Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Cartagena de Indias
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Cartagena de Indias

Ontdek Cartagena de Indias in een van onze fantastische hotels

Cartagena de Indias, gelegen in het noorden van Colombia, is een Caribische stad die bekend staat om zijn culturele erfgoed en koloniale charme.

Het ommuurde centrum van de oude stad dateert uit de 16e eeuw, de tijd van de Spaanse overheersing, en is door Unesco toegevoegd aan de werelderfgoedlijst. Barok, koloniale en neoklassieke architectuur komen samen in deze historische plaats en maken van de straten een spektakel voor kunstliefhebbers.

Het kasteel van San Felipe, het paleis van de inquisitie, de klokkentoren of het fort van San Fernando zijn slechts een paar hoogtepunten van de stad. Ook stranden zoals Boquilla, Bocagrande, El Laguito of Castillo Grande, behoren tot de meest geliefde stranden van Colombia.
Delen
Cartagena de Indias

EUROSTARS MARQUÉS DE VILLALTA

Carrera 6 36-100 Calle de La Universidad, Centro Histórico
Beoordeling van gasten

Eurostars Marqués de Villalta heeft een grote koloniale woning herontdekt en deze met behoud van de oorspronkelijke details en de charme van de historische architectuur ervan, omgetoverd tot een boutique hotel met unieke, charmante verblijven die uitgerust zijn met een uitgebreid scala aan voorzieningen.

Een unieke accommodatie waar de moderne luxe zich een weg baant tussen muren die doordrenkt zijn van historie en karakteristieke elementen die ons naar andere tijden voeren. De grote voordeur, het metselwerk rond de ramen, de karakteristieke binnenplaats en de openluchtbar op het dakterras bieden een authentieke belevenis, een rustig, comfortabel plekje midden in het centrum.

Als de muren van het Eurostars Marqués de Villalta konden praten, dan zouden ze de geschiedenis vertellen van de Markies, zijn vele bezoeken aan een van de belangrijkste havens ter wereld en de ontluiking van Cartagena als culturele en toeristische plaats, die inmiddels is uitgegroeid tot een fantastische bestemming.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS MARQUÉS DE VILLALTA
    Carrera 6 36-100 Calle de La Universidad, Centro Histórico
    Meer informatie