Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Salamanca - Aldea del Obispo
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Salamanca - Aldea del Obispo

Ontdek Salamanca - Aldea del Obispo in een van onze fantastische hotels

Aldea del Obispo is een dorp in de provincie Salamanca, in de autonome gemeenschap Castilië en León, dicht aan de grens met Portugal. Deze kleine gemeente is in de Middeleeuwen gesticht, toen de koningen van León zorgden voor herbevolking van deze regio, die geïntegreerd werd in het koninkrijk León als privé domein van de bisschop van Ciudad Rodrigo. Vanwege de nabijheid van Portugal heeft deze plaats door de geschiedenis heen een belangrijke strategische functie gehad. Het belangrijkste monument is het Real Fuerte de la Concepción, een fort uit de achttiende eeuw. In een straal van enkele kilometers om dit fort ligt heel veel natuurschoon en er zijn historische gebouwen en jachtboerderijen, Dit zijn ideale plekken voor liefhebbers van agrotoerisme vanwege de oneindige mogelijkheden voor recreatie en buitensporten.
Delen
Salamanca - Aldea del Obispo

EUROSTARS FUERTE DE LA CONCEPCIÓN

Avda. de Portugal S/N
Beoordeling van gasten

Wakker worden zonder wekker. Rustig ontbijten genietend van de frisse lucht. Rondwandelen en in elke steen een verhaal ontdekken. De sereniteit vinden van de overgave aan dat boek dat op je nachtkastje had liggen. Soms is het nodig om de verbinding te verbreken om elkaar opnieuw te ontmoeten, opnieuw verbinding maken met het traditionele om nieuwe inspiratie te zoeken.

Het Eurostars Fuerte de la Concepción is een hotel dat is ontworpen om het klassieke toevluchtsoord in de natuur te herontdekken en op elke manier een unieke ervaring te beleven. De hypnotische symmetrie van dit sterrenfort, dat de ingenieur Pedro Moreau voor ogen had in de zeventiende eeuw, is nu de plaats waarin de zorgen en het hectische tempo van de stad zullen verdrinken, om plaats te maken voor de stilte van de vlakte van Salamanca.

Op minder dan 500 meter van de grens tussen Spanje en Portugal, bewonen de muren van het fort de eeuwen van kloppende ontmoetingen en meningsverschillen tussen beide landen, herbouwd om zijn mystieke charme te behouden en hoogwaardige moderne faciliteiten te bieden. Deze plek waar de grenzen een pad zijn geworden, waar het slagveld is getransformeerd in de puurste oase van rust, is een plaats van ongelooflijke schoonheid waarin geschiedenis en kunst ademen.

De suites zullen u verrassen met hun contrasten, dankzij de combinatie van avant-garde elementen en de verfijnde decoratie die op een onvoorspelbare manier is samengesteld met de originele muren.

In het fort, kunt u genieten van de unieke 3.000 m2 binnenplaats, drie eetzalen, een lounge-bar, bibliotheek, wifi-verbinding in de gemeenschappelijke ruimtes, verschillende privé-vergaderruimten, 35 hoogwaardige kamers en zomer- en winterterrassen. Sommige faciliteiten kunnen de ideale plek worden voor een romantisch uitje, zakelijke bijeenkomsten of de viering van de meest unieke bruiloften en banketten.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS FUERTE DE LA CONCEPCIÓN
    Avda. de Portugal S/N
    Meer informatie