Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Ourense - Leiro
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     25 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     Van 16:00 tot 23:00 uur
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     Gratis parkeerterrein buiten.
    • Ontbijt:
     Van 8:30 tot 10:30 uur.
    • Openingstijden van het restaurant:
     Zondag en maandag: Gesloten.
     Dinsdag t/m zaterdag van 20:30 tot 22:30 uur.

    • Zwembad:
     Van 11:00 tot 21:00 uur. (From June 10th to September 9th).

    • Spa:
     Van 9:00 tot 21:00 uur. É necessário reservar previamente.

    • Groepen:
     Als je 5 of meer kamers boekt, kunnen er speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden. Gelieve contact op te nemen met het hotel.
    8.8/10
    Uitstekend

    302 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa

    Een onvergelijkbaar prachtig Cisterciënzer klooster in het hart van het Ribeiro gebied

    Wij zijn veel meer dan alleen maar een hotel. We zijn een Cisterciënzer klooster uit de twaalfde eeuw dat door de Xunta, de regering van Galicië geheel tot hotel gerenoveerd is. Onze muren zijn op geschiedenis gegrondvest. Oorspronkelijk was het de woonplaats van Cisterciënzer monniken, later van Benedictijnen en nu heeft het zijn deuren voor iedereen geopend die van de rust in de kloostergangen, de cellen en de schitterende omgeving wil genieten, midden in het Ribeiro gebied in de provincie Orense.

    Naast de hotelfaciliteiten biedt Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa uitstekende voorzieningen voor een banket of bedrijfsbijeenkomst. Het klooster beschikt in zijn twee kloostergebouwen over vijf ontvangstruimtes (Cova Sacra, Abad, Cisterciense, Benedictino en Medieval) die allemaal een uitstekende akoestiek hebben en over de beste technische uitrusting beschikken. De gasten zullen van de omgeving versteld staan. Onze ontvangstruimtes zijn perfect geschikt voor bruiloften, communiefeesten of doopplechtigheden.

    Ons restaurant biedt een uitgebreide keuze, van een uitgebreid diner een bisschop waardig tot een schraal monnikenontbijt. We zijn gespecialiseerd in de typisch Galicische gerechten, van kreeft op rijst tot gesmoord lamsvlees of zuiglam. Onze kelder bevat een grote variëteit aan wijnen uit Galicië en andere streken in Spanje. De Lobby Bar is 24 uur per dag geopend.Benut onze strategische locatie ten volle om de andere culturele bezienswaardigheden in de regio te bezichtigen, zoals het Klooster van Oseria, dat bekend staat als de Galicische evenknie van El Escorial, het Castro van San Ciprián de Lás, de middeleeuwse Joodse wijk van Rivadavia, de roeibanen van Castelo do Miño of de watermolens van Carballiño.En vergeet niet: we zitten inderdaad ver van het rumoer, maar toch maart 10 km van de snelweg A-52 (Vigo-Orense-Madrid) en de AP-53 (Orense-Santiago).

    Service en voorzieningen

    • Restaurant San Clodio dos Monxes biedt zijn gasten een authentieke, culinaire ervaring en voorziet de Galicische gastronomie van een moderne touch. Het stelt innovatieve gerechten samen op basis van typische streekproducten.

     San Clodio dos Monxes ligt in het hart van de Ribeiro en de gasten kunnen er van een vredelievende en rustgevende omgeving genieten. De historisch geladen muren en de eenvoudige maar elegante inrichting creëren een rustieke sfeer die perfect aansluit bij de waarden van de keuken van het restaurant. Aan het hoofd van het professionele kookteam staat chef Daniel García. De passie en toewijding van het personeel vertaalt zich in een menukaart die het verleden, het heden en de toekomst van de Galicische gastronomie weerspiegelt.

    • Eurostars Monumento Monasterio de San Clodio Hotel & Spa beschikt in de twee kloostergebouwen over 4 vergaderruimtes: Cova, Sacra, Abad, Cisterciense, Benedictino en Medieval. De vergaderruimtes zijn door hun perfecte uitrusting ideaal voor uw vergaderingen, bruiloften of welke andere bijeenkomst u maar kunt bedenken.

    • In het hart van de Ribeiro hebben de levendige natuur en het heldere water van de beken en rivieren de spa van het Eurostars Monumento Monasterio van San Clodio Hotel & Spa geïnspireerd. Deze ruimte, gewijd aan gezondheid en welzijn, omvat de nalatenschap van de benedictijnse monniken die deze plek hebben gekozen om een toevluchtsoord van vrede en meditatie te bouwen.

     Hier mengen traditie en natuurlijke essentie zich met moderne technieken en faciliteiten om een aangename ervaring te garanderen die uw gezondheid en je innerlijke balans zal vernieuwen.

     Begin met het thermische circuit en laat je meeslepen door de dynamische zwembaden en de meerdere stralen, die je lichaam zullen versterken en je helpen om gifstoffen en stress vrij te maken. Zet het ritueel verder met de contrastdouche, de Finse sauna en het Turkse bad en eindig je ervaring in de ontspanningsruimte, waar je je lichaam en geest volledig vernieuwd zult voelen.

     Toegang volwassene – 11 euro per persoon
     Toegang kind (2-10 jaar) – 6,60 euro


     *De maximumduur van de sessie is 1,5 uur onafgebroken.
     *Het tarief van de kamers omvat niet de toegang tot de spa.

    Ligging en contact - EUROSTARS MONUMENTO MONASTERIO DE SAN CLODIO HOTEL & SPA

    Ligging en contact

    Benut onze strategische locatie ten volle om de andere culturele bezienswaardigheden in de regio te bezichtigen, zoals het Klooster van Oseria, dat bekend staat als de Galicische evenknie van El Escorial, het Castro van San Ciprián de Lás, de middeleeuwse Joodse wijk van Rivadavia, de roeibanen van Castelo do Miño of de watermolens van Carballiño.