Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Crisol Suites Catalinas

    Crisol Suites Catalinas

    Buenos Aires
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website

    Officiële website Besteprijsgarantie!

    Ontvang exclusief voordeel bij al uw boekingen.
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     gegarandeerd tot 18.00 uur

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    Crisol Suites Catalinas

    Verwen jezelf en ruil die hotelkamer in voor een klein appartementje in het centrum van Buenos Aires

    Het hotel

    Crisol Suites Catalinas

    Crisol Suites Catalinas is een ware referentie in het centrum van Buenos Aires. Hotel Suites Catalinas is ondergebracht in een gebouw uit de jaren 30 van vorige eeuw en heeft twee troeven: het ligt in het centrum van de stad en het stelt ruime appartementen ter beschikking.

    Crisol Suites Catalinas telt zeven verdiepingen, is de ideale verblijfplaats voor gezinnen, beschikt over een parking in de buurt met voordelige prijzen voor onze gasten, en bevindt zich in het microcentrum van Buenos Aires zodat je van de stad kunt genieten zonder aan nachtrust in te hoeven boeten.

    Met bussiness center op de Hall-verdieping van het hotel en overal gratis wifi.

    Het hotel beschikt over tal van services als een wasdienst, een autoverhuurdienst, dag en nacht bewaking, een receptie die 24 uur per dag bemand is.

    We serveren een uitstekend en gevarieerd ontbijtbuffet van 07.00 u. tot 10.30 u.

    • Aantal kamers:
     80 kamers

    • Inchecken vanaf:
     14:00
    • Uitchecken voor:
     12:00
    • Huisdieren:
     Niet toegelaten.
    • Parkeren:
     Niet
    • Ontbijt:
     Van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 10.30 uur. Zon- en feestdagen van 7.00 tot 11.00 uur.
    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    • Aantal kamers:
     80 kamers

    • Inchecken vanaf:
     14:00
    • Uitchecken voor:
     12:00
    • Huisdieren:
     Niet toegelaten.
    • Parkeren:
     Niet
    • Ontbijt:
     Van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 10.30 uur. Zon- en feestdagen van 7.00 tot 11.00 uur.
    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.1/10
    Erg goed

    435 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen

    Functioneel karakter

    Faciliteiten

    Aanbiedingen

    Kunnen we u verleiden?

    01

    City Tour

    40 USD + TVA

    Découvrez la beauté et la magie de Buenos Aires. A partir de l'Hôtel en commençant par la visite du Teatro Colon vous pouvez observer l'Obélisque symbolique.Visitez PLAZA DE MAYO: épicentre historique, politique et fondamental. Cathédrale Métropolitaine, Government House, le Cabildo et la municipalité.Nous continuons sud à travers des rues anciennes de San Telmo: Tango Quartier.Plus au sud encore, La Boca où nous visitons le célèbre CAMINITO: centre turistique.Bordant le Riachuelo, nous sommes allés vers le nord. Visitez le port vieux qui est toujours en changeant. Puerto Madero: vue panoramique.Dans le Retiro / Place San Martín, nous nous connectons avec l'avenue Libertador, et nous entrons dans la partie nord de BA Palerme, quartier résidentiel avec des parcs et des bâtiments élégants. Institut San Martiniano, ambassades, musées et monuments importants.Fin de la région Forêts: Le Rose Garden, La Carta Magna Monument et les quatre régions de l'Argentine et le zoo.Pour conduire dans la magnifique Av. Del Libertador, enfin arrivé à La Recoleta, un des quartiers les plus chics où, entre autres attractions du célèbre cimetière à côté de bons restaurants et cafés.Ceci est la fin de notre marche et le début de tomber en amour avec Buenos Aires!

    Bekijk aanbod

    Bezoek aan Tigre

    66 USD + 21% VAT per stay

    We reizen ten noorden van de stad, tegenover parken en mooie gebouwen. Adembenemend uitzicht van de Rio de la Plata, de breedste in de wereld. We zagen de luchthaven Jorge Newbery, River Plate World Stadium exponent van de Argentijnse voetbal passie en Ciudad Universitaria. Wij verbinden ons ertoe een 30 km naar de stad van Tigre, bakermat van roeien. Panoramic boord van een moderne catamaran om te genieten van de Paraná Delta. In een rustige, stabiele en veilige route labyrint we eilanden doorkruist door rivieren en beken. We leren over het leven op de eilanden, flora, fauna, recreatie en watersport. De landing, verbinden met elegante woonwijken met uitzicht op de rivier. We bezoeken bekende bezienswaardigheden in de stad, zoals de Paseo Victorica, het Marinemuseum en de Tuinen van het Kunstmuseum. Er is ook ruimte om op eigen gelegenheid Puerto de Frutos te verkennen en te shoppen. Deze rondleiding is perfect om het noorden van Buenos Aires te ontdekken.

    Duur: ongeveer 5 uur.

    Bekijk aanbod

    Tango Show

    USD 83 + 21% VAT per stay

    Stel je voor dat je het meest spectaculaire uitzicht hebt op de stad: daar waar de rivier samenkomt met de meest moderne gebouwen van Argentinië, op een plek waar de immigranten die aan de wieg stonden van de tango ooit zijn aangekomen. Dan begrijp je waarom de tango nog steeds springlevend is. Dit muziekgenre, onlangs verklaard tot cultureel werelderfgoed, is veel meer dan alleen een herinnering aan gouden tijden. De tango nu is vol emotie, gevoel, liefde en passie... De tango leeft absoluut en is een echte weergave van het leven. Alleen hier smelten heden en verleden samen en wordt een band gecreëerd tussen de tango en het publiek die een blijvende indruk achterlaat.

    De service is inclusief transfer van en naar het tangotheater vanaf het hotel.

    Bekijk aanbod

    Tango Show met diner

    108 USD + 21% VAT per stay

    Stel je voor dat je het meest spectaculaire uitzicht hebt op de stad: daar waar de rivier samenkomt met de meest moderne gebouwen van Argentinië, op een plek waar de immigranten die aan de wieg stonden van de tango ooit zijn aangekomen. Dan begrijp je waarom de tango nog steeds springlevend is. Dit muziekgenre, onlangs verklaard tot cultureel werelderfgoed, is veel meer dan alleen een herinnering aan gouden tijden. De tango nu is vol emotie, gevoel, liefde en passie... De tango leeft absoluut en is een echte weergave van het leven. Alleen hier smelten heden en verleden samen en wordt een band gecreëerd tussen de tango en het publiek die een blijvende indruk achterlaat. De prijs is inclusief retourtransfer, diner en een drankje per persoon.

    Bekijk aanbod
    01

    Onze
    Diensten

    Onze momenten

    Uniek en cultureel

    Ligging en contact

    The Crisol Suites Catalinas is located right in Buenos Aires? Microcentro district near Avenida Corrientes and Florida pedestrian street, near the Puerto Madero,the Galerías Pacífico shopping centre and the new Kirchner Cultural Center.

    Meer informatie