Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars Hotel Company
hotelshotel in Oostenrijk
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Oostenrijk

Ontdek Oostenrijk in een van onze fantastische hotels

Oostenrijk is, dankzij de verschillende invloeden uit de vier windstreken, de wieg van de Europese cultuur. In dit land zagen de sublieme symfonieën van Mozart, het symbolisme van De kus van Gustav Klimt, de psychoanalyse van Sigmund Freud en de overheerlijke Apfelstrudel het levenslicht.

Dit land van contrasten zal je verrassen met majestueuze paleizen en steden als Wenen en Salzburg, en ontroeren met de lieflijke landschappen en tradities van Tirol.

Wenen ligt aan de oever van de Donau en is de perfecte mix van elegante traditie met een avantgardistische touch en design dat de schoonheid van het verleden uitstraalt. Een wandeling door de straten is als een reis naar het verleden. Tot de talrijke bezienswaardigheden behoren de Stephansdom, de gebouwen van het Parlement, Slot Belvedere, Schloss Schönbrunn en het MuseumsQuartier.
Delen
Wenen

EUROSTARS EMBASSY

Landstrasser Hauptstrasse 120
Beoordeling van gasten

Eurostars Embassy staat voor stijl en kwaliteit. Een hotel midden in het centrum met een scala aan voorzieningen voor wie op zoek is naar comfort, welzijn en de uitstraling van een stad als Wenen.

De kamers van het Eurostars Embassy zijn zeer ruimen onderscheiden zich door de moderne minimalistische stijl en de grote ramen met panoramisch uitzicht die uitkijken op de Landstraßer Hauptstraße.

Het hotel bevindt zich nabij het Slot Belvedere, in een van de belangrijkste winkelstraten van Wenen. Met het ruime aanbod aan winkels, theaters, restaurants en parken is dit een uitstekend gebied om de hoofdstad van Oostenrijk te voet te verkennen en zich onder te dompelen in de cultuur.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS EMBASSY
  Landstrasser Hauptstrasse 120
  Meer informatie
  Wenen

  EXE VIENNA

  34-36 Ottakringer Strasse
  Beoordeling van gasten

  Exe Vienna is een hotel in Wenen die in staat zijn om de Weense ziel assimileren tot in de perfectie is geweest: diep geworteld met al is het klassieke, maar het is nog steeds open voor nieuwe uitdrukkingen. De Exe Vienna Hotel, gevestigd in een honderd jaar oude gebouw, is gerenoveerd en verbouwd van boven naar beneden, zodat de zeven verdiepingen, haar salons en zijn 115 kamers stralen met een moderne, rustige lucht om haar gasten te bieden de grootst mogelijke welzijn.

  Gelegen in het hart van de Hernals, is de oprichting begiftigd met luxe attracties, zodat u de Oostenrijkse hoofdstad te genieten als een echte keizer, het verstrekken van 3 suites, een verwarmd zwembad (tijdelijk gesloten) en een fitnesscentrum (onze gast kunt ze gebruiken gratis), twee salons en prachtige uitzicht over de stad, gevoed door de Donau. Het Hotel Exe Vienna, bovendien biedt een aantal extra voordelen zoals gratis Wi-Fi, gratis Gast computer in de lobby, een auto huren service en het hebben van een hoog gekwalificeerd personeel .

  De locatie zorgt ervoor dat onze gasten om te genieten van een dynamische, maar rustige omgeving zoals Hernals, met tal van attracties (De Wienner Volksoper, de Neuwaldegg kasteel, het Historisch Museum, de enorme, 80 hectare bebost park van Schwarzenbergpark) en het nabijgelegen Alserstrasse winkelgebied. Daarnaast is er een tramhalte tegenover het hotel en het Alserstrasse metrostation ligt op slechts 150 meter afstand. Schönbrunn Paleis, de Staatsopera, de Spaanse Rijschool, het Prater, Belvedere Paleis, Liechtenstein Museum, de Hofburg en de Mariahilferstrasse, de langste: Uit deze beide punten, krijgt u eenvoudig toegang tot een van de stad de belangrijkste toeristische sites hebben winkelstraat in Europa.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EXE VIENNA
   34-36 Ottakringer Strasse
   Meer informatie