Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars Hotel Company
hotelshotel in België
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in België

Ontdek België in een van onze fantastische hotels

België verleidt. Het is het land van de duizenden bieren en, voor velen, de fabrikant van de beste chocolade ter wereld. Hier schreef Jacques Brel «Ne me quitte pas», ontsproot Kuifje aan de geest van Hergé en kun je de beste moules-frites eten.

België telt drie gewesten en heeft drie officiële talen. Een tocht van Vlaanderen naar Wallonië wordt ten zeerste aangeraden: wandel door de sprookjesachtige straten van het fabelachtige Brugge, geniet van de universiteitssfeer en de indrukwekkende architectuur van Gent en breng een bezoek aan de wereldhoofdstad van de diamant, Antwerpen, tevens één van de belangrijkste havens van Europa.

Ook de hoofdstad mag zeker niet vergeten worden. Brussel is niet alleen de administratieve zetel van de Europese Unie maar ook een opwindende smeltpot van culturen. Wanneer je voor het eerst voet op de mooie Grand Place zet en er de indrukwekkende gebouwen aanschouwt, word je onmiddellijk in een heerlijk aroma van wafels gehuld. Maar dat is nog niet alles. Restaurants, cafés, parken, musea… Brussel beschikt over een zeer uitgebreid vrijetijdsaanbod.
Delen
Brussel

HOTEL BRUSSELS

Avenue Louise, 315 (Ixelles/Elsene)
Beoordeling van gasten

Hotel Brussels is de ideale verblijfplaats voor zakenreizigers en gezinnen op citytrip. De lichte duplexkamer van 70 vierkante meter is uitgerust met grote ramen en beschikt over wifiverbinding.

Hotel Brussels is een modern, dynamisch en informeel etablissement op maat van gezinnen en zakenreizigers, en bevindt zich in de buurt van de Louizalaan. Ons hotel wordt gekenmerkt door zijn grote ruimtes: de kamers zijn meer dan 25 vierkante meter groot, de duplexstudio’s voor 4 personen hebben een totale grootte van 70 vierkante meter.

Wie van ontbijten houdt, kan in Brussel van een zeer volledig ontbijtbuffet genieten. Het hotel beschikt over een ondergrondse parking.

Lees meer
Voorzieningen
  HOTEL BRUSSELS
  Avenue Louise, 315 (Ixelles/Elsene)
  Zie hotel
  Brussel

  EUROSTARS MONTGOMERY

  Avenue de Tervueren, 134
  Beoordeling van gasten

  Hier kunt u van de atmosfeer en de kalmte van een select engelse herenclub gesitueerd in het hart van de Europese instituties omgeving van Brussel genieten.

  Luxe met een uitstekende ser vice, een vriendelijke sfeer en een itstraling van vrede en rust staat bij ons voorop. Vooral de engelse uitstraling creeërt een ontspannen gevoel voor de zakenmensen.

  Een klassieke Victoriaanse décor dat combineert met de nieuwste technologie, zoals WiFi in het hele hotel, vijf vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten, business corner.Alle ruimtes in het hotel zullen u meenemen naar het Victoriaanse Engeland: een glas whisky in een van de leren stoelen van Bar Monty's, Oxfordshire romantische stijl ingerichte kamers, die lezen in de prachtige bibliotheek, een diner de hertogin Restaurant intiem. 
  Het hotel beschikt over een sauna en een fitnessruimte.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS MONTGOMERY
   Avenue de Tervueren, 134
   Zie hotel