Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Monte Real

    Eurostars Monte Real

    Madrid
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Karmers:
     72

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur
    • Huisdieren:
     No pets allowed in the hotel
    • Ontbijt:
     van maandag tot zondag van 07:30 u. tot 9:30 u. Zaterdag en zondag van 08.00 u. tot 10.00 u.
    • Restaurant:
     Van 20.00 uur tot 23.00 uur.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.7/10
    Uitstekend

    2006 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Monte Real

    Dit onlangs gerenoveerde luxe boutique hotel is gelegen in de exclusieve woonwijk van Puerta de Hierro

    Exclusief, modern, aangenaam en ideaal om te ontspannen na een volle dag met toeristische bezichtingen in het centrum van Madrid. Dát is het Hotel Eurostars Monte Real, waarvan de geheel nieuwe en comfortabele installatie het voor gasten mogelijk maakt de beste nachtrust te krijgen op slechts een paar minuten afstand per auto van het centrum van de hoofdstad.

    De accommodatie, gelegen in een rustige residentiële wijk van Puerta de Hierro in het noordwesten van de stad, beschikt over 72 ruime en lichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van een terras en zijn omgeven door een unieke omgeving waarin het gemakkelijk is zich los te maken van de dagelijkse routine. Bovendien bevindt zich in het Hotel Eurostars Monte Real een gezellig restaurant met uitzicht op de tuin, een bar met terras een 9 ruime zalen voor het organiseren van evenementen. Het bereiken van het maximale welzijn van de gast is de belangrijkste doelstelling van dit charmante boutique hotel.

    Het Eurostars Monte Real profileert zich tevens als beste bestemming voor liefhebbers van golf. Het hotel is omgeven door een brede selectie aan golfbanen en wordt tevens vermeld als het officiële hotel van het Nationaal Centrum voor Golf, dat op slechts vijf minuten afstand per auto is gelegen van de accommodatie.

    Service en voorzieningen

    • Restaurant El Ventanal van het Hotel Eurostars Monte Real zet in op kwaliteit en voorziet u van een gevarieerd, smakelijk en gezond gastronomisch aanbod. De verse producten zijn de hoofdingrediënten van de menukaart van het restaurant dat prat gaat op zijn mediterrane keuken met zowel hedendaagse als traditionele gerechten. De gerechten combineren beide stijlen tot unieke schotels die alle gasten zullen verrassen.

     De geprivilegieerde ligging van restaurant El Ventanal en het panoramische uitzicht op de grote tuin zorgen ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen en van een unieke omgeving kunt genieten.


     Het restaurant is tot nader order gesloten.

    • Het Hotel Eurostars Monte Real beschikt over in totaal negen vergaderzalen, volledig uitgerust om het succes te kunnen garanderen van alle soorten familie- of bedrijfsevenementen. Alle ruimtes zijn voorzien van grote ramen, natuurlijk daglicht en uitzicht op de privé tuinen van het hotel, waarvan één met meer dan 1000m2 oppervlakte. Daarnaast beschikken de zalen over de laatste technologieën zoals projectieschermen, plasma monitoren, overhead- en diaprojectoren, camera’s, een omroepinstallatie, laptops, apparatuur voor videoconferenties en een dienst voor simultane vertalingen (diensten met extra kosten). Het hotel biedt tevens een volledige cateringservice, ideaal voor het genieten van gezonde bedrijfsmenu’s, koffiepauzes en snackbuffetten.
    Ligging en contact - EUROSTARS MONTE REAL

    Ligging en contact