Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Ourense - Leiro
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website

    Officiële website Besteprijsgarantie!

    Ontvang exclusief voordeel bij al uw boekingen.
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Een onvergelijkbaar prachtig Cisterciënzer klooster in het hart van het Ribeiro gebied

    Het hotel

    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Wij zijn veel meer dan alleen maar een hotel. We zijn een Cisterciënzer klooster uit de twaalfde eeuw dat door de Xunta, de regering van Galicië geheel tot hotel gerenoveerd is. Onze muren zijn op geschiedenis gegrondvest. Oorspronkelijk was het de woonplaats van Cisterciënzer monniken, later van Benedictijnen en nu heeft het zijn deuren voor iedereen geopend die van de rust in de kloostergangen, de cellen en de schitterende omgeving wil genieten, midden in het Ribeiro gebied in de provincie Orense.

    Naast de hotelfaciliteiten biedt Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa uitstekende voorzieningen voor een banket of bedrijfsbijeenkomst. Het klooster beschikt in zijn twee kloostergebouwen over vijf ontvangstruimtes (Cova Sacra, Abad, Cisterciense, Benedictino en Medieval) die allemaal een uitstekende akoestiek hebben en over de beste technische uitrusting beschikken. De gasten zullen van de omgeving versteld staan. Onze ontvangstruimtes zijn perfect geschikt voor bruiloften, communiefeesten of doopplechtigheden.

    Ons restaurant biedt een uitgebreide keuze, van een uitgebreid diner een bisschop waardig tot een schraal monnikenontbijt. We zijn gespecialiseerd in de typisch Galicische gerechten, van kreeft op rijst tot gesmoord lamsvlees of zuiglam. Onze kelder bevat een grote variëteit aan wijnen uit Galicië en andere streken in Spanje. De Lobby Bar is 24 uur per dag geopend.Benut onze strategische locatie ten volle om de andere culturele bezienswaardigheden in de regio te bezichtigen, zoals het Klooster van Oseria, dat bekend staat als de Galicische evenknie van El Escorial, het Castro van San Ciprián de Lás, de middeleeuwse Joodse wijk van Rivadavia, de roeibanen van Castelo do Miño of de watermolens van Carballiño.En vergeet niet: we zitten inderdaad ver van het rumoer, maar toch maart 10 km van de snelweg A-52 (Vigo-Orense-Madrid) en de AP-53 (Orense-Santiago).

    • Aantal kamers:
     25 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     Van 16:00 tot 23:00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     Gratis parkeerterrein buiten.
    • Ontbijt:
     Van 8:30 tot 10:30 uur.
    • Openingstijden van het restaurant:
     Zondag en maandag: Gesloten.
     Dinsdag t/m zaterdag van 20:30 tot 22:30 uur.

    • Zwembad:
     Van 11:00 tot 21:00 uur. (From June 10th to September 9th).

    • Spa:
     Van 9:00 tot 21:00 uur. É necessário reservar previamente. Le spa sera fermé du 27 septembre au 31 octobre.

    • Groepen:
     Als je 3 of meer kamers boekt, kunnen er speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden. Gelieve contact op te nemen met het hotel.
    • Aantal kamers:
     25 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     Van 16:00 tot 23:00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     Gratis parkeerterrein buiten.
    • Ontbijt:
     Van 8:30 tot 10:30 uur.
    • Openingstijden van het restaurant:
     Zondag en maandag: Gesloten.
     Dinsdag t/m zaterdag van 20:30 tot 22:30 uur.

    • Zwembad:
     Van 11:00 tot 21:00 uur. (From June 10th to September 9th).

    • Spa:
     Van 9:00 tot 21:00 uur. É necessário reservar previamente. Le spa sera fermé du 27 septembre au 31 octobre.

    • Groepen:
     Als je 3 of meer kamers boekt, kunnen er speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden. Gelieve contact op te nemen met het hotel.
    8.8/10
    Uitstekend

    319 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen

    Elk hotel een universum

    Faciliteiten
    • Gastronomie

     Restaurant San Clodio dos Monxes biedt zijn gasten een authentieke, culinaire ervaring en voorziet de Galicische gastronomie van een moderne touch. Het stelt innovatieve gerechten samen op basis van typische streekproducten.

     San Clodio dos Monxes ligt in het hart van de Ribeiro en de gasten kunnen er van een vredelievende en rustgevende omgeving genieten. De historisch geladen muren en de eenvoudige maar elegante inrichting creëren een rustieke sfeer die perfect aansluit bij de waarden van de keuken van het restaurant. Aan het hoofd van het professionele kookteam staat chef Daniel García. De passie en toewijding van het personeel vertaalt zich in een menukaart die het verleden, het heden en de toekomst van de Galicische gastronomie weerspiegelt.

    • Salon

     Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa beschikt in de twee kloostergebouwen over 4 vergaderruimtes: Cova, Sacra, Abad, Cisterciense, Benedictino en Medieval. De vergaderruimtes zijn door hun perfecte uitrusting ideaal voor uw vergaderingen, bruiloften of welke andere bijeenkomst u maar kunt bedenken.

    • Spa

     In het hart van de Ribeiro hebben de levendige natuur en het heldere water van de beken en rivieren de spa van het Eurostars Monumento Monasterio van San Clodio Hotel & Spa geïnspireerd. Deze ruimte, gewijd aan gezondheid en welzijn, omvat de nalatenschap van de benedictijnse monniken die deze plek hebben gekozen om een toevluchtsoord van vrede en meditatie te bouwen.

     Hier mengen traditie en natuurlijke essentie zich met moderne technieken en faciliteiten om een aangename ervaring te garanderen die uw gezondheid en je innerlijke balans zal vernieuwen.

     Begin met het thermische circuit en laat je meeslepen door de dynamische zwembaden en de meerdere stralen, die je lichaam zullen versterken en je helpen om gifstoffen en stress vrij te maken. Zet het ritueel verder met de contrastdouche, de Finse sauna en het Turkse bad en eindig je ervaring in de ontspanningsruimte, waar je je lichaam en geest volledig vernieuwd zult voelen.

     Toegang volwassene – 11 euro per persoon
     Toegang kind (2-10 jaar) – 6,60 euro


     *De maximumduur van de sessie is 1,5 uur onafgebroken.
     *Het tarief van de kamers omvat niet de toegang tot de spa.

    Aanbiedingen

    Kunnen we u verleiden?

    01

    Bezoek “Oorsprong van de Ribeiro”

    € 15 per persoon

    Maak gebruik van deze aanbieding om op zoek te gaan naar de oorsprong van de Ribeiro. U ontvangt:

    - Bezoek aan de Bodega Pazo de Toubes (achttiende eeuw)
    - Rondleiding door de wijngaard
    - Proeverij van drie wijnen, kazen uit Galicië en conserven

    Voor een bezoek is het maken van een afspraak verplicht. Neem hiervoor rechtstreeks telefonisch contact op met de bodega: 648 237 385 of stuur een e-mail naar enoturismo@costeira.es.
    Reserveren vanaf 2 personen.
    U gaat met eigen vervoer naar de wijngaard.
    Bezoek is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bezoek is dagelijks mogelijk om 11.00 uur en om 12.30 uur (juni t/m oktober).

    Bekijk aanbod

    Romantisch Pakket

    € 20

    Wilt u de pure Galicische atmosfeer proeven? Dan boft u, want in Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa hebben we alles voor u klaar liggen om voor de volle honderd procent van de stad Leiro te kunnen genieten! En als u met uw geliefde reist, wat kan er dan romantischer zijn dan in een volledig gerenoveerd twaalfde-eeuws Cisterciënzer klooster overnachten? Daarom hebben we een romantisch arrangement samengesteld om u en uw geliefde het welverdiende welkom te bieden. We begroeten u met een fles mousserende wijn en heerlijke bonbons, met bovendien de mogelijkheid om van een heerlijk ontbijt op bed te genieten. Klinkt dat niet mooi? Aarzel dan niet langer en reserveer uw kamer in Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa!

    - Fles cava op de kamer
    - Seizoensfruit
    - Chocoladebonbons

    Bekijk aanbod

    Toegang tot de spa

    € 11 per persoon

    Begin met het thermale circuit. Kom tot rust in de dynamische zwembaden en onder de waterstralen die je lichaam verstevigen en toxines en stress helpen afvoeren. Ga daarna naar de contrastdouches, de Finse sauna en het Turks bad. Beëindig je ritueel in de ontspanningsruimte. Je lichaam en geest zullen er wel bij varen.

    Bekijk aanbod

    Romantisch avontuur met spa

    € 40

    Geef je verblijf in Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio een romantische touch met dit pakket dat je recht geeft op een fles cava, een fruitmand, een doos pralines en een spa-circuit voor twee personen.

    Bekijk aanbod
    01

    Onze
    Diensten

    Onze momenten

    Uniek en cultureel

    Ligging en contact

    Benut onze strategische locatie ten volle om de andere culturele bezienswaardigheden in de regio te bezichtigen, zoals het Klooster van Oseria, dat bekend staat als de Galicische evenknie van El Escorial, het Castro van San Ciprián de Lás, de middeleeuwse Joodse wijk van Rivadavia, de roeibanen van Castelo do Miño of de watermolens van Carballiño.
    Meer informatie