Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Gastronomie

    Restaurant La Finca

    Het gastronomische aanbod van Restaurant La Finca is beïnvloed door de Andalusische en de Europese keuken, die op meesterlijke wijze werden samengevoegd en onze gasten nu een onvergetelijke belevenis bieden.

    Onze keuken onderscheidt zich door de met zorg samengestelde selectie lokaal geteelde producten: in onze recepten treft u ambachtelijke olijfolie aan, de gewilde verse tonijn uit Barbate en lokale gewassen uit Castellar de la Frontera zoals avocado, paddenstoelen van het seizoen en vers fruit. Onze sinaasappels komen van onze eigen sinaasappelbomen en gaan rechtstreeks van de boom naar het sapglas.

    Daarnaast hebben wij de beste landelijke leveranciers, zoals Las Coruñesas, die ons van de beste vis uit het noorden voorziet, en Cárnicas Sáenz uit Vitoria voor het beste vlees van het hele Iberisch Schiereiland.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Grill Bar

    In onze Grill Bar bij het zwembad kunt u genieten van de beste verfrissende gerechten van het seizoen. Lichte, smaakvolle gerechten, bereid met plaatselijke producten.

    Schema: Buitenzwembad met ligbedden.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Vinotheek

    In onze wijnkelder maakt u kennis met de aroma's en smaken van lokale wijnen en wijnen van andere oorsprong. Daarnaast hebben wij diverse merken nationale en internationale biersoorten.

    Openingstijden

    Meer informatie

    Reserveer een tafel
    Reserveren
    *Alle velden zijn verplicht
    Het formulier is correct verstuurd.