Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Badajoz
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Badajoz

Ontdek Badajoz in een van onze fantastische hotels

Vlakbij de grens met Portugal en aan de oevers van de Guadiana-rivier ligt Badajoz, de grootste stad van Extremadura met veruit het grootste aantal monumenten uit de Moorse tijd.

Er is veel te zien en te ontdekken in Badajoz. Wist je bijvoorbeeld dat deze stad de langste stadsmuur van Spanje heeft en dat de muur van Alcazaba de grootste van Europa is? Als je hier op bezoek komt, raden we je zeker aan een wandeling langs deze vestigingswerken te maken, al was het maar om vanuit deze plekken te genieten van een indrukwekkend uitzicht over de stad. Ook mag je de Torre de la Atalaya niet missen, de belangrijkste toren qua omvang en kenmerken, die aan de Gouden Toren van Sevilla doet denken.

Naast de torens en muren heeft deze stad eindeloos veel mooie hoekjes om je in te verliezen. Bijvoorbeeld, de verschillende pleinen in de stad zoals Plaza Alta met portiekgebouwen met geometrische motieven, Plaza de San José met de neogotische San José-kerk, Plaza de la Soledad met een paar van de mooiste gebouwen van de stad en een merkwaardige kapel met dezelfde naam en, tot slot, Plaza de España met de kathedraal, het stadspaleis. Of bezoek het opvallende gebouw Casa Álvarez-Buiza. Op en rond de Plaza España vind je allerlei bars en restaurants waar je een typisch gerecht uit Badajoz kunt proberen of tapas, zoals Iberische ham, het topproduct van deze provincie.

Als je het historische stadsdeel verlaat, kom je bij een van de symbolen van de stad: de prachtige Puerta de Palmas-poort en daartegenover de Puente de Palmas-brug, de oudste brug van de stad.

Zoals je ziet heeft Badajoz een heleboel attracties te bieden die je verblijf tot een unieke ervaring zullen maken. Waar wacht je nog op? Boek snel je reis!
Delen
Badajoz

HOTEL RÍO BADAJOZ

Avda. Adolfo Díaz Ambrona, 13
Beoordeling van gasten

Hotel Río Badajoz ligt op een steenworp afstand van het prachtige Guadiana park in het historische centrum van Badajoz, de perfecte locatie om deze mooie stad op je gemak te verkennen.

Dit hotel heeft een warme en gastvrije uitstraling dankzij de overvloed aan natuurlijk licht in de ruimtes. Het hotel heeft 100 kamers die uitblinken vanwege hun comfort en omdat ze alles hebben wat je nodig hebt om je thuis te voelen.

Daarnaast biedt Hotel Río Badajoz allerlei exclusieve diensten die je verblijf bij ons tot een onvergetelijke ervaring maken, zoals ons restaurant La Alacena waar je kunt genieten van heerlijke gerechten uit Extremadura, een café en een prachtige tuin met buitenzwembad. Ook beschikt het over een businesscentrum en meerdere volledig uitgeruste vergaderzalen voor het organiseren van allerlei evenementen.

Lees meer
Voorzieningen
    HOTEL RÍO BADAJOZ
    Avda. Adolfo Díaz Ambrona, 13
    Meer informatie