Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Chicago
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Chicago

Ontdek Chicago in een van onze fantastische hotels

Chicago is de derde grootste stad van de Verenigde Staten. Dankzij haar multiculturele en kosmopolitische karakter is ze de uitgelezen bestemming voor alle reizigersprofielen.

Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen in Chicago van kunsttentoonstellingen, theater en jazzconcerten genieten. Vergeet niet dat Chicago de bakermat is van het jazzgenre. De districten The Loop, The Magnificient Mile en River North zijn erg in trek bij kunstliefhebbers en zijn uitermate geschikt voor zakenreizigers. In de vele restaurants kan je gerechten proeven uit alle hoeken van de wereld.

Chicago is zeer uitgestrekt en beschikt over tal van groene zones zoals het Grant Park en het spectaculaire Museum Campus Chicago, waar de belangrijkste musea van de stad verzameld liggen.

De stad ligt in het centrum van de Verenigde Staten, en gaat prat op haar 40 kilometer lange strand aan de oever van het meer Michigan. Deze kunstmatige zandvlakte trekt in de zomer heel wat toeristen aan. In het district Gold Coast zijn talrijke winkels en restaurants gevestigd, en is een lang fietspad aangelegd!
Delen
Chicago

EUROSTARS MAGNIFICENT MILE

660 N State St
Beoordeling van gasten

Eurostars Magnificent Mile is een boetiekhotel dat gaat voor de kleine geneugten van het leven. Deze hedonistische toewijding vind je terug in de ontelbare details die bij het verblijf horen, van een perfecte verlichting tot een ontspannende massage. Het hotel is ontworpen om de perfecte sfeer te creëren, waar je kan genieten van een unieke en explosieve ervaring waarbij de details van avant-garde kunst, designmeubilair en klassieke snit worden gecombineerd met de schoonheid van natuurlijke elementen en de nieuwste technologie.

Eurostars Magnificent Mile is beslissend persoonlijk en gedurfd origineel en biedt alle luxe van een eersteklas hotel en de ontspannen sfeer die je alleen in je privacy aantreft. Elke kamer wordt tot in het kleinste detail verzorgd om de karakteristieke sfeer van het hotel te behouden en te beantwoorden aan de behoeften van elke gast.

Reizigers die van cultuur houden, vinden hier een ideaal toevluchtsoord in het hart van het bruisende centrum van Chicago. Eurostars Magnificent Mile ligt aan de River North, op een steenworp van The Magnificent Mile, en is een ontmoetingsplaats tussen het hectische tempo van de stad en haar dynamische agenda, en de rust en het welzijn van een verblijf in een stedelijke oase.

Het hotel ligt op slechts 20 minuten lopen van de Loop van Chicago en is ook ontworpen voor meer business gasten, die kunnen genieten van ongelooflijke vergader- en evenementenzalen met indrukwekkende ramen die uitkijken op de skyline van de stad.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS MAGNIFICENT MILE
    660 N State St
    Meer informatie