Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Wenen
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Wenen

Ontdek Wenen in een van onze fantastische hotels

Wenen ligt in het midden van Europa en heeft het beste gekozen uit wat de zeven omringende landen te bieden hadden.

Wenen is de stad van de klassieke muziek. Elk jaar zet het Filharmonisch Orkest van Wenen op 1 januari het nieuwe jaar luister bij met het traditionele nieuwjaarsconcert. Het is de stad waar Mozart, Strauss, Schubert en Wagner geboren werden. Een aantal van hen werd vereeuwigd met een standbeeld in het meest geliefde park, het Stadtpark.

Als je in Wenen bent, moet je vanzelfsprekend een bezoek brengen aan alle unieke gebouwen zoals aan de Stephansdom, met zijn speciale mozaïekdak. Het paleis Schönbrunn en het Belvédère moeten natuurlijk ook op je lijst staan. En vergeet de Hofburg niet, waar je een paar geheimpjes van de excentrieke keizerin Sissi te weten komt!

Je ontspannen kan je bij een kopje Weense koffie en een stuk Sachertorte, de lekkerste taart ter wereld. Geniet van deze magische stad aan de Donau en laat al je herinneringen nog eens de revue passeren vanop het reuzenrad dat al dateert uit 1897.
Delen
Wenen

EUROSTARS EMBASSY

Landstrasser Hauptstrasse 120
Beoordeling van gasten

Eurostars Embassy staat voor stijl en kwaliteit. Een hotel midden in het centrum met een scala aan voorzieningen voor wie op zoek is naar comfort, welzijn en de uitstraling van een stad als Wenen.

De kamers van het Eurostars Embassy zijn zeer ruimen onderscheiden zich door de moderne minimalistische stijl en de grote ramen met panoramisch uitzicht die uitkijken op de Landstraßer Hauptstraße.

Het hotel bevindt zich nabij het Slot Belvedere, in een van de belangrijkste winkelstraten van Wenen. Met het ruime aanbod aan winkels, theaters, restaurants en parken is dit een uitstekend gebied om de hoofdstad van Oostenrijk te voet te verkennen en zich onder te dompelen in de cultuur.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS EMBASSY
  Landstrasser Hauptstrasse 120
  Meer informatie
  Wenen

  EXE VIENNA

  34-36 Ottakringer Strasse
  Beoordeling van gasten

  Exe Vienna is een hotel in Wenen die in staat zijn om de Weense ziel assimileren tot in de perfectie is geweest: diep geworteld met al is het klassieke, maar het is nog steeds open voor nieuwe uitdrukkingen. De Exe Vienna Hotel, gevestigd in een honderd jaar oude gebouw, is gerenoveerd en verbouwd van boven naar beneden, zodat de zeven verdiepingen, haar salons en zijn 115 kamers stralen met een moderne, rustige lucht om haar gasten te bieden de grootst mogelijke welzijn.

  Gelegen in het hart van de Hernals, is de oprichting begiftigd met luxe attracties, zodat u de Oostenrijkse hoofdstad te genieten als een echte keizer, het verstrekken van 3 suites, een verwarmd zwembad (tijdelijk gesloten) en een fitnesscentrum (onze gast kunt ze gebruiken gratis), twee salons en prachtige uitzicht over de stad, gevoed door de Donau. Het Hotel Exe Vienna, bovendien biedt een aantal extra voordelen zoals gratis Wi-Fi, gratis Gast computer in de lobby, een auto huren service en het hebben van een hoog gekwalificeerd personeel .

  De locatie zorgt ervoor dat onze gasten om te genieten van een dynamische, maar rustige omgeving zoals Hernals, met tal van attracties (De Wienner Volksoper, de Neuwaldegg kasteel, het Historisch Museum, de enorme, 80 hectare bebost park van Schwarzenbergpark) en het nabijgelegen Alserstrasse winkelgebied. Daarnaast is er een tramhalte tegenover het hotel en het Alserstrasse metrostation ligt op slechts 150 meter afstand. Schönbrunn Paleis, de Staatsopera, de Spaanse Rijschool, het Prater, Belvedere Paleis, Liechtenstein Museum, de Hofburg en de Mariahilferstrasse, de langste: Uit deze beide punten, krijgt u eenvoudig toegang tot een van de stad de belangrijkste toeristische sites hebben winkelstraat in Europa.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EXE VIENNA
   34-36 Ottakringer Strasse
   Meer informatie