Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Gran Hotel Santiago

    Eurostars Gran Hotel Santiago

    Santiago de Compostela
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     gegarandeerd tot 18.00 uur

    • Gratis ontbijt

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     143 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur.
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan (met uitzondering van blindengeleidehonden).
    • Parkeren:
     Assistentie bij het ontbijtbuffet: 7:30 - 10:00 weekdagen en 8:30 - 11:00 zaterdag, zondag en feestdagen.
    • Ontbijt:
     Ontbijtbuffet:7:00 - 10:30 weekdagen en 8:00 - 11:00 zaterdag, zondag en feestdagen.
    • Cafetaria:
     Van maandag t/m donderdag dinerservice en roomservice van 20.00 tot 23.00 uur. Dagelijks van 19.00 tot 23.30 uur uitsluitend voor drankjes geopend.

    • Groepen:
     Als je 5 of meer kamers boekt, kunnen er speciale annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden. Gelieve contact op te nemen met het hotel.
    8.8/10
    Uitstekend

    1811 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Gran Hotel Santiago

    De ideale plek voor wie wil genieten van een aangenaam verblijf in Santiago de Compostela

    Het elegante Eurostars Gran Hotel Santiago, op een boogscheut van de Campus de Excelencia Internacional van de Universiteit van Santiago, is het perfecte hotel voor een onvergetelijk bezoek aan de hoofdstad van Galicië.

    Eurostars Gran Hotel Santiago ligt op enkele minuten van het treinstation en het historische centrum met zijn charmante, geplaveide straatjes en bekende en indrukwekkende kathedraal, en voorziet zijn gasten van een ruim aanbod aan kwaliteitsdiensten en een onverbeterlijke sfeer door ook aan de kleinste details aandacht te besteden.

    Het hotel telt 143 kamers die smaakvol werden ingericht tot elegante ruimtes en zijn uitgerust met een ruim aanbod aan kwaliteitsdiensten. Het hotel beschikt tevens over 11 ruime, elegante en volledig ingerichte salons die garant staan voor het succes van eender welk evenement.

    De centrale patio van het hotel is prachtig verlicht, wordt bekroond met een dakraam, en is versierd met talrijke natuurlijke planten die het hele jaar door voor een ontspannen sfeer zorgen. De twee panoramische liften nodigen de gasten uit op een reisje langs de verschillende verdiepingen van het gebouw en de watervalfontein in de hoofdhal geeft het geheel een serene touch.

    Service en voorzieningen

    • Eurostars Gran Hotel Santiago is tevens de perfecte plek voor de organisatie van allerhande evenementen in de Galicische hoofdstad. Het hotel beschikt over 11 zeer lichte zalen voor congressen en evenementen met een elegante inrichting en een maximale capaciteit van 300 personen. We beschikken bovendien over een professioneel team dat gespecialiseerd is in de organisatie en het beheer van evenementen en, over het beste dienstenaanbod.

    Eurostars Hotel Company Way of St. James Photography Prize

    For the first time in history, the Holy Year 2021 also extends to 2022, so that the Holy Door will remain open for 730 consecutive days. After 11 years without taking place, this international event will once again bring together all those who wish to find themselves on the Way of St. James.

    There is a popular saying according to which "the Camino de Santiago begins at the door of each person's house". In fact, there are more than ten routes that culminate in the Galician capital. At Eurostars Hotel Company we want to focus on the northern ones, inviting all walkers to photograph cities such as Santander, Oviedo, Logroño, Lugo and, of course, Santiago de Compostela.

    Ligging en contact - EUROSTARS GRAN HOTEL SANTIAGO

    Ligging en contact

    Eurostars Gran Hotel Santiago is de perfecte keuze voor wie de schoonheid van Santiago de Compostela wil ontdekken omwille van zijn praktische ligging, op een boogscheut van de Campus Vida van de universiteit, en zijn ideale verbinding over de weg.

    Het hotel bevindt zich bovendien op slechts enkele minuten van het treinstation en op slechts 20 minuten rijden van de luchthaven van Santiago de Compostela.