Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Brussel
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Brussel

Ontdek Brussel in een van onze fantastische hotels

De hoofdstad van België is het administratieve hoofdkwartier van de Europese Unie. Ze is ook een fascinerende smeltkroes van culturen die je zeker moet ontdekken. De heerlijke geur van wafels en chocolade vergezelt je op je tocht door het centrum van de stad. Overal vind je winkels waar je de beste chocolade ter wereld kunt kopen. Vergeet ook niet van de beroemde frieten en de vele ongelooflijk lekkere soorten bier te proeven.

Brussel heeft echter nog veel meer te bieden. Nooit vergeet je je eerste bezoek aan de prachtige Grote Markt met de onwaarschijnlijk mooie gebouwen. België is bekend om zijn stripverhalen en is het vaderland van Kuifje. Dat merk je meteen als je de vele gevels ziet die versierd zijn met bekende striphelden.

Brussel biedt de bezoeker een heel gamma aan ontspanningsmogelijkheden en cultuur. Zo vind je er de grootste collectie van de werken van René Magritte. De architectuurliefhebbers vinden er verscheidene gebouwen in Art Nouveau en Art Déco. En Brussel heeft één van de grootse gebouwen ter wereld, het gerechtsgebouw.
Delen
Brussel

HOTEL BRUSSELS

Avenue Louise, 315 (Ixelles/Elsene)
Beoordeling van gasten

Hotel Brussels is de ideale verblijfplaats voor zakenreizigers en gezinnen op citytrip. De lichte duplexkamer van 70 vierkante meter is uitgerust met grote ramen en beschikt over wifiverbinding.

Hotel Brussels is een modern, dynamisch en informeel etablissement op maat van gezinnen en zakenreizigers, en bevindt zich in de buurt van de Louizalaan. Ons hotel wordt gekenmerkt door zijn grote ruimtes: de kamers zijn meer dan 25 vierkante meter groot, de duplexstudio’s voor 4 personen hebben een totale grootte van 70 vierkante meter.

Wie van ontbijten houdt, kan in Brussel van een zeer volledig ontbijtbuffet genieten. Het hotel beschikt over een ondergrondse parking.

Lees meer
Voorzieningen
  HOTEL BRUSSELS
  Avenue Louise, 315 (Ixelles/Elsene)
  Zie hotel
  Brussel

  EUROSTARS MONTGOMERY

  Avenue de Tervueren, 134
  Beoordeling van gasten

  Hier kunt u van de atmosfeer en de kalmte van een select engelse herenclub gesitueerd in het hart van de Europese instituties omgeving van Brussel genieten.

  Luxe met een uitstekende ser vice, een vriendelijke sfeer en een itstraling van vrede en rust staat bij ons voorop. Vooral de engelse uitstraling creeërt een ontspannen gevoel voor de zakenmensen.

  Een klassieke Victoriaanse décor dat combineert met de nieuwste technologie, zoals WiFi in het hele hotel, vijf vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten, business corner.Alle ruimtes in het hotel zullen u meenemen naar het Victoriaanse Engeland: een glas whisky in een van de leren stoelen van Bar Monty's, Oxfordshire romantische stijl ingerichte kamers, die lezen in de prachtige bibliotheek, een diner de hertogin Restaurant intiem. 
  Het hotel beschikt over een sauna en een fitnessruimte.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS MONTGOMERY
   Avenue de Tervueren, 134
   Zie hotel