Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Rome
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Rome

Ontdek Rome in een van onze fantastische hotels

Rome is de wieg van de westerse cultuur en heeft veel weg van één groot museum. Terwijl je door de mooie straatjes van de Italiaanse hoofdstad kuiert, kan je genieten van unieke en magnifieke staaltjes architectuur. Denk maar aan het Colosseum, het Pantheon van Agrippa en de Sint-Pietersbasiliek. Bovendien kun je meer te weten komen over je eigen geschiedenis in het Forum Romanum en van de eindeloze details van de Trevifontein genieten.

De stad valt op door haar schoonheid maar het zijn de vriendelijkheid en de hartelijkheid van haar inwoners die je hart sneller doen slaan. De Romeinen zijn uitstekende gastheren. Bij hen zal je je direct thuis voelen.
Delen
Rome

EUROSTARS ROMA AETERNA

Via Casilina,125 / Piazza del Pigneto 9a
Beoordeling van gasten

Het Eurostars Roma Aeterna is een stijlvolle accommodatie in het centrum van de hoofdstad van Italië. Het hotel is gevestigd in het karakteristieke historische gebouw van de Società Farmaceutica Serono en is volledig gerenoveerd. Het biedt nu de beste faciliteiten en service. Na de renovatiewerkzaamheden gaan in het gebouw de industriële architectuur uit het begin van de twintigste eeuw (Novecento-stijl) samen met moderne trends. Aan de buitenkant heeft het hotel een indrukwekkende glazen overkapping die de gasten verwelkomt. De klassieke rechtlijnige stijl van de buitenzijde contrasteert met de vele gebogen lijnen en vormen die u binnen aantreft.

Het Eurostars Roma Aeterna is nu met zijn ruime comfortabele kamers een ideaal hotel voor gezinnen geworden. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan zalen voor alle soorten evenementen en feestelijke bijeenkomsten. Deze zalen zijn geschikt voor 25 tot 200 personen.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS ROMA AETERNA
  Via Casilina,125 / Piazza del Pigneto 9a
  Meer informatie
  Rome

  EXE DOMUS AUREA

  Via Volturno 34
  Beoordeling van gasten

  Exe Domus Aurea, vernoemd naar de residentie die keizer Nero in 64 AD liet bouwen nadat een brand Rome had verwoest, zorgt ervoor dat je tijdens je verbllijf in verbinding blijft met de hartslag van de geschiedenis en de actuele situatie van de stad, net zo levendig als toen.

  Gevestigd in een 19e-eeuws neoklassiek gebouw, is de accommodatie in traditionele maar ook eenvoudige stijl ingericht en baden alle kamers in het prachtige karakteristieke licht van de stad. Een van de pluspunten die we je bieden is een compleet mediterraans ontbijt om de dag mee te beginnen op het door glas beschutte dakterras van het hotel.

  Exe Domus Aurea ligt op een uitstekende locatie, op slechts 200 meter van station Rome Termini en in een van de bekendste winkelstraten van de stad, pal naast Via del Corso en Via Nazionale. Vanwege de ligging en stijl is het de perfecte keuze voor uitstapjes met familie of vrienden. Voel je thuis en beleef Rome als een keizer door bij ons te verblijven.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EXE DOMUS AUREA
   Via Volturno 34
   Meer informatie
   Rome

   EXE INTERNATIONAL PALACE

   Via Nazionale, 46
   Beoordeling van gasten

   Exe International Palace straalt de eenwording van Italië uit. De karakteristieke vastberadenheid van Mazzini en Garibaldi, de klasse van Cavour en Victor Emmanuel. Het hotel bevindt zich in een neoklassiek paleis dat stamt uit de jaren na de eenwording van Italië en ligt aan de Via Nazionale, een straat die in 1870 is aangelegd voor de festiviteiten ter ere van de eenwording en als symbool van de nieuwe orde. De Via Nazionale loopt van het Fori Imperiali naar de Piazza della Repubblica en is zo de verbinding tussen het oude en het nieuwe Rome. De zijwegen zijn allemaal naar de belangrijke steden van het nieuwe land genoemd: Genua, Palermo, Napels, Milaan, Turijn, Modena…

   Het hotel biedt maximaal comfort te geven die bij de moderne tijd hoort, maar de algemene ruimtes zijn nog voor een groot deel in de oorspronkelijke vorm gelaten zoals deze waren ten tijde van de zo hard bevochten eenwording. Dit heeft geresulteerd in een renaissance-architectuur met bijbehorende sfeer, geïnspireerd door de Palladio villa's en met de allerlaatste services en voorzieningen. Het plafond in de ontvangsthal van het paleis is met goud ingelegd.

   Het hotel beschikt over een klein restaurant waar u het beste uit de Italiaanse en internationale keuken kunt proeven en over een aantal vergaderruimtes die voor kleine groepen of grotere.

   Lees meer
   Voorzieningen
    EXE INTERNATIONAL PALACE
    Via Nazionale, 46
    Meer informatie