Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Venetië
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Venetië

Ontdek Venetië in een van onze fantastische hotels

Venetië, de onmiskenbare stad. Wat maakt Venetië zo uniek? Zijn het de stadskanalen die druk worden bevaren door traditionele gondels, de carnavalsfeesten die je meevoeren naar ver vervlogen tijden, de sprookjesachtige architectuur of de mooie bruggen?

Het Canal Grande, de Basiliek, het San Marcoplein en de originele Rialtobrug zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die dagelijks honderden toeristen aantrekken op zoek naar de perfecte foto. Ook de Brug der Zuchten, het Casa Ducal, het Guggenheim Museum en de Gallerie dell'Accademia zijn uitzonderlijk mooie gebouwen die je zeker niet mag missen.

Om Venetië echt te leren kennen, moet je ook de gastronomie proberen. Je zal niet kunnen weerstaan aan gerechten als baccala mantecato, bigoli in salsa en spaghetti con vongole.
Delen
Venetië

EUROSTARS RESIDENZA CANNAREGIO

Calle dei Riformati , Cannaregio 3210/A
Beoordeling van gasten

Eurostars Residenza Cannaregio is de perfecte samensmelting van traditie en typisch Venetiaanse architectuur met het meest exclusieve moderne comfort. Het geheim van Residenzia Cannaregio is eigenlijk dat Venetië weliswaar romantisch, nostalgisch en ouderwets is, maar ook uitermate modern en comfortabel kan zijn.

Het gebouw is een voormalig klooster waarvan de kloostertuin omgetoverd is tot een prachtige binnenplaats met siertuin. De complete renovatie van het gebouw heeft geresulteerd in moderne, stijlvolle ruimtes te midden van klassieke elementen in de authentieke Venetiaanse traditie, waarvan u in deze stad vol grachten geen tweede zult vinden.

De Residenza Cannaregio bewaart nog steeds een van de alleroudste tradities van de oude Venetiaanse paleizen: de porta d'acqua. Zoals de naam al aangeeft, is dit een toegang die direct op het kanaal uitkomt, zodat de gasten de residentie per watertaxi of gondel kunnen bereiken.

De Residenza Cannaregio ligt rond de oorspronkelijke en oogverblindende kloostertuin. In de warme maanden wordt het ontbijt in de tuin geserveerd.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS RESIDENZA CANNAREGIO
    Calle dei Riformati , Cannaregio 3210/A
    Meer informatie