Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Regensburg
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Regensburg

Ontdek Regensburg in een van onze fantastische hotels

Ratisbona, of Regensburg in het Duits, is een perfect bewaarde, Duitse stad van Romeinse oorsprong met een meer dan 2.000 jaar oude geschiedenis.

Ratisbona is een historisch bolwerk en het historische centrum werd in 2006 door de Unesco uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. De romaanse en gotische poort van het Romeinse legionsfort “Castra Regina” en de apotheek Adler-Apotheke zijn verplichte bezienswaardigheden voor wie deze historische stad betreedt. Op je tocht langs de Donau, kom je mooie plekjes tegen zoals het Donaupark, de prachtige stenen brug en de majestueuze Dom van Regensburg.

Wissel je bezoekjes aan de charmante hoekjes van deze Beierse stad af met pauzes in tavernes waar verfrissend streekbier wordt geserveerd.

Deze magische sprookjesstad overleefde twee wereldoorlogen en laat je een unieke ervaring beleven in één van de Beierse länder. Laat je betoveren door de omliggende velden, rivieren en kastelen die je de meest authentieke en traditionele kant van de Duitse cultuur tonen.
Delen
Regensburg

EUROSTARS PARK HOTEL MAXIMILIAN

Maximilianstrasse 28
Beoordeling van gasten

Voor de liefhebbers van verfijnde smaak, geschiedenis, klassieke architectuur en barokke paleizen is er nu een hotel in Beieren dat aan uw hoogste verwachtingen voldoet. Denkt u zich eens in: een barok, Beiers paleis dat zo uit een droom lijkt te zijn weggelopen met zijn ruime zalen en vorstelijke kamers, gebouwd na de eenwording van Duitsland, in het centrum van Regensburg, de historische hoofdstad van het Karolingische Rijk. U vindt dit alles in Eurostars Park Hotel Maximilian, een vorstelijk, recent gerenoveerd hotel dat zijn gasten de perfecte combinatie biedt van oud en nieuw, stijlvol klassiek en modern comfort.

Park Hotel Maximilian is een bekend en eeuwenoud oriëntatiepunt voor inwoners en bezoekers. De buitenkant is overweldigend, van binnen is het een voorbeeld van moderne styling en comfort. Een statige sfeer, van alle technische snufjes voorziene zalen en moderne, ruime kamers kenmerken dit vorstelijke hotel met zijn onovertroffen accommodatie.

Het heeft een bijzondere ligging: aan de Maximilianstraße, een winkelstraat in het oude zenuwcentrum van de stad. Het hotel ligt midden tussen de tuinen en op niet meer dan 250 meter afstand van het centraal station van Regensburg. Regensburg, aan de oevers van de Donau.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS PARK HOTEL MAXIMILIAN
    Maximilianstrasse 28
    Meer informatie