Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe Victoria Palace

    Exe Victoria Palace

    San Lorenzo De El Escorial - Madrid
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
      81 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14.00 u.
    • Uitchecken voor:
     12.00 u.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan
    • Ontbijt:
     Van 8:00 tot 11:00 uur.
    • Zwembad:
     Van 11:00 tot 14:00 uur en van 15:00 tot 20:00 uur. Van 17 juni tot 17 september.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.7/10
    Uitstekend

    1647 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Exe Victoria Palace

    Een uniek hotel waar een klassiek ontwerp en een moderne inrichting hand in hand gaan

    Traditioneel en avantgardistisch, klassiek en innovatief. Exe Victoria Palace is een uniek hotel in een geprivilegieerde omgeving. Het bevindt zich in het historische centrum van San Lorenzo de El Escorial, dat tot historisch cultuurgoed werd uitgeroepen, en nodigt zijn gasten uit om met volle teugen van de historische en culturele omgeving te genieten.

    Het ontwerp van het gebouw vormt een harmonieus geheel met de klassieke omgeving en voorziet het hotel van een verfijnde en elegante touch. De klassieke elementen en de kunstwerken die deel uitmaken van de decoratie worden op meesterlijke wijze gecombineerd met avantgardistische lijnen en zorgen zo voor een originele en eigen stijl. De kamers weerspiegelen deze baanbrekende stijl. Het hotel Exe Victoria Palace telt 81 ruime en lichte kamers die speciaal werden ingericht met het oog op het comfort van de gasten. De houten vloeren en de warme, neutrale kleuren van de inrichting scheppen een gezellige sfeer die de ontspanning en de nachtrust van de gasten ten goede komt. De kamers zijn bovendien uitgerust met alle nodige voorzieningen om van een aangenaam en zorgeloos verblijf te genieten. Ze beschikken over Wi-Fi, airconditioning, een kluis, minibar en een satelliet-tv.

    De installaties van hotel Exe Victoria Palace staan garant voor een fantastische ervaring. Je kunt er van lekkere gerechten proeven in het restaurant, tot rust komen terwijl je de krant leest in de bar-cafetaria of van de zon genieten bij het prachtige buitenzwembad.

    Het hotel is tevens de ideale plek voor wie conferenties, evenementen of werkvergaderingen wil organiseren. Zijn 7 salons zijn ideaal voor speciale events in een elegante omgeving. Je kunt niet alleen van onze moderne, technologische apparatuur gebruikmaken maar ook op de ervaring van ons gespecialiseerde organisatieteam rekenen.

    Dankzij de centrale ligging van Exe Victoria Palace in het centrum van San Lorenzo de El Escorial is het aanbod aan winkels, handelszaken, bars, restaurants en vrijeteijdsopties ontzettend uitgebreid. Het hotel bevindt zich op enkele minuten van het Klooster van San Lorenzo, het Auditorium San Lorenzo de El Escorial en het Teatro del Real Coliseo de Carlos III. Het ligt tevens op slechts enkele meters van het Klooster van El Escorial en op enkele kilometers van de Vallei van de Gevallenen. Vanuit het hotel kun je je gemakkelijk verplaatsen. Tegenover het hotel bevindt zich een halte van het openbaar vervoer.

    Service en voorzieningen

    • Exe Victoria Palace beschikt over een oppervlakte van 500 m2 die is onderverdeeld in 8 ruime, lichte en volledig uitgeruste vergaderzalen voor de organisatie van allerhande events. Tot de voorzieningen behoren airconditioning, Wi-Fi, audiovisuele apparatuur, een cateringdienst en een koffieservice. Bovendien kun je tijdens de organisatie van je event op de ondersteuning en het advies van ons professionele team rekenen dat altijd voor je klaar staat en het goede verloop van je evenement garandeert.

    Ligging en contact - EXE VICTORIA PALACE

    Ligging en contact