Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe Ágora Cáceres

    Exe Ágora Cáceres

    Cáceres
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     64 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14.00 u.
    • Uitchecken voor:
     12.00 u.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     De parkeerplaatsen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid bij aankomst. Voor het gebruik van de parking wordt een supplement aangerekend.
    • Ontbijt:
     Van maandag tot vrijdag van 07.00 u. tot 10.30 u. Op zaterdag en zondag van 08.00 u. tot 11.00 u.
    • Restaurant:
     Tijdelijk gesloten.

    • Groepen:
     Speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden voor reserveringen van 5 kamers of meer. Neem hiervoor contact op met het hotel.
    8.9/10
    Uitstekend

    1682 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Exe Ágora Cáceres

    Een reisje naar het middeleeuwse verleden van Cáceres

    Wandel door het historische centrum van Cáceres en geniet van de pleintjes, kerken en geplaveide straatjes die je naar een ander tijdperk meevoeren. Het centrum is een perfect bewaard, middeleeuws juweeltje dat werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. Vanuit het hotel Exe Ágora Cáceres kun je deze historische stadswijk gemakkelijk verkennen. Het is dan ook de ideale verblijfplaats voor een comfortabele overnachting in het stadscentrum.

    De 64 kamers werden zorgvuldig en met oog voor detail ingericht, en combineren een elegante, traditionele stijl met meer avantgardistische elementen. De kamers vormen ruime, gezellige en inspirerende vertrekken die volledig werden uitgerust met allerhande voorzieningen zodat het je aan niets zal ontbreken.

    De overige hotelinstallaties zetten de functionele en elegante lijn van de kamers voort en voorzien je van alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. In het restaurant van het hotel kun je van typisch Extremeense gerechten proeven en recepten op basis van hoogwaardige streekproducten uitproberen. Het hotel wordt bekroond door een terras waar je niet alleen van de typische smaken uit de streek maar ook van een prachtig uitzicht op het oude stadscentrum kunt genieten.

    Exe Ágora Cáceres stelt tevens verschillende salons ter beschikking voor de organisatie van je evenementen. Dankzij de ruime vertrekken, de elegante sfeer, de moderne uitrusting en het ervaren evenemententeam worden je evenementen een absoluut succes.

    De ligging van Exe Ágora Cáceres is eveneens een pluspunt. Het hotel bevindt zich vlakbij één van de meest interessante stadswijken en is gemakkelijk bereikbaar.

    Service en voorzieningen

    • De salons van Exe Ágora Cáceres zijn uiterst veelzijdig en beschikken over alle voorzieningen die je voor de organisatie van je evenement nodig hebt. Ze zijn geschikt voor intieme bijeenkomsten en grootse evenementen, voor vergaderingen, conferenties en meetings. De salons zijn met smaak ingericht, zijn ruim en licht, en beschikken over verschillende opstellingen in functie van het aantal genodigden. Je kunt op de professionele ondersteuning van ons evenemententeam rekenen en van onze moderne, technologische apparatuur gebruikmaken.

    Ligging en contact - EXE ÁGORA CÁCERES

    Ligging en contact