Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Cádiz
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Cádiz

Ontdek Cádiz in een van onze fantastische hotels

Cádiz staat bekend om zijn charmante inwoners, de meest spectaculaire natuurgebieden, de uitgestrekte stranden en de prachtige straten.

Als eerste kennismaking met de provincie Cádiz nodigen we je uit de hoofdstad te bezoeken. Deze bestemming staat bol van de geschiedenis en cultuur en heeft stranden die al je zintuigen zullen prikkelen. Wanneer je door de straten van deze stad slentert word je vanzelf vrolijk: de overwegend witte gebouwen steken prachtig af tegen de kleurrijke siervoorwerpen die je overal tegenkomt.

Als je deze stad nog beter wilt leren kennen, raden we ook aan een bezoek te brengen aan de kathedraal, de Puerta de Tierra of het Romeinse theater, of een ontspannende wandeling te maken langs het strand van Caleta.
Delen
Cádiz

TANDEM ANCHA 34

C/ Ancha n.º 34
Beoordeling van gasten

De Tandem Ancha 34 suites liggen in een van de straten die de historie van de stad het beste weergeven. Ze bevinden zich niet toevallig in één van de meest levendige en historische straten van de stad. De vooraanstaande romanschrijver Benito Pérez Galdós noemde deze straat al in de XIXde eeuw het “hart van Spanje”.

Tandem Ancha 34 bevindt zich in een van de panden die zo kenmerkend voor de Calle Ancha zijn. Het is volledig gerenoveerd en laat een perfect samengaan zien van de klassieke stijl van het oorspronkelijke gebouw en de functionaliteit. De inrichting met avant-garde lijnen, de neutrale tinten en de metal touch geven de kamers karakter.

De 9 logeties zijn verdeeld over 3 verdiepingen en beschikken over gratis wifiverbinding, een keuken, een volledige badkamer en een zitkamer. Het zal je tijdens je verblijf in Cádiz aan niets ontbreken!

Lees meer
Voorzieningen
  TANDEM ANCHA 34
  C/ Ancha n.º 34
  Meer informatie
  Beoordeling van gasten

  De suites van het Tandem Palacio Veedor de Galeras bevinden zich in het Casa del “Veedor de Galeras”, midden in het historische centrum van Cádiz. Het gebouw dankt zijn naam aan de ambtenaar die in de zeventiende eeuw de lading inspecteerde van de schepen die naar Amerika voeren. Dit historische paleispand uit 1647 heeft een verbouwing ondergaan waarbij de oorspronkelijke architectuur bewaard is gebleven. Het gebouw herbergt nu fraai vormgegeven appartementen.

  Het pand heeft een rechthoekige centrale binnenplaats met een loggia die aan vier zijden open is, met een keizerlijke trap van twee treden. Verder is er een uitkijktoren, een glazen overkapping en een put. Het pand was in het bezit van een opeenvolging van beroemde families die er door de jaren heen woonden. In 1812 werd het bewoond door de hertog van Wellington, die opperbevelhebber was van de Spaans-Britse troepen die in de Spaanse Onafhankelijkheidsoorlog tegen Napoleon vochten.

  Bij het ontwerpen van de 16 ruime, lichte suites is maximaal gebruik gemaakt van de natuurlijke lichtinval via de centrale binnenplaats. Hierdoor zijn heel persoonlijke, open ruimtes ontstaan.

  Lees meer
  Voorzieningen
   TANDEM PALACIO VEEDOR DE GALERAS SUITES
   C/ Veedor, 3
   Meer informatie
   Cádiz

   TANDEM PUERTO CHICO

   Calle San Juan, 17
   Beoordeling van gasten

   De Tandem Puerto Chico Suites liggen op een steenworp afstand van de kathedraal en het Romeinse theater van Cádiz, in een van de levendigste delen van de stad, vol geschiedenis en traditie. Kortom: een uitgelezen vertrekpunt om een van de mooiste steden van Andalusië te verkennen.

   Onze comfortabele moderne en lichte accommodaties beschikken over uitstekende voorzieningen. Elk appartement heeft een eigen keuken en zithoek, voor een comfortabel ontspannen verblijf met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

   De lichtinval vanuit de centrale binnentuin wordt door het ontwerp van het gebouw ten volle benut, zodat alle 20 accommodaties zo licht mogelijk zijn.

   Lees meer
   Voorzieningen
    TANDEM PUERTO CHICO
    Calle San Juan, 17
    Meer informatie
    Cádiz

    TANDEM PÓPULO

    Ruiz Bustamante, 1
    Beoordeling van gasten

    Pópulo is de oudste wijk van Europa. In deze wijk van Cádiz bevinden zich de suites van het Tandem Pópulo. Het zijn ruime, lichte, zeer comfortabele vertrekken, die u welkom heten in een levendige, historische stad.

    Deze 13 accommodaties liggen rondom een centrale binnenplaats, waardoor ze allemaal veel daglicht ontvangen. Ze hebben uitstekende voorzieningen en een eigen keuken en zitkamer, zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf in Cádiz.

    De ligging in het historische centrum van de stad maakt het u gemakkelijk om op een comfortabele manier de stad te verkennen, want de mooiste plekjes bevinden zich in de directe nabijheid van de accommodatie.

    Lees meer
    Voorzieningen
     TANDEM PÓPULO
     Ruiz Bustamante, 1
     Meer informatie
     Cádiz

     TANDEM TORRES DE CÁDIZ SUITES

     C/ Manuel Rancés, 18
     Beoordeling van gasten

     De kamers van het Tandem Torres de Cádiz Suites bevinden zich in een typisch barok herenhuis uit het midden van de achttiende eeuw, midden in het historische centrum van de stad. Het gebouw is gerenoveerd om te voldoen aan de behoeften van de moderne toerist.

     De typisch achttiende-eeuwse architectonische elementen van het gebouw zijn bewaard gebleven, zoals de centrale binnentuin met een houten atrium, de uitkijktoren en de barokke gevel bedekt met marmer en de voor de streek kenmerkende steensoort.

     De 26 suites ademen nog de achttiende-eeuwse sfeer, maar de renovatie heeft bewezen dat functionaliteit en de klassieke geest van het oorspronkelijke gebouw perfect samen kunnen gaan.

     Op het dakterras, waar het zwembad zich bevindt, kunt u genieten van een schitterend uitzicht op de typische uitkijktorens die de huizen in Cádiz sieren en die vroeger gebruikt werden om aangenaam te vertoeven en als uitkijkpost om schepen te zien aankomen die in de haven aanlegden.

     Lees meer
     Voorzieningen
      TANDEM TORRES DE CÁDIZ SUITES
      C/ Manuel Rancés, 18
      Meer informatie
      Cádiz

      ÁUREA CASA PALACIO SAGASTA

      Calle Sagasta, 1
      Beoordeling van gasten

      Het Áurea Casa Palacio Sagasta is een barok paleispand dat midden achttiende eeuw gebouwd werd en in Elizabethaanse stijl gerenoveerd is. Het is een karakteristiek herenhuis in Cádiz met een traditionele centrale binnenplaats, een monumentale tweedelige trappartij en een van de grootste uitkijktorens van de stad.

      De oorspronkelijke elementen in het gebouw prikkelen de fantasie van de bezoeker, die zich daardoor een paar eeuwen terug in de tijd waant, toen het huis de standplaats van het Britse Consulaat en de Britse Ambassade was tijdens de Spaanse Onafhankelijkheidsoorlog van 1808 tot 1814 en onderdak bood aan Sir Richard Wellesley, broer van de Hertog van Wellington. Of later, midden negentiende eeuw, toen Don Benito Cuesta, heerser over de zee en politiek leider, het verwierf.

      De 38 kamers van het Áurea Casa Palacio Sagasta ademen betovering en geschiedenis. Ze bieden uitzicht op de Calle Sagasta en op de Callejón del Tinte, in een stadsdeel met een grote carnavalstraditie. Het hotel heeft ook een wellnessruimte om te ontspannen en te genieten van exclusieve behandelingen.

      Lees meer
      Voorzieningen
       ÁUREA CASA PALACIO SAGASTA
       Calle Sagasta, 1
       Meer informatie