Eurostars Hotel Company
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
Eurostars Hotel Company
Please write your email or password correctly.
Bent u uw wachtwoord vergeten?
eurostars hotel company

Over Eurostars Hotel Company

Wie zijn wij Over Eurostars Hotel Company
In 2005 kwam Grupo Hotusa met de handelsnaam Eurostars Hotels, de eerste handelsnaam van de hotelketen Eurostars Hotel Company. Het ging om een groep accommodaties in het hogere segment, met een strategische ligging in het historische centrum van steden, of in de directe nabijheid van de zakenwijken die zich onderscheiden vanwege hun unieke culturele karakter. Later werden Exe Hotels, Ikonik Hotels en Crisol Hotels aan deze handelsnaam toegevoegd.

Momenteel omvat het portfolio van de keten ruim 200 accommodaties, gelegen in de grote hoofdsteden van Spanje en de grootste internationale bestemmingen, zoals New York, Chicago, Berlijn, Rome, Brussel, Praag, Boedapest, Lissabon, Porto, Buenos Aires en Mexico-Stad. In deze hotels treedt u in een wereld van ruimtes met een verfijnde inrichting die getuigt van een uitgekiende binnenhuisarchitectuur, waar vernieuwing en traditie samensmelten. Het resultaat zijn warme, gezellige accommodaties. Hier voelt een gast zich net zo op zijn gemak als thuis, zonder dat dit ten koste gaat van de voordelen en het comfort van de modernste faciliteiten en geavanceerde technologische voorzieningen.
Geschiedenis
In 1993 introduceerde Grupo Hotusa een wending in haar uitbreidingsstrategie met het rechtstreeks beheren en exploiteren van accommodaties ter aanvulling op het traditionele model van keten van partnerhotels. Zo werd het Ciudad de Vacaciones Monte do Gozo (Santiago de Compostela, A Coruña) het eerste hotel onder direct beheer van de onderneming. Al jaren achtereen breidt de horeca, Eurostars Hotel Company, haar portfolio van accommodaties over de hele wereld uit.

Het proces van uitbreiding begon in 2005 met de lancering van de Eurostars Hotels keten, die zich razendsnel op nationaal en internationaal niveau uitbreidde.

Later introduceerden wij een tweede handelsnaam, Exe Hotels, waarin verschillende soorten moderne, functionele accommodaties ondergebracht zijn. Vervolgens kwamen wij met de handelsnaam Ikonik Hotels voor moderne, hedendaagse accommodaties en het stempel Crisol Hotels met functionele accommodaties die aan de standaardnormen voldoen. De laatste stempels die wij aan de keten hebben toegevoegd zijn het stempel boetiekhotels van de initiatiefnemer Aurea Hotels en Tandem Suites & Apartments, met premium suites en appartementen.
Internationale uitbreiding
Eurostars Hotel Company streeft ernaar aanwezig te zijn in de grootste hoofdsteden van Europa, zonder dat dit ten koste gaat van haar prominente plaats op de Spaanse markt. Op dit moment is de keten in vrijwel alle landen van Europa aanwezig en daarnaast ook in de Verenigde Staten, Mexico, Colombia, Argentinië, Peru en Marokko.