Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Eurostars hotel Company
hotelshotel in Nueva York
Laagste prijs garantie

Eurostars Hotel Company in Nueva York

Ontdek Nueva York in een van onze fantastische hotels

New York is veel meer dan Manhattan. De stad bestaat immers uit vijf wijken of boroughs: Queens, Brooklyn, State Island, Bronx en Manhattan. Als je denkt dat The Big Apple, het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building het enige is dat New York zijn toeristen te bieden heeft, begaat u een grote vergissing. Elke wijk herbergt talrijke mogelijkheden om de stad op een andere manier te ontdekken.

En vanuit welk gebouw heb ik het beste uitzicht op de stad? Vanuit het Rockefeller Center, het Empire State Building of het One World Trade Center? De bekendste en meest bezochte toren is het Empire State Building dat uitgeeft op het hart van Manhattan. Velen verkiezen echter het Rockefeller Center om van daaruit van het uitzicht op het Empire State Building met New York op de achtergrond te genieten. Nu de torens van het World Trade Center er niet meer zijn, is het One World Trade Center het hoogste en modernste gebouw van de stad van waaruit u de rivier de Hudson, de East River, het Vrijheidsbeeld, de bruggen van Brooklyn…kunt bewonderen.

Van wandelen krijg je honger en dan is het tijd voor een lekkere cheeseburger of een weekendbrunch. Als je op zaterdag of zondag door de stad kuiert, kom je voor de restaurants vaak lange rijen wachtenden tegen. Ze staan in de rij voor de bekende brunch, een maaltijd met zoete en hartige gerechtjes die het ontbijt en de lunch combineert en waar de Amerikanen dol op zijn.
Delen
Nueva York

EUROSTARS WALL STREET

129 Front Street
Beoordeling van gasten

Voor wie geen rust kent. Voor wie altijd vragen stelt. Voor actievelingen. Voor iedereen die van het allernieuwste houdt. Voor wie de draaikolk van emoties en sensaties van de Big Apple zoekt. Hotel Eurostars Wall Street is er voor al deze mensen, een avant-gardistische ruimte, techniek, design en een gedistingeerde sfeer in het hartje van het financiële district, in Lower Manhattan, vol aantrekkelijke mogelijkheden voor toeristen en zakenreizigers.

Hotel Eurostars Wall Street lijkt nog het meest op een boetiekhotel: klein, modern en stijlvol. U kunt de wedergeboorte van Lower Manhattan op geen andere manier beter voelen dan met design en mode.

Enkele van de bezienswaardigheden dichtbij het hotel zijn South Street Seaport, de Wall Street Stock Exchange Market, Battery Park, de locatie van het World Trade Center en, na een korte vaart met de veerpont, het Vrijheidsbeeld. Er is misschien geen betere plek om zaken te doen.

Eurostars Wall Street is een 100% rookvrij hotel.

Lees meer
Voorzieningen
    EUROSTARS WALL STREET
    129 Front Street
    Meer informatie