Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Logroño
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Logroño

Ontdek Logroño in een van onze fantastische hotels

In de loop van de geschiedenis heeft Logroño zich ontpopt tot een belangrijk doorgangsgebied en kruispunt. Net daarom was de stad tijdens de middeleeuwen meermaals een twistpunt tussen de oude koninkrijken van het Iberisch Schiereiland.

De afgelopen eeuw heeft de hoofdstad van La Rioja, ten gevolge van de grootschalige immigratie, een aanzienlijke demografische en economische groei gekend die ook het culturele panorama grondig heeft gewijzigd. Het aantal culturele activiteiten is gegroeid en heeft Logroño omgevormd tot de kosmopolitische stad die we vandaag kennen.

De stad herbergt tal van religieuze en civiele monumenten zoals de cokathedraal van Santa María de la Redonda en de kerk van San Bartolomé (beide uitgeroepen tot cultuurgoed), de verschillende bruggen over de rivier de Ebro, en de muur van Revellín waar de inwoners zo trots op zijn.

Dit is het ideale moment om een bezoekje te brengen aan Logroño en zijn inwoners, zijn straten en charmante hoekjes. Laat je verleiden door de stad en ontdek wat Logroño je te bieden heeft.
Delen
Logroño

ÁUREA PALACIO DE CORREOS

Plaza de San Agustín, 1
Beoordeling van gasten

Wat eens het oude postkantoor van Logroño uit 1932 was, herbergt nu het spectaculaire Aurea Palacio de Correos. In het hotel heerst een boutique-achtige sfeer, maar de meest karakteristieke architectonische elementen van het gebouw zijn behouden, wat het tot een voorbeeld van de neobarokke stijl in de stad maakt.

Heel verrassend is het eerbetoon dat het Aurea Palacio de Correos aan de oorspronkelijke functie van het gebouw brengt met een complete verzameling van de ansichtkaarten waarmee postbodes eertijds felicitaties voor feestdagen rondbrachten. Er zijn zelfs exemplaren uit de achttiende eeuw. De kamers zijn versierd met kleurige decoraties, gebaseerd op postzegels.

In het hotel worden mail art werken tentoongesteld en in de gevel bewaken de originele brievenbussen de hoofdingang. Deze hommage strekt zich uit tot het restaurant Matasellos, nóg een knipoog naar het postkantoor van weleer.

Hotel Aurea Palacio de Correos ligt aan de Plaza San Agustín, midden in het centrum van Logroño en dichtbij het Museo de La Rioja en de belangrijkste historisch en cultureel interessante delen van de stad. Daarmee is het hotel het vertrekpunt bij uitstek om de stad te verkennen.

Lees meer
Voorzieningen
  ÁUREA PALACIO DE CORREOS
  Plaza de San Agustín, 1
  Meer informatie
  Logroño

  EUROSTARS FUERTE RUAVIEJA

  Calle Ruavieja, 22 - 28
  Beoordeling van gasten

  Een wandelingetje door de Ruavieja in het historische centrum van Logroño staat synoniem voor een reis naar het verleden. De geschiedenis van de gebouwen en geplaveide straatjes komt er weer tot leven. In Eurostars Fuerte Ruavieja 4* kun je genieten van de essentie van een klassiek gebouw met een functionele en moderne inrichting die de schoonheid en architectonische kenmerken van de originele constructie in ere houdt.

  Via de houten voordeur, die nog steeds haar oorspronkelijke rondboog behoudt, krijg je toegang tot het hotel Eurostars Fuerte Ruavieja 4* dat prat gaat op de originele structuurelementen zoals stenen muren en houten balken die de verschillende ruimten een eigen karakter geven.

  Het charmante gebouw is bovendien uitgerust met de beste voorzieningen waaronder een sauna,
  Turkse baden, een fitnesszaal en een bar/cafetaria. De 54 kamers beschikken over alle nodige services zoals een minibar, een tv met lcd-scherm, een brandkast en welkomstproducten voor een uniek en aangenaam verblijf.


  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS FUERTE RUAVIEJA
   Calle Ruavieja, 22 - 28
   Meer informatie
   Logroño

   EUROSTARS MARQUÉS DE VALLEJO

   Marqués de Vallejo, 8
   Beoordeling van gasten

   De geschiedenis van Eurostars Marqués de Vallejo gaat terug tot het begin van de XXste eeuw, meer bepaald tot het jaar 1911. Hoewel het gebouw in dat jaar in gebruik is genomen, werd het pas vanaf 1931 als herberg uitgebaat. Men heeft het etablissement in de loop van de decennia meermaals aangepast en gerenoveerd maar is steeds trouw gebleven aan zijn geschiedenis. Het resultaat zien we vandaag.

   Eurostars Marqués de Vallejo bevindt zich in één van de meest exclusieve wijken van de stad en is uitgegroeid tot een ware referentie: een avant-gardistisch hotel dat stijl en traditie combineert zonder zijn essentie te verliezen.

   Het hotel beschikt over 45 kamers die avant-garde combineren met traditie en comfort, waardoor een exclusieve sfeer ontstaat. Daarnaast heeft het Eurostars Marqués de Vallejo ruimtes voor het houden van evenementen en een kunstgalerie, waar bijeenkomsten worden gehouden waarin gastronomie, wijn en kunst samensmelten.

   Lees meer
   Voorzieningen
    EUROSTARS MARQUÉS DE VALLEJO
    Marqués de Vallejo, 8
    Meer informatie