Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Eurostars Palacio Santa Marta

    Eurostars Palacio Santa Marta

    Trujillo
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken tot 18.00 uur
     onder voorbehoud van beschikbaarheid

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Kamers:
     50

    • Inchecken vanaf:
     14.00 uur.
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     De parkeerkosten bedragen 10 euro per nacht. Een plaats reserveren is niet mogelijk.
    • Ontbijt:
     Maandag t / m vrijdag van 7.00 uur tot 10.30 uur en in het weekend en op feestdagen van 8.00 uur tot 11.30 uur. Voor het ontbijt kunt u gebruik maken van het bemande buffet
    • Gastronomie:
     Restaurant, cafetaria en roomservice zijn tot nader order niet beschikbaar.

    • Zwembad:
     Juni t/m september van 11.00 - 21.00 uur. Vanwege de huidige beperkende maatregelen geldt voor het zwembad een beperkt aantal bezoekers. Informeer naar de betreffende maatregelen van het hotel.

    • Groepen:
     Voor reserveringen van 5 kamers of meer kunnen speciale voorwaarden gelden en andere supplementen worden aangerekend.
    9.1/10
    Uitstekend

    1687 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Eurostars Palacio Santa Marta

    Dit elegante paleis uit de XVIde eeuw bevindt zich vlakbij de Plaza Mayor van Trujillo en werd omgebouwd tot een luxueus hotel

    Dankzij de perfecte combinatie van erfgoed en moderniteit weerspiegelt Eurostars Palacio Santa Marta 4* de geschiedenis en het karakter van Trujillo. Het hotel is ondergebracht in een herenhuis uit de XVIde eeuw. Zijn gewelven, kloostergangen en renaissancistische details vertellen het verhaal van de eerste veroveraars uit Extremadura die een nieuwe wind deden waaien in de stad. De kamers stralen warmte en rust uit, baden in een gezellige sfeer en zijn uitgerust met de beste voorzieningen.

    Het hotel werd meermaals gerenoveerd waardoor ook de moderniteit zijn intrede kon doen in de geschiedenis van Palacio de Santa Marta. Toch werd er steeds voor gezorgd dat de emblematische essentie van het paleis behouden bleef. Het etablissement is uitgerust met kwaliteitsvoorzieningen als een openluchtzwembad en een rustig terras, en staat garant voor een fantastische verblijfservaring. Alle kamers beschikken over tal van services en zijn afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en originele elementen. Zeer kenmerkend zijn de ramen en balkons die de dikke, stenen muren opsmukken en je één van de mooiste uitzichten op Trujillo bieden.

    Het hotel ontvangt zijn bezoekers in het historische centrum van de stad en is de ideale uitvalsbasis voor verkenningstochten in de regio Extremadura en wandelingen door de geplaveide straatjes van de stad. In de omgeving van Eurostars Palacio de Santa Marta kan je op je eigen ritme kennis maken met de charme van de streek. Je kan van het uitgebreide, gastronomische aanbod proeven of op een terrasje van de architectonische schoonheid van de historische paleizen en de renaissancistische Plaza Mayor genieten.

    Eurostars Palacio de Santa Marta is tevens het gedroomde scenario voor je persoonlijke en professionele vieringen en events. Het business centre beschikt over drie salons en is, onder andere, uitgerust met hoogtechnologische, audiovisuele apparatuur.

    Service en voorzieningen

    • Onze salons hebben een verschillende capaciteit en opstelling en zijn bijgevolg ideaal voor allerlei soorten evenementen en vergaderingen. Ze beschikken over een wifi-verbinding, natuurlijk licht, een scherm en een gratis flipover. U hebt tevens de mogelijkheid om andere audiovisuele voorzieningen zoals een omroepsysteem of projector te reserveren.

    Ligging en contact - EUROSTARS PALACIO SANTA MARTA

    Ligging en contact