Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Lugo
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Lugo

Ontdek Lugo in een van onze fantastische hotels

De stad Lugo gaat prat op haar rijke culturele patrimonium. De publiekstrekker bij uitstek is de Romeinse stadsmuur die werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid en, als enige ter wereld, zijn oorspronkelijke omtrek heeft behouden. Dit monument omringt het oude gedeelte van de stad. Het historisch centrum telt tal van bezienswaardigheden, als de Kathedraal van Santa María en het Provinciaal Museum waar je overblijfselen van de Keltische cultuur, Romeinse mozaïeken en Galicische schilderingen kunt bewonderen.

Het oude stadsgedeelte van Lugo herbergt tal van bars en restaurants. In de straatjes rond het Praza do Campo kan je altijd terecht voor een lekker glas wijn. De tapascultuur is er wijd verspreid en bij elk drankje wordt een lekker hapje geserveerd. De gastronomie van Lugo heeft een uitstekende reputatie omwille van de kwalitatief hoogwaardige producten en de traditionele bereidingen: gekookte inktvis, Galicisch kalfsvlees, paprika’s uit Mougán, empanada.

De stad Lugo herbergt tevens verschillende parken. Je kan van een leuke wandeling genieten in het Park van Rosalía de Castro of langs de Rato en de Miño. Deze groene promenades worden druk bezocht door runners en zondagstoeristen. Langs de rivier de Miño liggen bovendien verschillende zwembaden.
Delen
Lugo

EUROSTARS GRAN HOTEL LUGO

Av. Ramón Ferreiro 21
Beoordeling van gasten

Eurostars Gran Hotel Lugo 4* gaat voor een persoonlijke service. Het professionele team staat altijd voor de gasten klaar om vragen te beantwoorden of verzoeken in te willigen.

Ons viersterrenhotel is volledig gerenoveerd en uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Dit word het hoogtepunt van een comfortabel, rustig verblijf in een stad vol historie.

Dankzij de geprivilegieerde ligging van Eurostars Gran Hotel Lugo 4* kun je de essentie van Lugo beleven. Het hotel ligt vlakbij de kathedraal van Lugo en de prachtige Romeinse muur die het charmante, historische centrum (dat op de werelderfgoedlijst van de Unesco staat) omgeeft. Je kunt van een aperitiefje genieten op de grote markt en een bezoekje brengen aan de indrukwekkende sequoia's in het park Rosalía de Castro.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS GRAN HOTEL LUGO
  Av. Ramón Ferreiro 21
  Meer informatie
  Lugo

  EXE PUERTA DE SAN PEDRO

  Rúa Río Neira, 29
  Beoordeling van gasten

  Wij hebben wat u wilt voor uw accommodatie in Lugo. Een rustige plek, modern en praktisch, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ligt naast het embleem van de stad: de muren. Zo dichtbij dat zelfs onze naam wordt geïdentificeerd met één van de gateways in de stadsmuren:. Puerta de San Pedro (St. Peter's Gate)

  De Exe Puerta de San Pedro Hotel is een modern, zeven- verdiepingen etablissement met 36 kamers, die allemaal liggen aan de buitenkant, met veel natuurlijke lichtinval en voorzien van basisuitrusting zoals airconditioning, televisie, internetaansluiting, mini-bar, enz. 

  We hebben een unieke ligging, volledig centraal, naast de Lugo stadsmuren en tegenover het centraal busstation. De kathedraal en de oude stad, bekend om wijn en tapas, liggen op 3 minuten loopafstand van het hotel. De vriendelijkheid van ons personeel is ook een van de attributen meest gewaardeerd door onze gasten.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EXE PUERTA DE SAN PEDRO
   Rúa Río Neira, 29
   Meer informatie