Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Toledo
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Toledo

Ontdek Toledo in een van onze fantastische hotels

Toledo ligt in het midden van het schiereiland en er zijn geen excuses om de stad niet te leren kennen en te ontdekken. Als je de geschiedenis van Toledo kent, ken je de geschiedenis van het land. Het is een stad die in de loop der tijden een erg belangrijke rol heeft gespeeld.

Toledo was een plaats waar de joden thuis waren, het behoorde tot het kalifaat van Córdoba en het onderging de Reconquista van de katholieke vorsten. Al deze culturen hebben hun sporen nagelaten en in de straten en de bezienswaardigheden voel je de sfeer van vreedzaam samenleven en van tolerantie. Ook El Greco merkte deze sfeer op en gaf hem weer in zijn kunstwerken. De schilder uit Kreta versierde met zijn meesterlijke penseel o.a. de kathedraal en de Iglesia de Santo Tomé. Hoewel hij 40 jaar in Sevilla verbleef, behield hij zijn typisch Griekse ziel en eigenheid.

Het Alcázar staat nog steeds als een wachter op de top van de heuvel, de Taag volgt nog steeds haar weg en de hoofdstad van Castilla La Mancha schrijft nog steeds haar geschiedenis Kom genieten van dit juweeltje met de naam: “De stad van de drie culturen”.
Delen
Toledo

DOMUS PLAZA ZOCODOVER

Calle Armas 7
Beoordeling van gasten

Het hotel is gelegen aan de Plaza de Zocodover, het beste vertrekpunt om de kronkelige straatjes van het oude centrum van de Castiliaanse stad te verkennen. Op de Plaza de Zocodover, de meest centrale, drukke en populaire plek van Toledo, vindt u dit hotel dat in 2012 volledig gerenoveerd is om bezoekers het maximale comfort te bieden, maar met behoud van een aantal van zijn historische elementen en kenmerken, zoals de 16e-eeuwse cisterne, gelegen voor de hoofdingang, of een rustieke 17e-eeuwse muur die het architectonische verleden van Toledo laat zien.

Na de welkomst wordt de charme omgetoverd tot een comfortabel etablissement met drie verdiepingen en 18 kamers die zijn ingericht om uit te rusten en de dagelijkse drukte los te laten.

De locatie, het Plaza del Zocodover, is het verzamelpunt voor zowel lokale inwoners als bezoekers. Het is de plek waar de belangrijkste evenementen van de stad plaatsvinden en waar een aantal van de meest gerenommeerde modewinkels zijn gevestigd.

Op dit plein is een deel van het ontwerp van Juan Herrera uit de tijd van Felipe II behouden, hoewel het later, in de 19e eeuw, werd heraangelegd om ruimte te winnen. Daarvoor werden enkele van de oude huizen verwijderd om zo een rechthoekige boogvormige ruimte te creëren.

Vanaf onze locatie, reis terug in de tijd naar het meest authentieke Toledo en blijf ontdekken met het bezoeken van bezienswaardigheden zoals de kathedraal, het Alcázar-fort of het historische Puy du Fou-park.

Lees meer
Voorzieningen
  DOMUS PLAZA ZOCODOVER
  Calle Armas 7
  Meer informatie
  Toledo

  EUROSTARS PALACIO BUENAVISTA

  Concilios de Toledo 1
  Beoordeling van gasten

  Een harmonieuze mengeling van geschiedenis en avant-garde, van luxe en rust is het Eurostars Palacio Buenavista waar de bezoekers aan Toledo naar verlangen. Het staat op de plek waar destijds het Palacio de Buenavista werd gebouwd, ontworpen zoals het lijkt door El Greco zelf en waar de beroemde groten der Letteren en Kunsten regelmatig bijeen kwamen om bij te praten, zoals Miguel de Cervantes, Tirso de Molina, Baltasar Gracián en El Greco zelf.

  Heden ten dage is dit paleis een authentieke oase van luxe en ontspanning met een bevoorrecht uitzicht over het historisch centrum van Toledo. Het historische centrum van de stad ligt op nog geen 5 kilometer afstand, met lokale bezienswaardigheden zoals de Moskee van Cristo de la Luz, de kathedraal van Toledo of het Plaza de Zocodover. Twee keer zo ver ligt het themapark Puy du Fou, waar de oude tijden van Toledo weer tot leven worden gebracht met shows en reconstructies.

  Het hotel beschikt over 109 kamers en luxe suites, een compleet wellness-centre met een aaneenschakeling van diensten als massages en schoonheidsbehandelingen, en tevens een vergadercentrum dat meer dan 20 ruimten telt voor het op maat organiseren van familiebijeenkomsten en zakelijke evenementen. Het hotel beschikt ook over een natuurlijk aangelegde tuin, een zwembad, een fitness-centre dat 24 uur per dag geopend is en een overdekte parking.Het is ten zuiden van Madrid mogelijk één van de etablissementen met de hoogste tevredenheidsfactor van klanten.

  De thermale faciliteiten van het hotel, met een oppervlakte van 1.500m2, staan bekend als de meest complete in Castilla-La Mancha. Het restaurant Quixote, geworteld in de culinaire traditie van Castilla-La Mancha, heeft al een gesolideerde niche veroverd in de meest vooraanstaande gastronomische gidsen van de regio.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS PALACIO BUENAVISTA
   Concilios de Toledo 1
   Meer informatie
   Toledo

   EUROSTARS TOLEDO

   Pseo.San Eugenio,sn
   Beoordeling van gasten

   Een geest die open staat voor vooruitgang, cultuur, de mens en wetenschap. Dat is het erfgoed van Toledo, de stad van de drie culturen, de enige stad op het Iberisch schiereiland waar in de geschiedenis een vreedzaam samenleven, samen werken mogelijk was tussen Christenen, Arabieren en Joden. En diezelfde geest willen we in hotel Eurostars Toledo uitdragen om onze gasten een aangename, hartelijke omgeving te bieden die tegelijkertijd de nodige culturele vragen oproept.

   Hotel Eurostars Toledo heeft een avant-garde design met veel hedendaagse kunst. Het ligt in de financiële wijk van Toledo en biedt een uitstekende plek om te werken, met gratis Wi-Fi in het hele hotel, een Business Centre, ruime kamers met bureau en grote vergaderzalen voor werkbesprekingen in de hoofdstad van de regio Castilla-La Mancha, met alle voorzieningen en technische apparatuur.

   Tegelijkertijd is hotel Eurostars Toledo een uitstekende plaats voor uw vrijetijdsbesteding, met een openluchtzwembad en tuinen en zijn ligging op een kilometer afstand van het El Greco Museum, de kathedraal, moskee en synagoge en het fort Alcázar. Tip: voordat je teruggaat naar het hotel, slenter op je gemak door de steegjes van de Joodse wijk. Tot slot, als het past in je plannen, breng dan zeker een bezoek aan het historische themapark Puy du Fou, op een kwartiertje rijden van onze locatie.

   Een van de grote geheimen van ons hotel is het Panoramarestaurant, met geweldige uitzichten over de stad. Het restaurant heeft een capaciteit van 250 personen, die hier bij het ontbijtbuffet uit meer dan honderd producten kunnen kiezen, allemaal met de meeste zorg bereid.

   Lees meer
   Voorzieningen
    EUROSTARS TOLEDO
    Pseo.San Eugenio,sn
    Meer informatie
    Toledo

    ÁUREA TOLEDO

    Bajada Pozo Amargo, 7
    Beoordeling van gasten

    Het historische centrum van Toledo staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en herbergt een hotel met een unieke architectuur en een geschiedenis die je meevoert naar lang vervlogen tijden. Aurea Toledo is een oase van rust waar tradities, kunst en cultuur elkaar ontmoeten.

    Aurea Toledo is gebouwd rond een binnenplaats en wordt gekenmerkt door unieke elementen zoals polychrome panelen uit de 15e eeuw, waterputten en gebeeldhouwde plafonds die de culturele en artistieke rijkdom van weleer weerspiegelen. Wat Aurea Toledo tot een unieke bestemming maakt, is de bevoorrechte locatie met spectaculair uitzicht op de stad, op slechts een paar stappen van enkele van de meest emblematische monumenten en bezienswaardigheden van Toledo, waaronder de kathedraal, de synagoge van El Tránsito en het Alcázar.

    Lees meer
    Voorzieningen
     ÁUREA TOLEDO
     Bajada Pozo Amargo, 7
     Meer informatie