Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Oviedo
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Oviedo

Ontdek Oviedo in een van onze fantastische hotels

Oviedo, Uviéu in het Asturiaans, is de hoofdstad van de autonome regio, het prinsdom van Asturië. Het is een aantrekkelijke stad in het bekken van de rivier Nalón. Ze heeft zoveel charme dat de auteur Leopoldo Alas, pseudoniem “Clarín”, deze Asturische stad uitkoos als toneel voor zijn bekendste roman “La Regenta”. In het verhaal heet ze Vetusta.

De inwoners van Oviedo worden trotse carbayones (= een typisch zoet Asturisch gebak) genoemd. Ze houden ervan om door de prachtige oude binnenstad te wandelen en de kathedraal te bewonderen. Deze nochtans gotische kathedraal is bekend om zijn romaanse toren. In de straten van deze hoofdstad vind je ongelooflijk veel werken van de beeldhouwer Botero zoals Mafalda en La Maternidad. Er staat zelfs een beeld van Woody Allen die verliefd werd op wat hij noemde een “sprookjesstad”.

Oviedo is een universiteitsstad en het commerciële en economische centrum van Asturië. Het is echter ook de stad waar de belangrijke premios Princesa de Asturias, vroeger premios Príncipe de Asturias, worden uitgereikt.

Je moet er zeker de echte ‘fabada’ (een typisch gerecht met bonen) proberen. Je zal er nooit meer aan kunnen weerstaan! Je kan er ook de beste cider proeven in één van de vele traditionele ‘ciderhuizen’. Asturias is een echt patria querida (een geliefd vaderland) waar je goed kan leven en eten. Je ziet er overal de zee en de bergen en je hoort er steeds het geluid van de doedelzakspelers.
Delen
Oviedo

EUROSTARS HOTEL DE LA RECONQUISTA

Calle de Gil de Jaz, 16
Beoordeling van gasten

Het is veel meer dan een hotel: het is een symbool. Het is véél meer dan alleen een accomodatie: het is de plek waar de kennis en het talent logeren. Het Eurostars Hotel de la Reconquista is wellicht één van de meest authentieke hotelaccomodatie’s van Spanje. Traditie, luxe, stijl en meer dan 200 jaar geschiedenis hebben het tot een internationaal symbool van Asturië gemaakt. Это здание было построено в 1752 году и вплоть до 1965 года в нем размещалась Провинциальная богадельня Овьедо. После нескольких перестроек в июне 1974 года здесь открылся отель Hotel de la Reconquista.

Gesitueerd in het centrum van Oviedo, bij het Parque San Francisco en slechts enkele minuten van het Teatro Campoamor, ligt het Eurostars Hotel de la Reconquista op het ontmoetingspunt van de oude stad met het financiële en commercielë centrum. In dit complex, dat vermeld staat als Nationaal Monument, geeft een elegante barokke gevel een verrassend interieur aan: een vloerkleed van 250m2 bedekt de vloer van de lobby; twee spectaculaire patio’s; een compleet Convention Center van meer dan 9.000m2; een achthoekige kapel, ontworpen door de architect Ventura Rodriguez; een gastronomische gelegenheid, die traditie en avant-garde met elkaar combineert; en werken van prominente Asturische schilders als Mariano Moré, Purón Sotres, Adolfo Bartolomé en Vaquero Palacio. De 142 kamers aan de buitenkant en de patio’s in de open lucht vervolmaken de architectuur van het hotel.

Het Hotel de la Reconquista, met meer dan 16 zalen met verschillende functie’s, biedt grote mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Het hotel beschikt bovendien over een restaurant, een kapsalon, een winkelgalerij en eigen parkeergelegenheid.

De combinatie van kunst, cultuur en wetenschap die het Eurostars Hotel de la Reconquista karakteriseert, bereikt ieder jaar aan het eind van oktober haar absolute hoogtepunt met de uitreiking van de Premios Principe de Asturias, wanneer het hotel zich in het lang kleedt om de belangrijkste gasten te ontvangen, de prijswinnaars.

Lees meer
Voorzieningen
  EUROSTARS HOTEL DE LA RECONQUISTA
  Calle de Gil de Jaz, 16
  Meer informatie
  Oviedo

  EUROSTARS PALACIO DE CRISTAL

  Calle Policarpo Herrero, s/n
  Beoordeling van gasten

  Het Eurostars Palacio de Cristal hotel is het eerste hotel dat is ontworpen door Santiago Calatrava, de Spaanse architect die bekend staat om zijn elegante en spectaculaire creaties. Sommige zijgedeeltes tarten de zwaartekracht, het gebouw heeft imposante ramen en is een originele combinatie van rechte lijnen en rondingen die het gebouw, op zich al een symbool van architectonische vernieuwing, zijn unieke karakter geven.

  Het interieur van het hotel toont het grootste respect voor de minimalistische en modernistische stijl. Daarnaast omarmt de elegante vormgeving technologische trends met een sterke nadruk op de individuele ervaring van elke gast.

  Het luxe designconcept van het Eurostars Palacio de Cristal hotel is terug te vinden in de urban spa en de glazen fitnessruimte met uitzicht op het centrum van Oviedo.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS PALACIO DE CRISTAL
   Calle Policarpo Herrero, s/n
   Meer informatie
   Oviedo

   EXE HOTEL EL MAGISTRAL

   Jovellanos, 3
   Beoordeling van gasten

   Het Exe Hotel El Magistral ligt vlakbij het centrum van Oviedo en zijn belangrijkste, culturele bezienswaardigheden, en belichaamt het ideale evenwicht tussen kwaliteit, comfort en welzijn. Zijn geprivilegieerde ligging in de hoofdstad van het prinsdom Asturië, vlakbij de kathedraal en de middeleeuwse stadsmuur, nodigt de gasten uit om op verkenning te gaan in een stad die de sporen draagt van een rijke, culturele traditie.

   Houd tijdens uw wandelingen door het historische centrum van de stad zeker halte bij het Theater Campoamor, het gebouw van het filharmonisch orkest en de Universiteit van Oviedo.

   Het Exe Hotel El Magistral is het eerste hotel in Asturië dat het kwaliteitsmerk Q, de Prijs voor toeristische excellentie van het Prinsdom Asturië en de Prijs FEHR voor het Spaanse bedrijf met kwaliteitsgarantie 2012 mocht ontvangen, en voorziet zijn klanten van een waaier aan services. Dit moderne en elegant ingerichte verblijf telt 52 kamers, beschikt over een overheerlijk, gastronomisch aanbod en beschikt niet alleen over uitstekende faciliteiten maar herbergt tevens drie fantastische vergaderzalen met natuurlijk licht.

   Lees meer
   Voorzieningen
    EXE HOTEL EL MAGISTRAL
    Jovellanos, 3
    Meer informatie
    Oviedo

    EXE OVIEDO CENTRO

    C/ Pepe Cosmen, 1
    Beoordeling van gasten

    Het Exe Oviedo Centro biedt u de kwaliteit van een vier sterren stadshotel en het is zeer gunstig gelegen voor een verblijf in de hoofdstad van Asturias. Het hotel ligt midden in het centrum vlakbij de Calle Uria, het winkelgebied en de lekkerste tapas van de stad. Er bestaat geen hotel met betere verbindingen in Oviedo: onze buren zijn het Centraal Sation en het busstation. Wij liggen op nog geen minuut loopafstand van beide stations.

    Het hotel beschikt over comfortabele en volledig ingerichte kamers die zijn verdeeld over zeven verdiepingen en met alle comfort dat bij een vier sterren Exe-hotel hoort. Sommige kamers bieden een fantastisch uitzicht over het oude stadscentrum.

    Tevens beschikt het Exe Oviedo Centro over vier uitstekende en deelbare vergaderzalen met een capaciteit van 220 personen in de banket opstelling en 330 in de cocktail opstelling. Het hotel heeft ook Wi-Fi breedband internet, privé parkeergelegenheid, een cafetaria en een ontbijt op basis van verse producten van uitstekende kwaliteit.

    Lees meer
    Voorzieningen
     EXE OVIEDO CENTRO
     C/ Pepe Cosmen, 1
     Meer informatie