Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Exe Hotels
Exe Victoria Palace
Exclusieve voordelen van de officiële website
 • Gratis ontbijt
 • Gratis fles water
En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Als u een lagere prijs vindt, betalen wij u het verschil plus 10% korting terug.
Zie belofte
Beoordelingen van Onze gasten
Exe Victoria Palace
8.7
Uitstekend
1386 klanten beoordelen ons zo
0 10
99
beveelt ons aan
1386 klanten staan garant voor ons
Zie adviezen
Exe Victoria Palace
Een uniek hotel waar een klassiek ontwerp en een moderne inrichting hand in hand gaan

Traditioneel en avantgardistisch, klassiek en innovatief. Exe Victoria Palace is een uniek hotel in een geprivilegieerde omgeving. Het bevindt zich in het historische centrum van San Lorenzo de El Escorial, dat tot historisch cultuurgoed werd uitgeroepen, en nodigt zijn gasten uit om met volle teugen van de historische en culturele omgeving te genieten.

Het ontwerp van het gebouw vormt een harmonieus geheel met de klassieke omgeving en voorziet het hotel van een verfijnde en elegante touch. De klassieke elementen en de kunstwerken die deel uitmaken van de decoratie worden op meesterlijke wijze gecombineerd met avantgardistische lijnen en zorgen zo voor een originele en eigen stijl. De kamers weerspiegelen deze baanbrekende stijl. Het hotel Exe Victoria Palace telt 81 ruime en lichte kamers die speciaal werden ingericht met het oog op het comfort van de gasten. De houten vloeren en de warme, neutrale kleuren van de inrichting scheppen een gezellige sfeer die de ontspanning en de nachtrust van de gasten ten goede komt. De kamers zijn bovendien uitgerust met alle nodige voorzieningen om van een aangenaam en zorgeloos verblijf te genieten. Ze beschikken over Wi-Fi, airconditioning, een kluis, minibar en een satelliet-tv.

De installaties van hotel Exe Victoria Palace staan garant voor een fantastische ervaring. Je kunt er van lekkere gerechten proeven in het restaurant, tot rust komen terwijl je de krant leest in de bar-cafetaria of van de zon genieten bij het prachtige buitenzwembad.

Het hotel is tevens de ideale plek voor wie conferenties, evenementen of werkvergaderingen wil organiseren. Zijn 7 salons zijn ideaal voor speciale events in een elegante omgeving. Je kunt niet alleen van onze moderne, technologische apparatuur gebruikmaken maar ook op de ervaring van ons gespecialiseerde organisatieteam rekenen.

Dankzij de centrale ligging van Exe Victoria Palace in het centrum van San Lorenzo de El Escorial is het aanbod aan winkels, handelszaken, bars, restaurants en vrijeteijdsopties ontzettend uitgebreid. Het hotel bevindt zich op enkele minuten van het Klooster van San Lorenzo, het Auditorium San Lorenzo de El Escorial en het Teatro del Real Coliseo de Carlos III. Het ligt tevens op slechts enkele meters van het Klooster van El Escorial en op enkele kilometers van de Vallei van de Gevallenen. Vanuit het hotel kun je je gemakkelijk verplaatsen. Tegenover het hotel bevindt zich een halte van het openbaar vervoer.

Delen

Aantal kamers: 81 kamers
Check-in: 14.00 u.
Check-out: 12.00 u.
Huisdieren: Niet toegestaan
Assistentie bij het ontbijtbuffet: Van maandag tot vrijdag van 07.00 u. tot 10.30 u., op zon- en feestdagen van 08.00 u. tot 11.00 u.
Zwembad: Ons zwembad sluit op 11 september 2021.

Er geldt echter een maximaal bezoekersaantal. Gebruik van het zwembad kan vanwege het beperkt toegestane aantal mensen tegelijkertijd, beperkt toegankelijk zijn voor de gasten. Onbeperkt verblijf op het terrein is dan niet mogelijk.

Deze beperking is zodanig aangepast dat alle personen er gegarandeerd in kunnen.

 • Habitaciones
  125 Habitaciones
 • Habitaciones
  125 Habitaciones
 • Habitaciones
  125 Habitaciones
 • Habitaciones
  125 Habitaciones
 • Habitaciones
  125 Habitaciones
 • Habitaciones
  125 Habitaciones
 • metodo de pago
  Pago en el hotel o por adelantado mediante visa, mastercard o american expres
 • metodo de pago
  Pago en el hotel o por adelantado mediante visa, mastercard o american expres
Exe Victoria Palace Diensten
Diensten
  Bedieningen op de kamer
   Ik kies het voor
   • De ruime en lichte kamers met avantgardistische inrichting
   • De geprivilegieerde ligging in een culturele en historische omgeving
   • De klassieke maar originele stijl: het hotel heeft een eigen karakter
   Diensten
   Ik kies het voor
   Ik kies het voor
   Exe Victoria Palace Highlights
    Geniet van Salon
    Exe Victoria Palace beschikt over een oppervlakte van 500 m2 die is onderverdeeld in 8 ruime, lichte en volledig uitgeruste vergaderzalen voor de organisatie van allerhande events. Tot de voorzieningen behoren airconditioning, Wi-Fi, audiovisuele apparatuur, een cateringdienst en een koffieservice. Bovendien kun je tijdens de organisatie van je event op de ondersteuning en het advies van ons professionele team rekenen dat altijd voor je klaar staat en het goede verloop van je evenement garandeert.

    SLUIT U AAN BIJ CORPORATE!

    Invoeren