Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars Hotel Company
hotelshotel in België
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in België

Ontdek België in een van onze fantastische hotels

België verleidt. Het is het land van de duizenden bieren en, voor velen, de fabrikant van de beste chocolade ter wereld. Hier schreef Jacques Brel «Ne me quitte pas», ontsproot Kuifje aan de geest van Hergé en kun je de beste moules-frites eten.

België telt drie gewesten en heeft drie officiële talen. Een tocht van Vlaanderen naar Wallonië wordt ten zeerste aangeraden: wandel door de sprookjesachtige straten van het fabelachtige Brugge, geniet van de universiteitssfeer en de indrukwekkende architectuur van Gent en breng een bezoek aan de wereldhoofdstad van de diamant, Antwerpen, tevens één van de belangrijkste havens van Europa.

Ook de hoofdstad mag zeker niet vergeten worden. Brussel is niet alleen de administratieve zetel van de Europese Unie maar ook een opwindende smeltpot van culturen. Wanneer je voor het eerst voet op de mooie Grand Place zet en er de indrukwekkende gebouwen aanschouwt, word je onmiddellijk in een heerlijk aroma van wafels gehuld. Maar dat is nog niet alles. Restaurants, cafés, parken, musea… Brussel beschikt over een zeer uitgebreid vrijetijdsaanbod.
Delen
Brussel

EUROSTARS MONTGOMERY

Avenue de Tervueren, 134
Beoordeling van gasten

Het Eurostars Montgomery Hotel is de ideale plek om van je werkverblijf in Brussel een paar prettige en plezierige dagen te maken. Proef de sfeer en kalmte van een exclusieve Engelse club in het hart van de Brusselse wijk met de EU-instellingen.

De gezelligheid van hotel Eurostars Montgomery bekoort vanaf het eerste moment. Luxe, geweldige service, vriendelijke bediening, een relaxte sfeer en, wat vooral opvalt, ruimtes met een Engelse sfeer die ontworpen zijn voor de rust en ontspanning van onze gasten. Een klassieke Victoriaanse sfeer gecombineerd met de nieuwste technologie: wifi in het hele hotel, vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten, een business corner, sauna en fitnessruimte.

Alle ruimtes transporteren je naar Victoriaans Engeland: een glas Scotch in een van de leren fauteuils in de bar; romantische kamers; even lekker lezen in de bibliotheek of een intiem diner in restaurant La Duchesse.

Ons hotel ligt in het hart van Brussel, met directe toegang tot metrostation Schuman en heel dicht bij metrostation Montgomery. Het ligt ook heel dicht bij een aantal belangrijke stadsmonumenten, zoals Manneken Pis of de Grote Markt.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS MONTGOMERY
    Avenue de Tervueren, 134
    Meer informatie