Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Miami
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Miami

Ontdek Miami in een van onze fantastische hotels

Miami is een hectische multiculturele stad waar altijd wel wat te beleven is. Naast Miami-Noord, Miami-Oost, Miami-Zuid en Miami-West is er ook een Miami-Centrum: Downtown-Miami, een druk winkelgebied met culturele locaties en uitgaansgelegenheden.

U kunt wandelend langs de Ocean Drive de art-decogebouwen bewonderen, in een hangmat op Miami Beach van het heerlijke klimaat genieten, u laten onderdompelen in de Latijns-Amerikaanse cultuur in de wijk Little Havana, of u verbazen over de urban art in Design District. En zo zijn er nog veel meer activiteiten in de grootste stad van Florida.

De stad, waar heel veel celebrities en artiesten van internationale allure woonachtig zijn, staat bekend om zijn luxe en mode. Het is echter ook een uitstekende plaats voor sportliefhebbers, aangezien er altijd wedstrijden van allerlei sporten gehouden worden, zoals ijshockey, American football, baseball en, natuurlijk, het NBA basketball.
Delen
Miami

EUROSTARS LANGFORD

121 SE 1st St
Beoordeling van gasten

De levendige en kosmopoliete sfeer die Downtown Miami heeft omgevormd tot een artistieke, culturele en inspirerende wijk, heeft ook de ontwikkeling van Eurostars Langford tot een nieuwe referentie in de stad mogelijk gemaakt. Deze parel van ‘Beaux Arts’-architectuur is ondergebracht in een historisch gebouw uit 1925 dat ooit de Miami National Bank herbergde, en werd volledig gerenoveerd om de nieuwe generatie geraffineerde reizigers een aangenaam verblijf aan te bieden.

Het eclectische ontwerp van het hotel combineert verschillende, met zorg uitgekozen stijlen tot één harmonieus geheel dat de geschiedenis van het hotel en de invloeden die het gedurende de jaren heeft ondergaan, weerspiegelt. Elke verdieping herbergt een tentoonstelling die hulde brengt aan de energieke en tijdloze schoonheid van Miami en zijn iconische wijken waardoor Eurostars Langford niet alleen hotelservices aanbiedt maar ook een kijk op deze fascinerende stad geeft.

Het hotel telt 126 luxueuze kamers met comfortabele, moderne voorzieningen en een inspirerend ontwerp. Het zachte, warme licht, de eikenhouten vloer met visgraatdessin uit 1920 en de vintage muurmotieven worden aangevuld met de recentste technologische voorzieningen die met de andere elementen samenvloeien om mee deel uit te maken van de inrichting.

Het ruime aanbod aan diensten van Eurostars Langford maakt van elk verblijf een onvergetelijke ervaring. De selecte sfeer is zowel waarneembaar in de zakelijke ruimtes waar je vergaderingen kunt plannen, als in de rooftopbar waar je van de glitter en glamour die zo kenmerkend zijn voor de tijd van de drooglegging kunt proeven. Onze voorzieningen laten je genieten van de essentie van Miami.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS LANGFORD
    121 SE 1st St
    Meer informatie