Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Brussel
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Brussel

Ontdek Brussel in een van onze fantastische hotels

De hoofdstad van België is het administratieve hoofdkwartier van de Europese Unie. Ze is ook een fascinerende smeltkroes van culturen die je zeker moet ontdekken. De heerlijke geur van wafels en chocolade vergezelt je op je tocht door het centrum van de stad. Overal vind je winkels waar je de beste chocolade ter wereld kunt kopen. Vergeet ook niet van de beroemde frieten en de vele ongelooflijk lekkere soorten bier te proeven.

Brussel heeft echter nog veel meer te bieden. Nooit vergeet je je eerste bezoek aan de prachtige Grote Markt met de onwaarschijnlijk mooie gebouwen. België is bekend om zijn stripverhalen en is het vaderland van Kuifje. Dat merk je meteen als je de vele gevels ziet die versierd zijn met bekende striphelden.

Brussel biedt de bezoeker een heel gamma aan ontspanningsmogelijkheden en cultuur. Zo vind je er de grootste collectie van de werken van René Magritte. De architectuurliefhebbers vinden er verscheidene gebouwen in Art Nouveau en Art Déco. En Brussel heeft één van de grootse gebouwen ter wereld, het gerechtsgebouw.
Delen
Brussel

EUROSTARS MONTGOMERY

Avenue de Tervueren, 134
Beoordeling van gasten

Het Eurostars Montgomery Hotel is de ideale plek om van je werkverblijf in Brussel een paar prettige en plezierige dagen te maken. Proef de sfeer en kalmte van een exclusieve Engelse club in het hart van de Brusselse wijk met de EU-instellingen.

De gezelligheid van hotel Eurostars Montgomery bekoort vanaf het eerste moment. Luxe, geweldige service, vriendelijke bediening, een relaxte sfeer en, wat vooral opvalt, ruimtes met een Engelse sfeer die ontworpen zijn voor de rust en ontspanning van onze gasten. Een klassieke Victoriaanse sfeer gecombineerd met de nieuwste technologie: wifi in het hele hotel, vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten, een business corner, sauna en fitnessruimte.

Alle ruimtes transporteren je naar Victoriaans Engeland: een glas Scotch in een van de leren fauteuils in de bar; romantische kamers; even lekker lezen in de bibliotheek of een intiem diner in restaurant La Duchesse.

Ons hotel ligt in het hart van Brussel, met directe toegang tot metrostation Schuman en heel dicht bij metrostation Montgomery. Het ligt ook heel dicht bij een aantal belangrijke stadsmonumenten, zoals Manneken Pis of de Grote Markt.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS MONTGOMERY
    Avenue de Tervueren, 134
    Meer informatie