Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Executive

    Eurostars Executive

    Barcelona - Barberà del Vallès
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     118 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14:00.
    • Uitchecken voor:
     12:00.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan
    • Parkeren:
     Gratis niet-overdekte parkeergelegenheid, betaalde overdekte parkeergelegenheid (9 euro).
    • Ontbijt:
     Van maandag tot vrijdag van 07.00 u. tot 09.30 u. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 08.00 u. tot 10.30 u.
    • Room service:
     Maandag t / m donderdag van 19:00 uur tot 22:00 uur

    • Groepen:
     Als je meer dan 3 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.6/10
    Uitstekend

    1773 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Executive

    Een gloednieuw zakenhotel in het hart van El Vallés

    Wij zijn er voor de zakenreiziger. Onze wereld is een wereld van conferenties, zakenreizen, productpresentaties, vergaderingen, spreadsheets, human resources, marketing en alles maar dan ook alles waar het bij bedrijven om draait. Hotel Eurostars Executive is daarom midden tussen het grootste aantal bedrijventerreinen van het Iberisch schiereiland gebouwd: in het hartje van het Vallés district.

    Hotel Eurostars Executive beschikt over alle faciliteiten die de moderne zakenreiziger verwacht en het is gelegen te midden van een groot aantal bedrijventerreinen en industriegebieden: Polígon Santiga, Can Salvatella, Can Roqueta, Can Humet, Can Vinyals, Barberá A, B en C, Cadesbank, La Ferreria, La Clota, Can Mitjans, Els Pinetons, Can Graells en Can Berneda zijn hier de belangrijkste vertegenwoordigers van.
    Dit is zonder enige twijfel de grootste economische motor van heel Catalonië.En waar bedrijven zijn, wordt gecommuniceerd.
    Vandaar dat wij een groot belang aan communicatie hechten. Hotel Eurostars Executive ligt op het kruispunt van de belangrijkste verbindingswegen is van Catalonië, op de kruising van de AP-7 die van noord naar zuid de verbinding vormt tussen Frankrijk en de belangrijkste steden van Spanje, en de C-58, die Barcelona met Terrassa, Sabadell en Manresa verbindt.

    Het hotel beschikt over alles wat het leven van de zakenreiziger kan veraangenamen: overdekte parkeergelegenheid, gratis Wi-Fi in het hele hotel en ruime vergaderruimtes met de allernieuwste technische voorzieningen (simultaanvertaling, videoconferencing enz.) voor elke bedrijfsbijeenkomst. Onze vergaderruimtes hebben een maximale capaciteit van 280 personen. Maar wij zijn van alle markten thuis: hotel Eurostars Executive beschikt ook over kleinere ruimtes voor vergaderingen in klein verband.

    Maar het leven bestaat niet alleen uit werken. Hotel Eurostars Executive weet dat u ook tijd wilt vrijmaken voor uw vrijetijdsbesteding. En onze grootste passie is het racecircuit: asfalt, snelheid, ronkende motoren, benzine- en bandenlucht... Alonso, Lorenzo...

    We zitten niet voor niets op een luttele 10 km van het circuit van Catalonië vandaan. Er zijn niet veel mensen die kunnen zeggen dat ze zo dicht bij zowel de Formule 1 als de motoGP wonen.

    Service en voorzieningen

    • Wij zijn er voor de zakenreiziger. Onze wereld is een wereld van conferenties, productpresentaties, vergaderingen, spreadsheets, marketing en alles maar dan ook alles waar het bij bedrijven om draait.

     Hotel Eurostars Executive is daarom midden tussen het grootste aantal bedrijventerreinen van Spanje gebouwd: in het hartje van het Vallés district en op luttele minuten van Barcelona.

     Speciale vergaderaanbieding
     Deze aanbieding voorziet je vergaderingen van de beste diensten. De aanbieding omvat niet alleen een vergaderzaal, maar ook Wi-Fi, een coffee break met zoete bakkerswaren, koffie- en theeservice in de zaal en een executive lunch.

     Vanaf € 35 per persoon (inclusief btw)

     *Minstens 15 personen

    Ligging en contact - EUROSTARS EXECUTIVE

    Ligging en contact

    En waar bedrijven zijn, wordt gecommuniceerd. Vandaar dat wij een groot belang aan communicatie hechten. Hotel Eurostars Executive is hét designhotel van Barcelona.