Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Claridge Hotel

    Claridge Hotel

    Buenos Aires
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Early check-in en late check-out
     tot 14:00 uur

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     152 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     15:00
    • Uitchecken voor:
     12:00
    • Huisdieren:
     Niet toegelaten
    • Parkeren:
     Betaald parkeren onder voorbehoud van beschikbaarheid voor kleine en middelgrote voertuigen. Vooraf reserveren is niet mogelijk.
    • Ontbijt:
     07: 00-10: 30 werkdagen en 7: 00-11: 00 zaterdag, zondag en feestdagen.
    • Zwembad:
     Van 10:00 bis 19:00 (Geopend van december tot maart).

    • Groepen:
     Als je meer dan 6 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.6/10
    Uitstekend

    1110 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Claridge Hotel

    Neoklassieke en Britse invloeden smelten hier samen in de bries die vanaf de River Plate waait.

    Een prestigieus, elegant, exclusief, stijlvol, elegant en cultureel hotel in Buenos Aires. Zo kunnen we onszelf definiëren. Als je het Claridge Hotel binnenstapt, word je verwelkomd in een emblematische hal die een traditionele, Engelse club niet zou misstaan. In de gangen en salons van het Claridge Hotel Buenos Aires vermengen de neoklassieke en Britse inrichting zich met de frisse bries van de Río de la Plata. Het Claridge Hotel is veel meer dan een hotel, het is een comfortabele stadsoase in Buenos Aires die luxe en traditie ademt.

    Het wordt omgeven door een sfeer van traditie en excellentie. Het kenmerkende, klassieke silhouet, de verborgen hoekjes en de omgeving creëren een traditioneel kader met een Engels accent: salons in de stijl van Tudor, meubelen met kostbare antiquiteiten, details die aan het Victoriaanse Engeland herinneren, en afternoon tea in de Claridge Bar.

    De traditionele sfeer van ons prestigieuze luxehotel in Buenos Aires gaat hand in hand met de recentste technologische ontwikkelingen en modernste voorzieningen: een overdekt zwembad en een Business Center dat werd ontworpen op maat van zakenreizigers zodat zij het hotel enkel moeten verlaten om van de bezienswaardigheden en vrijetijdsmogelijkheden van Buenos Aires te genieten.

    Wat ons hotel in het centrum van Buenos Aires, het Claridge Hotel, echt definieert is onze betrokkenheid met de kunst- en cultuurwereld. We zijn gepassioneerd door kunst en organiseren daarom tal van kunstprojecten in ons luxehotel als tentoonstellingen van schilderijen, operarecitals, culturele evenementen en tal van andere activiteiten.

    Service en voorzieningen

    • De typisch Engelse Claridge Bar is een ontmoetingsplek voor inwoners en toeristen: iedereen komt hier samen, van artiesten tot zakenmensen, of ze samen van de high tea willen genieten of 's avonds bij de live pianomuziek wat willen wegdromen. De Claridge Bar is onlangs onderscheiden als "Opmerkelijke bar van Buenos Aires".

    • De Claridge Hotel is een benijdenswaardige voor het houden van de meest uiteenlopende zakelijke evenementen of sociale scenario: congressen, seminars, productpresentaties, teleconferenties. Dit hotel in het centrum van Buenos Aires biedt 3 grote kamers (Grote Zaal, Tudor, Diplomat) met een capaciteit van tussen de 200 en 450 personen elk, en een meer intieme lounge (Bristol), met een maximale capaciteit van 35 personen. Ze zijn elegant en klassieke kamers die kleine tv-kamer is ideaal voor kleine vergaderingen hebben. Geniet van een vriendelijke sfeer in ons hotel in het centrum van Buenos Aires.
    Ligging en contact - CLARIDGE HOTEL

    Ligging en contact

    Het Claridge Hotel (een hotel in het centrum van Buenos Aires) is strategisch gelegen op een paar meter afstand van het voetgangersgebied van de Calles Florida, Lavalle en Reconquista, op ongeveer 200 meter van de Galerías Pacífico en vlakbij de Avenida 9 de Julio.