Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Toledo
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Toledo

Ontdek Toledo in een van onze fantastische hotels

Toledo ligt in het midden van het schiereiland en er zijn geen excuses om de stad niet te leren kennen en te ontdekken. Als je de geschiedenis van Toledo kent, ken je de geschiedenis van het land. Het is een stad die in de loop der tijden een erg belangrijke rol heeft gespeeld.

Toledo was een plaats waar de joden thuis waren, het behoorde tot het kalifaat van Córdoba en het onderging de Reconquista van de katholieke vorsten. Al deze culturen hebben hun sporen nagelaten en in de straten en de bezienswaardigheden voel je de sfeer van vreedzaam samenleven en van tolerantie. Ook El Greco merkte deze sfeer op en gaf hem weer in zijn kunstwerken. De schilder uit Kreta versierde met zijn meesterlijke penseel o.a. de kathedraal en de Iglesia de Santo Tomé. Hoewel hij 40 jaar in Sevilla verbleef, behield hij zijn typisch Griekse ziel en eigenheid.

Het Alcázar staat nog steeds als een wachter op de top van de heuvel, de Taag volgt nog steeds haar weg en de hoofdstad van Castilla La Mancha schrijft nog steeds haar geschiedenis Kom genieten van dit juweeltje met de naam: “De stad van de drie culturen”.
Delen
Toledo

DOMUS PLAZA ZOCODOVER

Calle Armas 7
Beoordeling van gasten

Het hotel is gelegen aan de Plaza de Zocodover, het beste vertrekpunt om de kronkelige straatjes van het oude centrum van de Castiliaanse stad te verkennen. Op de Plaza de Zocodover, de meest centrale, drukke en populaire plek van Toledo, vindt u dit hotel dat in 2012 volledig gerenoveerd is om bezoekers het maximale comfort te bieden, maar met behoud van een aantal van zijn historische elementen en kenmerken, zoals de 16e-eeuwse cisterne, gelegen voor de hoofdingang, of een rustieke 17e-eeuwse muur die het architectonische verleden van Toledo laat zien.

Na de welkomst wordt de charme omgetoverd tot een comfortabel etablissement met drie verdiepingen en 18 kamers die zijn ingericht om uit te rusten en de dagelijkse drukte los te laten.

De ligging, aan de Plaza del Zocodover, zorgt voor een reis terug in de tijd naar het meest authentieke Toledo. Op dit plein is een deel van het ontwerp van Juan Herrera uit de tijd van Felipe II behouden, hoewel het later, in de 19e eeuw, werd heraangelegd om ruimte te winnen. Daarvoor werden enkele van de oude huizen verwijderd om zo een rechthoekige boogvormige ruimte te creëren.

Vandaag de dag is het de ontmoetingsplek voor de plaatselijke bevolking en bezoekers, waar de belangrijkste evenementen van de stad plaatsvinden en enkele van de meest gerenommeerde mode- en trendy winkels te vinden zijn.

Lees meer
Voorzieningen
  DOMUS PLAZA ZOCODOVER
  Calle Armas 7
  Meer informatie
  Toledo

  EUROSTARS PALACIO BUENAVISTA

  Concilios de Toledo 1
  Beoordeling van gasten

  Een harmonieuze mengeling van geschiedenis en avant-garde, van luxe en rust is het Eurostars Palacio Buenavista waar de bezoekers aan Toledo naar verlangen. Het staat op de plek waar destijds het Palacio de Buenavista werd gebouwd, ontworpen zoals het lijkt door El Greco zelf en waar de beroemde groten der Letteren en Kunsten regelmatig bijeen kwamen om bij te praten, zoals Miguel de Cervantes, Tirso de Molina, Baltasar Gracián en El Greco zelf.

  Heden ten dage is dit paleis een authentieke oase van luxe en ontspanning met een bevoorrecht uitzicht over het historisch centrum van Toledo, met 109 kamers en luxe suites, een compleet wellness-centre met een aaneenschakeling van diensten als massages en schoonheidsbehandelingen, en tevens een vergadercentrum dat meer dan 20 ruimten telt voor het op maat organiseren van familiebijeenkomsten en zakelijke evenementen. Het hotel beschikt ook over een natuurlijk aangelegde tuin, een zwembad, een fitness-centre dat 24 uur per dag geopend is en een overdekte parking.Het is ten zuiden van Madrid mogelijk één van de etablissementen met de hoogste tevredenheidsfactor van klanten.

  De thermale faciliteiten van het hotel, met een oppervlakte van 1.500m2, staan bekend als de meest complete in Castilla-La Mancha. Het restaurant Quixote, geworteld in de culinaire traditie van Castilla-La Mancha, heeft al een gesolideerde niche veroverd in de meest vooraanstaande gastronomische gidsen van de regio.

  Lees meer
  Voorzieningen
   EUROSTARS PALACIO BUENAVISTA
   Concilios de Toledo 1
   Meer informatie
   Toledo

   EUROSTARS TOLEDO

   Pseo.San Eugenio,sn
   Beoordeling van gasten
   Een geest die open staat voor vooruitgang, cultuur, de mens en wetenschap. Dat is het erfgoed van Toledo, de stad van de drie culturen, de enige stad op het Iberisch schiereiland waar in de geschiedenis een vreedzaam samenleven, samen werken mogelijk was tussen Christenen, Arabieren en Joden. En diezelfde geest willen we in hotel Eurostars Toledo uitdragen om onze gasten een aangename, hartelijke omgeving te bieden die tegelijkertijd de nodige culturele vragen oproept.

   Hotel Eurostars Toledo heeft een avant-garde design met veel hedendaagse kunst. Het ligt in de financiële wijk van Toledo en biedt een uitstekende plek om te werken, met gratis Wi-Fi in het hele hotel, een Business Centre, ruime kamers met bureau en grote vergaderzalen voor werkbesprekingen in de hoofdstad van de regio Castilla-La Mancha, met alle voorzieningen en technische apparatuur Tegelijkertijd is hotel Eurostars Toledo een uitstekende plaats voor uw vrijetijdsbesteding, met een openluchtzwembad en tuinen en zijn ligging op een kilometer afstand van het El Greco Museum, de kathedraal, moskee en synagoge en het fort Alcázar. Van harte aan te bevelen: voordat u naar het hotel terugkeert, moet u even door de steegjes van de Joodse wijk ronddolen.

   Een van de grote geheimen van ons hotel is het Panoramarestaurant, met geweldige uitzichten over de stad. Het restaurant heeft een capaciteit van 250 personen, die hier bij het ontbijtbuffet uit meer dan honderd producten kunnen kiezen, allemaal met de meeste zorg bereid.

   Het hotel is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A-42 of A-41 vanuit Madrid en vanaf de CM-42, de wijnroute. Hotel Eurostars Toledo ligt naast het sportcomplex Salto del Caballo, en is daarmee een prima hotel voor iedereen die de paardenshows of de voetbal- of handbalwedstrijden (Asobal) wil bezoeken.
   Lees meer
   Voorzieningen
    EUROSTARS TOLEDO
    Pseo.San Eugenio,sn
    Meer informatie