Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Monte Tauro

    Eurostars Monte Tauro

    Taormina
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     gegarandeerd tot 18.00 uur

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     98 kamers

    • Inchecken vanaf:
     van 14.00 u. tot 18.00 u.
    • Uitchecken voor:
     11.30 u.
    • Huisdieren:
     niet toegestaan
    • Ontbijt:
     van 07.30 u. tot 11.00 u.
    • Zwembad

     :
     Het zwembad van het hotel is geopend van mei tot oktober.

    8.7/10
    Uitstekend

    142 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Monte Tauro

    In het salon dat Eurostars Monte Tauro 4* ter beschikking stelt kunt u zowel professionele als privé-evenementen organiseren.

    Eurostars Monte Tauro 4* is gebouwd op de flank van een klif. De terrassen van het hotel zijn perfect ingebed in de omgeving, vormen een harmonieus geheel met de kronkelige kustlijn en bieden u een fantastisch uitzicht op de Ionische Zee en de prachtige golfbanen van Naxos. Dankzij zijn geprivilegieerde ligging aan de Siciliaanse kust en vlakbij het centrum van de historische stad Taormina, kunt u er de charme van de klassieke oudheid ontdekken die bouwwerken als het Grieks-Romeinse theater nog steeds uitstralen.

    Het grote, panoramische zwembad van Eurostars Monte Tauro 4* lijkt wel boven de zee te hangen. Het prachtige uitzicht, de verfijnde ontwerpen met exotisch hout, de afwerking met verhard zijde en de inrichting met planten en exclusieve meubelen staan garant voor een luxueus verblijf op dit prachtige eiland in de Middellandse Zee.

    De aandachtstrekkers van het hotel zijn de originele, met schilderijen versierde bar en het spectaculaire restaurant dat uitkijkt op de baai van Naxos en waar u kunt genieten van de Siciliaanse en mediterrane keuken en een uitgebreid ontbijt.

    Service en voorzieningen

    • In het salon dat Eurostars Monte Tauro 4* ter beschikking stelt kunt u zowel professionele als privé-evenementen organiseren. Het heeft een maximale capaciteit van 75 personen, is uitgerust met een omroepsysteem en een scherm, en beschikt over een koffieservice.

    • Het restaurant van het hotel is geopend van mei tot oktober.

     In Eurostars Monte Tauro 4*kun je alle dagen van 07.00 u. tot 11.00 u. van een lekker ontbijt genieten. We zetten een spectaculair buffet met internationale en Siciliaanse gerechten voor je klaar: lekkere kazen, vleeswaren, gebakjes en marmelades. Ondertussen kun je van het prachtige uitzicht op de baai van Giardini Naxos, Villagonia en Isola Bella genieten.

     ‘s Middags kun je in het restaurant T Grill terecht voor lekkere gerechten en aperitiefjes onder het genot van het uitzicht op de omgeving en het zwembad van het hotel. Het restaurant is geopend van 12.30 u. tot 15.00 u, van mei tot oktober.

    Ligging en contact - EUROSTARS MONTE TAURO

    Ligging en contact