Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Hotel Excelsior

    Eurostars Hotel Excelsior

    Nápoles
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Number of rooms:
     122

    • Inchecken vanaf:
     2 pm
    • Uitchecken voor:
     12 pm
    • Huisdieren:
     No pets allowed in the hotel
    • Parkeren:
     Overeenkomst met nabijgelegen parkeergarage. Kosten tussen 25€/35€ per dag, afhankelijk van de grootte van het voertuig, vanaf het moment van inchecken tot 14:00 uur de volgende dag. Valet-service inbegrepen. Reserveren is niet nodig. Als u een vraag heeft, neem dan contact op met het hotel.
    • Ontbijt:
     Mon-Sat from 7 am to 10.30 am. Sundays from 7 am to 11 am
    • Restauratiediensten:
     De hotelbar en het restaurant zijn geopend van 19.30 tot 22.30 uur.
     Roomservice is momenteel niet beschikbaar.

    • Gym:
     08.00 am- 8.00 pm

    8.9/10
    Uitstekend

    1230 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Hotel Excelsior

    Een vlaggeschip hotel, een symbool van luxe en klasse

    Het Hotel Eurostars staat op de boulevard langs de kust, naast het karakteristieke Castel dell’Ovo en is het eerste gebouw dat de bezoekers verwelkomt die per boot naar Napels reizen. Met een spectaculair panorama over de Vesuvius, de Golf van Napels en de paradijselijke eilanden Ischia en Capri, geniet het Excelsior een benijdenswaardige, onovertroffen en bevoorrechte ligging. Ingehuldigd eind januari 1908, na gebouwd te zijn in een recordtijd van tien maanden, is dit hotel pure luxe, grandeur en verfijning.

    Elke hoek van het hotel weerspiegelt classicisme: kroonluchters van Murano-glas, Carrara-marmer, zijden stoffen en wandbekleding... Om deze reden is het Excelsior sinds vele decennia de favoriete plek voor artiesten, acteurs, intellectuelen en andere beroemdheden die de stad bezoeken.

    Men zegt in Napels – en wij ontkennen dit zeker niet – dat het Eurostars Hotel Excelsior over de beste zalen voor evenementen beschikt van de stad: het zijn authentieke luxe zalen met uitzicht op de Vesuvius en de Golf, met sierlijke vensters en een zeer luxe en geraffineerde inrichting.

    Het Eurostars Hotel Excelsior beschikt over 100 luxe kamers en 22 suites van verschillende categorie, allen met een interieur en een service, die men van een klassiek hotel van deze categorie mag verwachten: het is eerder een belevenis dan een eenvoudige overnachting.

    Het hotel beschikt tevens over het uitstekende restaurant La Terrazza, gesitueerd in de daktuin op de bovenste verdieping met een mediterrane keuken van hoogwaardige kwaliteit en een indrukwekkend panorama over de baai van Napels.

    Service en voorzieningen

    • Het Eurostars Hotel Excelsior beschikt mogelijkerwijs over de beste zalen voor evenementen in de stad: het zijn authentieke luxe zalen met uitzicht op de Vesuvius en de Golf van Napels. Zij hebben elegante vensters met een klassieke en verfijnde decoratie, die worden overspoeld met natuurlijk zonlicht.

     De zalen van het Excelsior bevinden zich op de eerste verdieping en hebben hoge plafonds die een nobele en prestigieuze sensatie geven aan uw evenement. De zalen hebben de capaciteit onderdak te kunnen bieden aan grote buffetten voor gezelschappen tot 300 personen en recepties en cocktailparties voor meer dan 500 personen.

     Onze vergaderruimten beschikken over de volgende services: Airconditioning, gratis draadloos internet, audiovisuele en projectieapparatuur, aangepaste toegangen, podium- en verplaatsbare panelen, simultane tolkservice. Koffiepauze, restauratieservice, telefoon, fax en technische ondersteuning.

    • Het Eurostars Hotel Excelsior heeft twee gastronomische ruimtes die zijn ontworpen voor onze bezoekers, niet alleen om te genieten van de Napolitaanse keuken, maar om een integrale ervaring te beleven in een onovertroffen omgeving.

    Ligging en contact - EUROSTARS HOTEL EXCELSIOR

    Ligging en contact

    Het Eurostars Hotel Excelsior ligt aan de Lungomare de Napoli (de sinds kort verkeersvrije boulevard langs de kust van Napels), tegenover het karakteristieke Castel dell’Ovo.