Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Palencia
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Palencia

Ontdek Palencia in een van onze fantastische hotels

Palencia ligt in het hart van Castilië en León, aan de oevers van de rivier de Carrión en is een plaats waar traditie en geschiedenis hand in hand gaan. De inwoners zijn trots op hun artistieke erfgoed dat een magische maar serene omgeving creëert die wordt gekenmerkt door kerken, kloosters, standbeelden, lekker eten en ruime parken. Palencia is de Spaanse stad met het grootste aantal vierkante kilometers aan groene zone per inwoner dankzij, onder andere, de Paseo del Salón, de Huerta Guadián en de Jardinillos.

Als je de stad verlaat via het bekende kruispunt Los Cuatro Cantones, zal je ongelooflijke en unieke plaatsen ontdekken zoals de Plaza Mayor, het Palacio de la Diputación en de magnifieke kathedraal van San Antolín. Dit indrukwekkende bouwwerk kreeg de bijnaam “De onbekende schone” omwille van de talloze details en het feit dat je de kathedraal, net zoals de stad Palencia, nooit helemaal zult doorgronden.
Delen
Palencia

EUROSTARS DIANA PALACE

AVDA SANTANDER 12
Beoordeling van gasten
Hotel Eurostars Diana Palace Hotel heeft een unieke ligging in het kloppende hart van Palencia, op luttele meters afstand van de hoofdstraat (Calle Mayor) en de historische gebouwen en ligt bovendien op korte afstand van het bedrijventerrein van Palencia. Het ligt pal tegenover het station, vanwaar dagelijks meer dan tien treinen naar het Chamartín station in Madrid en naar Valladolid gaan.

Deze stad aan de rivier CaCarrión gaat er prat op dat het per inwoner meer groen heeft dan welke andere Spaanse provinciehoofdstad ook. Ons hotel ligt dicht bij de Jardinillos, een van de mooiste parken in de stad en op korte afstand van de St. Pauluskerk, de kathedraal, het Palacio de la Diputación, de St. Franciscuskerk en het Villandrando College, met zijn indrukwekkende, kleurrijke voorgevel het belangrijkste modernistische gebouw van Palencia.
Als u in Palencia bent, kunt u niet om een avondwandeling door de Calle Mayor heen, de levendige hoofdstraat van de stad en ook de plaats waar in de 12e eeuw de eerste universiteit van Spanje werd gesticht, het Studium Generale Palencia, dat inmiddels niet meer bestaat.

Hotel Eurostars Diana Palace heet u graag welkom in zijn goed doordachte, lichte ambiance. Ons restaurant bezit drie grote kunstwerken van de plaatselijke schilder Álvaro Reja en heeft een mooie variatie aan gerechten uit de rijke plaatselijke keuken.

Wij willen u graag een voorstel doen. Breng een bezoek aan Autilla del Pino op 8 km afstand, waar u een prachtig uitzicht heeft over het door ons zo geliefde Tierra de Campos (land van de velden) heeft, met kleuren zoals u ze nooit eerder hebt gezien.
Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS DIANA PALACE
    AVDA SANTANDER 12
    Meer informatie