Isabella I de Katholieke tot koningin van Castilië werd gekroond. De indrukwekkende bouwwerken zoals de aquaduct, het fort en de kathedraal maken de identiteit uit van de stad. De essentie van Segovia ligt dan weer verscholen in typische gerechten zoals intens smakende vleesschotels met speenvarken en lam. In Segovia vind je zeer veel traditionele restaurants die hun overheerlijke recepten maar wat graag met je delen.

Kom op ontdekking naar deze prachtige stad aan de voet van de sierra de Guadarrama die werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid en word verliefd op één van de negen juweeltjes van Castilië en León.
Delen
Segovia

EUROSTARS PLAZA ACUEDUCTO

Avda. Padre Claret 2-4
Beoordeling van gasten

Hotel Eurostars Plaza Acueducto is aan de voet van het Aquaduct van Segovia gelegen, een van de bekendste bezienswaardigheden in Spanje en in Europa, en ademt historie en cultuur uit al zijn poriën. De meeste kamers bieden uitzicht op dit ongelofelijke staaltje Romeinse bouwkunst. Ook vanaf het ruime terras van het hotel kunt u genieten van het uitzicht op het aquaduct en een groot deel het oude Segovia. Het terras is de perfecte plaats voor presentaties, recepties of koffiepauzes tijdens uw vergaderingen.

Wie het weten kan, zal zeggen dat dit Romeinse meesterwerk vanuit geen andere gebouw in de hele stad zo goed kan worden bewonderd. Kent u het geheim van het aquaduct? Waarom het al tweeduizend jaar lang in perfecte staat verkeert? Omdat het, tot de 20e eeuw, nog steeds de watertoevoer naar de stad heeft verzorgd. Het stond al die tijd dus nog ten dienste van de stad. En dat is precies wat we in hotel Eurostars Plaza Acueducto willen: ten dienste van onze gasten staan met de beste service en het meeste comfort in hartje Segovia.

Het hotel beschikt over drie moderne ontvangstruimtes (Alcázar, Trajano en Guadarrama), een internethoekje, gratis Wi-Fi in het hele hotel, overdekte parkeergelegenheid en de belangrijkste culturele bezienswaardigheden op loopafstand, zoals het Juan Bravo theater of de Caja Segovia Tentoonstellingsruimte. Hotel Eurostars Plaza Acueducto is in 2006 gebouwd en heeft een architectuur speciaal ontworpen om optimaal in de unieke omgeving op te gaan.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS PLAZA ACUEDUCTO
  Avda. Padre Claret 2-4
  Meer informatie
  Segovia

  EXE CASA DE LOS LINAJES

  Doctor Velasco 9
  Beoordeling van gasten

  Een uitstekende ligging, een voortreffelijke service en de perfecte combinatie van een historisch paleis met een modern interieur zijn de kenmerken van het Exe Casa de Los Linajes. Het hotel is in 2015 geheel gerenoveerd om onze klanten precies in het centrum van Segovia de beste voorzieningen en de beste service te kunnen bieden. De renovatie bestond uit het respecteren van de historische esthetiek van het gebouw, echter aan de binnenkant ingericht met een hedendaagse standaard.

  Het Hotel Exe Casa de Los Linajes bevindt zich in één van de rustigste en vreedzame delen van de oude binnenstad van Segovia, op slechts vijf minuten te voet van de Plaza Mayor en geniet van alle voordelen van de centrale ligging, maar is tegelijkertijd afgelegen genoeg om zich te kunnen verheugen in de rust en de charme van deze legendarische stad.

  Het hotel biedt schitterend uitzicht over de Eresma vallei en het uitgestrekte platteland van Castilla, vooral vanaf het grote terras en vanuit sommige kamers. De faciliteiten omvatten een restaurant, zalen voor evenementen, tuinen, een fitnessruimte en 62 recentelijk volledig gerenoveerde ruime en lichte kamers met een esthetiek die traditionele elementen verenigt met een modern interieur.

  Het hotel bestaat uit twee gebouwen: het eerste een aristocratisch paleis met een toegangsdeur in de typisch Romaanse stijl en een wapenschild dat zijn naam gaf aan het hotel: La Casa de los Linajes, en het tweede recentelijk gebouwde gebouw waar het grootste aantal kamers is gevestigd.

  Het ‘geslacht’ waar het hotel naar verwijst, is dat van de familie Falconi. Carlos Falconi, wettige zoon van koning Karel VII van Frankrijk, vestigde zich in de 16de eeuw in Segovia en bouwde hier zijn huis. Falconi financierde onder andere de bouw van de Romaanse kerk van San Esteban.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EXE CASA DE LOS LINAJES
   Doctor Velasco 9
   Meer informatie
   Segovia

   ÁUREA CONVENTO CAPUCHINOS

   Plazuela Capuchinos 2
   Beoordeling van gasten

   Historie en traditie hebben in combinatie met minimalistische lijnen en nieuwe architectonische trends en design een van de meest unieke en exclusieve plekken in Castilla gecreëerd. Aurea Hotels heeft in een van de beste wijken van Segovia het oude Oblatas klooster omgebouwd tot het eerste vijfsterrenhotel van de stad. Het heeft alles in zich om een van de nieuwste juweeltjes van de stad te worden. Van soberheid tot luxe.

   Gelegen in het edele hart van Segovia en met weidse uitzichten over de Eresma-vallei met boulevard, beschikt Aurea Convento Capuchinos over 62 luxe kamers, een gourmet restaurant, De spa beschikt over een zwembad met waterstralen, een sauna, een Turks bad en een ontspanningsruimte, vergaderzalen en een ruime tuin.

   Het complex bestond oorspronkelijk uit een kerk, een klooster en het huis van de stichter. De kerk is in een gourmet restaurant omgetoverd, de andere twee gebouwen bevatten de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel. Het interieur van het hotel is geheel getransformeerd maar het uiterlijk is ongewijzigd gelaten. De voormalige boomgaard.

   Lees meer
   Voorzieningen
    ÁUREA CONVENTO CAPUCHINOS
    Plazuela Capuchinos 2
    Meer informatie