Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Lucca
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Lucca

Ontdek Lucca in een van onze fantastische hotels

De mooie Toscaanse stad Lucca ligt tussen Pisa en Florence, en is internationaal bekend omwille van haar indrukwekkende middeleeuwse stadsmuur, die intact is gebleven dankzij het feit dat de stad 500 jaar lang een onafhankelijke republiek was (tot in 1847), en die een prachtig historisch centrum omringt.

Het centrum van Lucca is zonder twijfel een bezoekje waard. Tijdens je tocht door de middeleeuwse straatjes kom je talrijke torens, waaronder de Torre dell'Orologio, en verschillende, oude Romaanse kerken, waaronder de Basiliek van San Frediano, de Sint-Maartenskathedraal en de Kerk San Michele in Foro, tegen. De stad wordt niet voor niets “de stad van de 100 torens en 100 kerken” genoemd.

Voor de kunstliefhebber is Lucca tevens de geboortestad van één van de belangrijkste, Italiaanse operacomponisten, Giacomo Puccini, en de stad waarin Dante Alighieri zijn toevlucht zocht tijdens zijn ballingschap.

Een wandeling door Lucca staat synoniem voor een fascinerende wandeling doorheen de geschiedenis.
Delen
Lucca

EUROSTARS TOSCANA

Viale Europa, 1135
Beoordeling van gasten

Hotel Eurostars Toscana is speciaal ontworpen en gebouwd om het beste uit deze bij velen favoriete streek te halen: het heuvellandschap met zijn cipressen, weiden en Novecento villa's, de geschiedenis van de Middeleeuwse republieken, zijn licht, zijn groen, blauw en vooral de levensvreugde van zijn inwoners. Dat alles is in het hotel gestopt waardoor u van de totale rijkdom van Toscane kunt genieten.

Hotel Eurostars Toscana ligt aan een van de toegangswegen naar het centrum van Lucca (15-20 minuten te voet). Het hotel is vanaf de snelweg uit Florence makkelijk bereikbaar, we zijn op korte afstand van het treinstation (nog geen 15 minuten te voet) en het vliegveld van Pisa (25 minuten met de auto) gelegen.

Het hotel is perfect gelegen om de fascinerende stad Lucca te bezichtigen (een museumstad in de zuiverste zin van het woord met indrukwekkende Romeinse, Middeleeuwse en Renaissancemonumenten, zoals de stadsmuren, de Piazza dell’Anfiteatro, de Duomo de San Martino of de Torre delle Ore), evenals de steden Pisa, Pietrasanta, Massa, Pistoia, Viarreggio, Livorno en het op 45 minuten van het hotel gelegen Florence. Maar naast de steden heeft het landschap van Toscane zoveel te bieden: het is het enige landschap ter wereld dat de natuur en de mens heeft geschapen. Nergens heeft de mens de natuur meer naar zijn hand gezet dan hier, met een oogstrelend resultaat voor alle zintuigen.

Hotel Eurostars Toscana beschikt over een fitnesscentrum met sportzaal, sauna, Turks bad en wisselbaden. We beschikken over twee vergaderruimtes plus een Business Centre en een bibliotheek.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS TOSCANA
    Viale Europa, 1135
    Meer informatie