Eurostars Hotel Company
    Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.
    Eurostars Hotel Company
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?

    Vergaderingen en evenementen

    Salles

    Het hotel beschikt over drie vergaderzalen en kan op aanvraag voorzien van audiovisuele apparatuur. Overheadprojectoren, projectieschermen, video- en tv-monitor.

    Zaal
    • Guadarrama

     48 m2
     48 m2
     20
     40
     30
     20
     20
     30
     Guadarrama

     Deze ruimte heeft een oppervlakte van 48 m2, is op de tweede verdieping gelegen en beschikt over voldoende daglicht, zonder pilaren. De zaal beschikt over Wi-Fi, telefoon, verplaatsbare wanden en uitgebreide audiovisuele voorzieningen. Indien gewenst, kan de koffie in een aparte ruimte worden geserveerd. Het hotel is voor gehandicapten goed toegankelijk en is vanuit de parkeergarage met de lift direct te bereiken. Parkeerplaatsen gegarandeerd beschikbaar

     Capaciteit
    • Alcázar

     36 m2
     36 m2
     18
     30
     20
     18
     18
     30
     Alcázar

     Deze ruimte heeft een oppervlakte van 36 m2, is op de tweede verdieping gelegen en beschikt over voldoende daglicht, zonder pilaren. De zaal beschikt over Wi-Fi, telefoon, verplaatsbare wanden en uitgebreide audiovisuele voorzieningen. Indien gewenst, kan de koffie in een aparte ruimte worden geserveerd. Het hotel is voor gehandicapten goed toegankelijk en is vanuit de parkeergarage met de lift direct te bereiken. Parkeerplaatsen gegarandeerd beschikbaar.

     Capaciteit
    • Trajano

     42 m2
     42 m2
     20
     35
     24
     18
     18
     30
     Trajano

     Deze ruimte heeft een oppervlakte van 42 m2, is op de tweede verdieping gelegen en beschikt over voldoende daglicht, zonder pilaren.  Indien gewenst, kan de koffie in een aparte ruimte worden geserveerd. Het hotel is voor gehandicapten goed toegankelijk en is vanuit de parkeergarage met de lift direct te bereiken. Parkeerplaatsen gegarandeerd beschikbaar.

     Capaciteit
    • Terras

     120 m2
     120 m2
     70
     100
     -
     -
     -
     -
     Terras

     Het terras van Eurostars Plaza Acueducto is 120 m2 groot en is ideaal voor de organisatie van cocktailevents met maximaal 100 gasten.

     Capaciteit