Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Palacio Buenavista

    Eurostars Palacio Buenavista

    Toledo
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Aantal kamers:
     109 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     15:00
    • Uitchecken voor:
     12:00
    • Huisdieren:
     niet toegelaten
    • Parkeren:
     Ja
    • Ontbijt:
     08:30-10:30
    • Lobbybar:
     Elke dag lunch en diner.

     * Vóór en tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Check de beschikbaarheid in het hotel.

    • Restaurant:
      Restaurant Quixote is van 22 april tot 28 mei gesloten in het weekend. Ontbijtservice van dinsdag tot vrijdag beschikbaar.

    • Zwembad:
     Van 10:00 tot 20:00 uur. Geopend van 3 juni tot 18 september.

    • Elektrische auto's:
     we hebben oplaadpunten voor elektrische auto's.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    9/10
    Uitstekend

    3575 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Palacio Buenavista

    Het meest luxueuze en meest gevraagde hotel van Castilla-La Mancha, met een panoramisch uitzicht over Toledo en een schitterende spa

    Een harmonieuze mengeling van geschiedenis en avant-garde, van luxe en rust is het Eurostars Palacio Buenavista waar de bezoekers aan Toledo naar verlangen. Het staat op de plek waar destijds het Palacio de Buenavista werd gebouwd, ontworpen zoals het lijkt door El Greco zelf en waar de beroemde groten der Letteren en Kunsten regelmatig bijeen kwamen om bij te praten, zoals Miguel de Cervantes, Tirso de Molina, Baltasar Gracián en El Greco zelf.

    Heden ten dage is dit paleis een authentieke oase van luxe en ontspanning met een bevoorrecht uitzicht over het historisch centrum van Toledo, met 109 kamers en luxe suites, een compleet wellness-centre met een aaneenschakeling van diensten als massages en schoonheidsbehandelingen, en tevens een vergadercentrum dat meer dan 20 ruimten telt voor het op maat organiseren van familiebijeenkomsten en zakelijke evenementen. Het hotel beschikt ook over een natuurlijk aangelegde tuin, een zwembad, een fitness-centre dat 24 uur per dag geopend is en een overdekte parking.Het is ten zuiden van Madrid mogelijk één van de etablissementen met de hoogste tevredenheidsfactor van klanten.

    De thermale faciliteiten van het hotel, met een oppervlakte van 1.500m2, staan bekend als de meest complete in Castilla-La Mancha. Het restaurant Quixote, geworteld in de culinaire traditie van Castilla-La Mancha, heeft al een gesolideerde niche veroverd in de meest vooraanstaande gastronomische gidsen van de regio.

    Service en voorzieningen

    • In het Eurostars Palacio Buenavista vindt u drie verschillende gastronomische ruimtes. U kunt de mix van de La Mancha keuken proberen met de nieuwe culinaire trends in het Quixote Restaurant, genieten van de moderne sfeer in onze lobby Bar of ontspannen op ons prachtige terras met uitzicht op de stad.

    • Spalace Wellness Center: verzorg je lichaam en je geest, ze zijn het waard.

     Spalace Wellness Center bevindt zich op slechts vijf minuten van het historisch centrum van Toledo en is de grootste spa van Castilla-La Mancha.

     Dit ontspanningsparadijs beslaat 1500 vierkante meter en is ondergebracht in de voormalige bodega’s van Eurostars Palacio Buenavista. De historische gebouwen werden ingericht met moderne en hedendaagse voorzieningen.

     Het centrale gedeelte van de spa wordt ingenomen door het hydrothermale circuit, en is ingedeeld in drie zones voor algeheel en diepgaand welzijn. De spa beschikt tevens over een exclusieve tuin waar je van een fantastisch uitzicht op de rivier kan genieten.

     Op onze kaart staan massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen voor de verschillende huidtypen en speciale behoeften.

     Groepsevenementen, speciale dagen, seizoensaanbiedingen... Spalace Wellness Center organiseert in de loop van het jaar verschillende promoties om je van onze spa-services en behandelingen te laten genieten.

     U kunt lid van onze spa worden en onbeperkt gebruikmaken van het hydrothermisch circuit en de fitnessruimte en van speciale aanbiedingen. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar + 34 618 749 796.

    • Het 5* Gran Lujo Eurostars Palacio Buenavista beschikt over een volledig vergadercentrum met meer dan 20 zalen van verschillende grootte met schuifwanden, die aanpasbaar zijn aan alle soorten zakelijke evenementen en familiebijeenkomsten. Met zekerheid is dit één van de meest complete vergader- en evenementencentra ten zuiden van Madrid.

     Alle zalen beschikken over complete audiovisuele apparatuur, projectoren, geluidsinstallaties, wi-fi internetverbinding in alle vergaderzalen en op aanvraag een simultane vertaaldienst.

     Onze grote capaciteit in catering, de accomodatie en de natuurlijk aangelegde tuinen maken ons een voortreffelijke locatie voor bruiloften en talrijke evenementen.
    Ligging en contact - EUROSTARS PALACIO BUENAVISTA

    Ligging en contact

    From Madrid on the A-42, I took the exit 68A N403 Address AVILA. Join the TO-20. At the first roundabout I took the second exit Av. Barber / Virgen de la Salud Hospital. In the second round, I took the first exit Vistahermosa / Hotels