Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 913 342 196.

    Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
    Please write your email or password correctly.
    Bent u uw wachtwoord vergeten?
    Exe Ciudad de Córdoba

    Exe Ciudad de Córdoba

    Córdoba
    Exclusieve voordelen Bij alle boekingen op onze website
    Star Traveler

    Voordelen Star Traveler

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte
    • Gratis fles water

    • Gratis ontbijt

    • Vroeg inchecken en laat uitchecken
     gegarandeerd tot 18.00 uur

    En altijd de gegarandeerd laagste prijs. Zie belofte

    Covid-19 regulation: According to the Order from the Junta de Andalucía, published in the BOJA on 16/12/2021 establishing the preventive measure of public health, showing the Covid-19 passport or a negative diagnostic test is mandatory to enter all the catering services and the interior of the hostelry, leisure and recreation establishments until 31/01/2022.

    • Aantal kamers:
     89 kamers.

    • Inchecken vanaf:
     12.00 uur.
    • Uitchecken voor:
     12.00 uur.
    • Huisdieren:
     Niet toegestaan.
    • Parkeren:
     Ja. Interne betaling: € 10 per dag. Betaalde parkeergarage: € 6 per dag.
    • Ontbijt:
     Doordeweeks van 07.00 tot 10.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8.00 tot 11.00 uur
    • Minibar:
     afhankelijk van verzoek van de klant.

    • Groepen:
     Als je meer dan 5 kamers boekt, kunnen er speciale voorwaarden gelden.
    8.6/10
    Uitstekend

    1365 Echte beoordelingen

    Bekijk beoordelingen
    Exe Ciudad de Córdoba

    Een verblijf in een comfortabel, elegant en eigentijds hotel in deze voormalige Europese hoofdstad van het Moorse rijk

    Hotel El Exe Ciudad de Córdoba is strategisch gelegen in het hartje van een driehoek die gevormd wordt door de op- en afrit van de snelweg van Andalusië, de bedrijfsterreinen ten zuiden van de stad en het historische centrum van Córdoba, met de kronkelende steegjes van de Joodse wijk, de imposante Mezquita en de frisse geuren van de oranjebloesem.

    Moderne vormgeving, comfort en élégance zijn kenmerkend voor hotel Exe Ciudad de Córdoba, een perfect hotel zowel voor een zakenreis als een toeristisch bezoek. Onze ruime kamers beschikken over gratis Wi-Fi en satelliet-tv. De gemeenschappelijke ruimtes, minimalistisch uitgevoerd, zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte om te ontspannen of te werken. Voor vergaderingen, presentaties of recepties beschikt het hotel tevens over een lounge.

    Wij zijn in de nabijheid van de Guadalquivir rivier gelegen, met directe verbindingen naar de snelweg van Andalusië (A-4) die de stad met Madrid, Sevilla en Guadalajara verbindt, de bedrijfsterreinen ten zuiden van de stad (Torrecillas en Amargacena) en naar de handelsbeurs. Het hotel beschikt tevens over een overdekte parkeergelegenheid.

    Met de auto is het historische en zakencentrum van Córdoba in vijf minuten te bereiken. Aanbevelenswaardig zijn een wandeling door de Joodse wijk (die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat), op zoek gaan naar de verborgen plekjes van de Cuesta del Bailío of de Calleja de la Hoguera, nieuwe doorkijkjes naar de Mezquita vinden en natuurlijk de grote kunsthistorische schatten als de Synagoge, de Arabische badhuizen, de Romeinse brug, het museum Julio Romero de Torres en de Calahorra toren.


    Service en voorzieningen

    • The Hotel has a meeting room of 40m2, with excellent facilities and completely equipped to guarantee the celebration of successful meetings.

    Ligging en contact - EXE CIUDAD DE CÓRDOBA

    Ligging en contact

    Our location, close to the Guadalquivir river, gives us very direct access to the Andalusia motorway (A4), communicating the city with Madrid, Seville and Guadalajara and to the business parks in the south of the city (Torrecillas and Amargacena), as well as easy access to the trade fair complex. W